Намериха труп на момиче край магистрала "Хемус"

Студентката Хюлия изчезнала в новогодишната нощ
Обновена: 5 яну 2014 22:55 | 5 яну 2014 17:40,
166
Намериха труп на момиче край магистрала "Хемус"
Хюлия Маджар Снимка: Facebook

Труп на млада жена е бил намерен край автомагистрала „Хемус” в събота, предаде bTV.

Тялото е на 24-годишната Хюлия Маджар от село Белоградец. Тя била студентка във Варненския свободен университет и е изчезнала в новогодишната нощ.

Родителите й пък били едни от най-известните предприемачи в селото. Семейството имало собствен бизнес. Цялото село било в шок от случилото се, а съседи определили момичето като изключително възпитано, вежливо и интелигентно.

От полицията потвърдиха за намерено тяло в близост до стария път за Девня, но отказаха повече информация. По случая работи Варненската окръжна прокуратура, която възнамерява да обяви подробности в понеделник.

Неофициално се твърди, че основният заподозрян за убийството на Хюлия  е бившият й приятел, който в момента се укрива от криминалистите, съобщи БНТ.

По непотвърдена информация  в момента полицията работи по две версии – едната е, че Хюлия е била отвлечена и за освобождаването й са поискани 300 хиляди лева откуп. Другата е, че това е убийство с лични мотиви. 

Хюлия е дъщеря на местен арендатор. Семейството има заведение в Белоградец. Малко преди да изчезне на 1 януари, Хюлия била там с приятели, за да празнуват Нова година. Следите й се губят около 2 часа след полунощ на 1 януари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още по темата: момичетрупБелоградец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
7
 
36
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ХУНТА !Грешен ти е пътя.Аз ще ви кажа какво се случва.Голяма стана пропастта между бедните и между крадливите мафиоти в България затова стават най-вече престъпленията.Не е нормално човек да няма къде да живее какво да облича и да яде а други да имат по 3-4 апартамента и коли и т.н.
15
9
 
6
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
Това е фейсбук профила йhttps://facebook/profile.php?id=100006496667852&ref=ts&fref=ts
14
10
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Държавна сигурност е виновна, май! А понеже обръщате кокалите на Тато, ще ви открехна, че по негово време имаше смъртно наказание!
13
1
 
23
 
! Отговори
не трий бе простак преди 10 години
20-годишната Хюлия Маджар от варненското село Белоградец, открита мъртва край магистрала "Хемус" близо до Девня, е била отвлечена за откуп. Новината за смъртта на момичето бе потвърдена от говорителката на полицията във Варна Ивана Милева. Тя обаче обеща подробности на специална пресконференция утре, пише *
12
4
 
95
 
! Отговори
999 преди 10 години
Никаква отмяна на доживотната присъда!!!
11
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Момичето е било убито, научи ТОП НОВИНИ ВАРНА от източници, близки до разследването на тежкия криминален инцидент. Основният заподозрян за убийството е бившият приятел на жертвата, който е боксьор и в момента се укрива от криминалистите.В 1 ч. на 1.1.14 я извиква бившият приятел, за да говорят.
10
0
 
12
 
! Отговори
надлъгването да запо преди 10 години
Огромна рана в лявата страна в горната част на главата е имала красавицата Хюлия Маджарова от село Белоградец, която бе открита мъртва в близост до стария път за Девня, научи БЛИЦ. 22-годишната студентка от Варненския свободен университет е била намерена вчера следобед като цялата и глава била в засъхнала кръв. Момичето било облечено с дрехите, с които е било през новогодишната нощ, когато е изчезнала черно яке, къса черна пола и черни ботуши.
9
36
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пичове при ТАТО нямаше да сме разбрали за инцидента. Тогава в медиите само хубави нека се казваха.
8
9
 
109
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 10 години
До ANONIMИзобщо не звучи смешно, носталгично звучи, при Тато убиеца намазваше куршума директно, може и без съд. Тоталитарната държава си има и хубавите страни. Сега ако хванат изобщо убиеца ще му дадат най-много 20 години, той ще излежи 7. В "щастливия Евроgейски съюз няма доживотна присъда защото "не дава шанс на осъдения". Не обичайте ЕС, мразете го и работете да се разпадне! Лека му пръст на детето.
7
29
 
68
 
! Отговори
SpartakVarna преди 10 години
при вашия Бойко също имаше такива трагедии,с разликата,че той акцентираше,че трябва да се дава пържоли на немските овчарки открили тялото на мирослава,сещате ли се или не ви отърва !? Бог да прости момичето
6
38
 
51
 
! Отговори
до 5 преди 10 години
Щото при Тиквата нямаше, аре ся....имаше си всичко, просто цензурата ги мачкаше...както и сега не излиза всичко! Иначе по темата: непрощават на никой, ако не ще да плаща!
5
4
 
142
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
УЖАС,каква трагедия,каква ти нова година какъв ти нов късмет,стигнали сме дъното и го копаемДа и е лека пръста на момичето
4
39
 
58
 
! Отговори
ANONIM преди 10 години
KOLKOTO I SME6NO DA ZVU4I PO VREMETO NA TATO TAKIVA NE6TA NE SE SLU4VAHA.
3
4
 
150
 
! Отговори
... преди 10 години
СМЪРТНА ПРИСЪДА ЗА ИЗВЪРШИТЕЛЯ!!!
2
3
 
170
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То само като погледнеш пред нощтните заведения какви животни обикалят и ти е ясно ! Изобщо не сме безопасно място ---трябва оръжие за самозащита !!
1
6
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** sa q ubili