Двама убити при кървава драма от ревност във Варна

Предполагаемият убиец е открит прострелян в главата
Обновена: 6 яну 2014 18:21 | 6 яну 2014 15:39, Екип на Черно море
318

Снимка: Impact Press Group

Двама души бяха убити при стрелба във Варна. Застреляните са млади мъж и жена – жената е на 33 години, а мъжът на 39 години. Кървавата драма е станала около 14.30 часа между блок 41 и 42 на бул. "Владислав Варненчик".

Според очевидци, подали сигнал в "Бърза помощ", стрелецът бил нисък и с очила. Най-вероятно трагедията се е случила заради изнерява. Ревнивецът изпразнил цял пълнител в жена си и мъжа, който бил с нея, категорично убеден, че той е неин любовник, предава агенция "Черно море". Семейството има едно дете.

Ревнивецът следил известно време съпругата си и мъжа, който бил с нея. Явно обаче им изгубил дирите, но по-късно ги видял в "Рено"-то на мъжа, паркирано пред блока.

Според очевидци той почукал с пистолета си по прозореца на шофьора, задал твърде нецензурен въпрос и без да дочака отговор, започнал да стреля в него. Жена му се развикала и хукнала да бяга, но била застигната от серия куршуми на излизане от колата, до самата врата.

Свидетели на кървавата баня споделиха, че след разстрела мъжът се усмихнал и си тръгнал спокойно от мястото.

Малко след кървавата драма във Варна беше открит мъж, прострелян в главата, на ул. „Крепостна” 12.

Той е откаран в болница в тежко състояние. Предполага се, че това е извършителят на двойното убийство. 39-годишният мъж е в кома и с опасност за живота. Той е с кръвоизлив в мозъка и вероятно ще бъде опериран.

Куршумът е влязъл през челото в главата и е излязъл през тила.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
25
 
7
 
! Отговори
националист преди 10 години
Да се върне смъртното наказание,но да важи и за корумпираните прокурори и съдии които са подкупени.а това ще стане ако АТАКА вземе властта всичко ще си дойде на мястото.Ако един патрон е рикуширал и наблизо е имало дете щяха да убият и детето.Народе никога повече Герб Бсп и Дпс.Да спрем това безобразие.Да живее АТАКА
48
2
 
21
 
! Отговори
se 1 преди 10 години
България е най-лошата реклама на "демокрацията". Долу системата!
47
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В един руски сериал го пращат един в наказателния батальон през втората светован и го питат след време, защо уби жена си като си ги сварил на калъп? Нали я обичаше?Обичах я, боготворях я и като я видях как цвили от удоволствие върху него кръвта ми кипна и изпразних целия пълнител в нея.А един го пита: а любовника остави жив?Оня: че за какво да го убивам, тя ку*ката като си надигне опашката *** много за да и го нахакат!Та, не е трябвало да го убива тоя.
46
15
 
21
 
! Отговори
Х преди 10 години
ЕДНА ТРЕТА ОТ ПОЛИЦИЯТА ПАЗИ ПАРЛАМЕНТА, ДРУГАТА ТРЕТА ПАЗИ ГРАНИЦАТА, ЕДНА ТРЕТА ОСТАВА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА.А ЙОВЧЕВ ОБИКАЛЯ РЕСТОРАНТИТЕ.
45
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди да убие младежа убиецът казал: "Ти чужди гаджета ли ще е**ш".Убийството е станало пред много свидетели, които споделят, че докато е стрелял, килърът се е смеел. (Свидетелски показания)
44
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КОЙ И КАК РАЗБРА, ЧЕ УБИЙСТВОТО Е ОТ РЕВНОСТ? ДРУГАРИТЕ СА ФАКИРИ ПО СЪЧИНЕНИЯ И УДОБНИ ХИПОТЕЗИ.
43
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"За да убие момичето първо, това ми се струва че е от болна ревност. Убиецът е превъртял или просто си е бил с психични отклонения . "Аз за момчето си мисля. Излязъл си с някаква на две три срещи, не я знаеш каква е и какви ги е дробила а покрай нея го отнасяш. Ей това е ***.Затова не излизайте с психически нестабилни женки... ако видя че и хлопат дъските, по-добре да си платя кафето и си хващам пътя. Имам работа, излезе нещо спешно, семейни проблеми... все можеш да се оправдаеш с нещо.
42
0
 
54
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
Като човек живеещ във Варна,мога да кажа,че коментарите,че града пропада са абсол-тно верни и точни.Тотално пропадна града ,направо ужас. А да си намери човек тука свястно гадже без да се налага да плаща е мисия невъзможна.Не говоря за красиви физически,а за малко малко по-нормални
41
10
 
28
 
! Отговори
Реалист преди 10 години
Заем след заем и развита добре мафия.Добре дошли комунисти :(
40
3
 
36
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Жалко за тази държава, в която сами се избиваме като ***!!! *** народ - слаба държава! За това ще сме клоаката на Европа,защото сме ***,а не народ!
39
57
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще ревем за Бойко ама...*** народ,слаба държава
38
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 38Нали са затова коментарите бе? Всеки да си изрази своето мнение. Пък дали е вярно е друг въпрос предположението му.
37
3
 
40
 
! Отговори
KOCTOB преди 10 години
Бандитите в БГ направо треперят от MBP като гледам. Стрелят посред бял ден между мол и панелен блок (тоест пред поне 500 очевидци)
36
24
 
40
 
! Отговори
Spiro преди 10 години
Да ни е честита новата власт! Всеки ден - убийства, отвличания, изнасилвания. Връщаме се във времената от управлението на предишната тройка.
35
4
 
11
 
! Отговори
Тъпанариии преди 10 години
До Анонимен 26И за чий да давам версии ???? Има си полиция, прокуратура. Седнали тук някакви пъпчивци и развиват теории.
34
17
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Половин година БСП и ДПС и пак се почна.ОСТАВКА
33
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То така се започва с хамериканската демокрация у нас- днес двама показно разстреляни на пътя от обикновен гражданин, утре влязъл в някое училище и изтрепал половината клас.
32
15
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! дО *** ОТ 29. никога вече БСП + ДПС + АТАКАОСТАВКА НА МУТРИТЕ ОТ ТРОЙКАТА. О С Т А В К ААААААА
31
5
 
58
 
! Отговори
* преди 10 години
Може би нещата да са случайност, но истината е, че Варна тотално пропада, хората там са комплексирани, витае още мутроидеологията и чалга културата, момчетата искат да бъдат ММА бойци, а момичетата силиконови гранд дами, няма ги интелектуалците, жалко за хубавия град.
30
2
 
64
 
! Отговори
Ябълкар преди 10 години
Ябълката на раздора обикновено се оказва ... СЛИВА!