СДВР разпространи снимка на нападателя на Вики

Салахедин Бин Аладин намушка 20-годишното момиче
Обновена: 4 ное 2013 14:14 | 4 ное 2013 12:49, Анисия Иванова
120
СДВР разпространи снимка на нападателя на Вики
Салахедин Бин Аладин. Снимка: МВР

СДВР издирва Салахедин Бин Аладин заради извършеното тежко криминално престъпление на територията на столицата. Мъжът нападна и намушка с нож 20-годишната Виктория Христова. От МВР съобщават, че търсеният мъж е на 20 години, родом от Алжир.

Хората, които имат информация къде може той  да бъде открит, да позвънят на тел. 112 или да съобщят в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана.

Още по темата

При проведената специализирана полицейска операция до момента в столичните районни управления са отведени 62 души. 50 от тях са задържани с 24 часови мерки, 7 са настанени в Дома за временно настаняване на чужденци в Бусманци, с други 7 продължава работа за установяването им. Останалите са били пуснати след като самоличността им е била установена.

Както Dnes.bg съобщи, студентката беше нападната в нощта срещу събота в магазин на улица "Пиротска" в София, в който работела като продавачка. Момичето видяло, че посетител в магазина е взел нещо, опитала се да го спре, при което той я нападнал и намушкал с нож на няколко места.

Самоличността на нападателя беше установена с помощта на камерите в магазина. Той е от арабски произход и към момента няма статут на бежанец, съобщи главният секретар на МВ Светлозар Лазаров. Влязъл е в страната преди няколко месеца.

Пострадалата Виктория е с няколко рани по лицето и шията, стабилизирана е в "Пирогов".
Заради нападението вчера близки на пострадалото момиче протестираха с искане МВР да вземе мерки за сигурността в центъра на София, където има засилено присъствие на бежанци.

Настанените в бежанския център във "Военна рампа" пък се обявиха срещу нападението над 20-годишната студентка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още по темата: МВРбежанци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За да не го открият досега, има няколко причини:1. Осигурен меу е коридор за напускане на страната.2. Същото това лице е част от организирана група, която му осигурява прикритие.3. Наръгано е обикновено българско момиче и полициата няма мотив да го търси достатъчно настойчиво. Дали щеше да бъде същото, ако беше наръгал или изнасилил дъщерята на някой от тези,които сега реват за толерантност.
89
0
 
4
 
! Отговори
Deathstalker преди 10 години
А чий го барахте цели три дни бе, ушаци посрани, та чак сега ОФИЦИАЛНО му публикувате снимката?! Чакахте го да духне зад граница ли, та да не ви се налага да си размърдате дебелите трътки? Толкова сте некадърни, че някой да ви опъне отзад, пак няма да можете да го заловите!
88
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да се моли полицията да го открие, защото народа ще го съди по други закони!!!
87
0
 
7
 
! Отговори
няма край... преди 10 години
Той Цветлинчо,къде се покри ,спотайва се като бълха в ***-да ги махат тия -не им ли беше ясно,че точно ей такива безредици се очакваха.........
86
0
 
7
 
! Отговори
Eho...0...0...0 преди 10 години
До The wizardТочно така! Ако не го намерят, да бъдат върнати всички на страната от която идват!
85
0
 
10
 
! Отговори
Колев преди 10 години
Вън от България.
84
0
 
9
 
! Отговори
The wizard преди 10 години
На никой ли не му хрумва просто решение? Вmесто да го търсят и да не го намират, да дадат 24 часов ултиматум на всички африкански чужденци - или го предават пакетиран или всички вън от страната. Далеч преди 24 часа ще го докарат. Сега се спотайват и го крият.
83
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До NIKO11111Аз не ги искам,но ако още не сте разбрали,никой не ни пита.44-а питаха ли ни искаме ли комунизъм?2007 питаха ли ни искаме ли ЕС?1919 питаха ли македонците искат ли в Югославия?Политиката е *** игра,затова нека я играем,но мръсно,защото ако не я играем-изчезваме от картата,а ако не е мръсно пак.Много лесно е да им бием шута на бежанците,но след това ако на нас ни бият шута от ЕС и НАТО,турците първи ще се озъбят,а на руснаците им е през х.я за нас.Ти ли ще спираш *** тогава???
82
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Трябва да бъде заловен, бит, скопен и публично обесен!
81
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЕТО ТОВА Е лицето на исляма
80
2
 
2
 
! Отговори
Истината преди 10 години
Ето виж какво казва вътрешния министър, няма интерес да го каже ако не беше истина!dnes.bg/politika/2013/11/04/siriicite-ne-bili-problemni-severnoafrikancite-da.205010
79
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
всички афро-арабуси + *** + сталинка + соломон *** БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ
78
3
 
19
 
! Отговори
Спонги преди 10 години
Невъзможно е да бъде разпознат. Това е типична ***, а не арабска физиономия.
77
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
и сега виновен -търси се ,на момичето държавата трябва да плати обещетение , а тоя заедно с червените *** в белене , те са истенските виновници , бързо оздравяване на момичето
76
0
 
11
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
До 92Тогава ти пожелавам, да станеш доставчик за магазините в Столипиново и да ходиш всеки ден там, щом въобще искаш тези *** на българска територия.
75
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Такива като този да ходят да си поддържат тена в северна Африка и Близкия Изток. При нас ще вземат да избелеят... Само че докато избелеят има опастност да посинеят, ако полицията продължава да не ги държжи изкъсо...
74
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Продажнициии, колко българки още трябва да пострадат, заради вашето безхаберие и лакомия!! На всички е ясно че тая *** е тук, за да се докопат някакви пари от Европейския съюз, уж за справяне с проблема бежанците, а всъщност за да бъдат откраднати. Защото просто не остана друго за крадене вече в тая държава....
73
1
 
50
 
! Отговори
до маngi4a преди 10 години
И сирийците са същите ***. Затова всички арабо-африканци вън от България"Подсъдимият за изнасилване на българска студентка от НБУ Мохамед Нубар се отказа от служебния си адвокат и поиска от съда време, за да си намери друг защитник. Така делото тръгна с фалстарт. Междувременно обаче сириецът се опитал да преговаря с жертвата си, като предложил да купи с пари мълчанието й, съобщи bTV.Освен за добър адвокат, сириецът настоява за присъда в България, защото в родината му изнасилването се наказва със смърт. У нас може да получи максимум осем години затвор.
72
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А защо бежанските лагери не ги направят в центъра на Столипиново? Тъкмо ще се слеят с нашите *** симпатяги, а и ако новодошлите се правят на ножари, ще се сблъскат с ромската съдебна система, която в случая вероятно ще е по-адекватна, а и от ЕС няма да са в течение какво се случва с любимците им, които ни натрисат, защото едва ли ще посмеят да изпратят наблюдатели точно там...
71
0
 
30
 
! Отговори
професори преди 10 години
всеки такъв субект с верига за краката и да чистят и мият цяла българия - безплатно! Това да е нещо като малка компенсация, че на такива субекти им е разрешено да се подвизават в бг! A разни организации за човешките права да не се мешат!!