Двама убити при кървава драма от ревност във Варна

Предполагаемият убиец е открит прострелян в главата
Обновена: 6 яну 2014 18:21 | 6 яну 2014 15:39, Екип на Черно море
318

Снимка: Impact Press Group

Двама души бяха убити при стрелба във Варна. Застреляните са млади мъж и жена – жената е на 33 години, а мъжът на 39 години. Кървавата драма е станала около 14.30 часа между блок 41 и 42 на бул. "Владислав Варненчик".

Според очевидци, подали сигнал в "Бърза помощ", стрелецът бил нисък и с очила. Най-вероятно трагедията се е случила заради изнерява. Ревнивецът изпразнил цял пълнител в жена си и мъжа, който бил с нея, категорично убеден, че той е неин любовник, предава агенция "Черно море". Семейството има едно дете.

Ревнивецът следил известно време съпругата си и мъжа, който бил с нея. Явно обаче им изгубил дирите, но по-късно ги видял в "Рено"-то на мъжа, паркирано пред блока.

Според очевидци той почукал с пистолета си по прозореца на шофьора, задал твърде нецензурен въпрос и без да дочака отговор, започнал да стреля в него. Жена му се развикала и хукнала да бяга, но била застигната от серия куршуми на излизане от колата, до самата врата.

Свидетели на кървавата баня споделиха, че след разстрела мъжът се усмихнал и си тръгнал спокойно от мястото.

Малко след кървавата драма във Варна беше открит мъж, прострелян в главата, на ул. „Крепостна” 12.

Той е откаран в болница в тежко състояние. Предполага се, че това е извършителят на двойното убийство. 39-годишният мъж е в кома и с опасност за живота. Той е с кръвоизлив в мозъка и вероятно ще бъде опериран.

Куршумът е влязъл през челото в главата и е излязъл през тила.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
249
0
 
0
 
! Отговори
fsdgfdg преди 10 години
До 262 Евала! Добре го каза!
248
1
 
4
 
! Отговори
От Варна преди 10 години
багажа,докато беше на работа и дим да ме няма.Не му казах за бебето,сега се прибрах във Варна,имам близнаци момиче и момче на 3 години,които обичам безумно,имам хубава работа и жилище и си ги гледам сама.Бившият ми неимоверно много иска да има деца и аз с удоволствие се разхождам с моите покрай неговото жилище.Знае ***,че децата са негови,но никога няма да позволя да носят неговото име и фамилия.Да се трови сам за това,което изгуби от простотия и нагон.Така се прави мили хора...........
247
1
 
2
 
! Отговори
От Варна преди 10 години
До *** ва в гражданитеАми аз не мога да ти разбера проблема,честно...Няма проблем жените да работят-мъжете да бъдат домакини,да гледат децата,да ходят на работа,защото не може само единия да гледам семейство и непрекъснато да сте усмихнати и само с едно намигване и усмивка в поза "Партер" или на колене за фелацио,а и да не забравяме да изглеждате добре 23 часа на ден и винаги да сте в настроение...От опит ще ти кажа,хванах бившия с неговата бивша и му натрих носа,забременях от него и си събрах
246
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей големи моралисти се извъдихте бе!
245
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Концепцията се избистря от хората, които работят това - тоест, от криминалисти и други специалисти. Не от разни случайни. Ако ще се коментира по принцип, това не изключва въздържането от простотии по адрес на участниците в драмата, при положение, че още дори не са изстинали. Още повече, когато никой не знае как стоят нещата наистина. 270, вярвам, че и сам можеш да забележиш квалификациите точно по адрес на загиналите. Твърде очевАдни са. Поставете се на мястото на близките.
244
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези квалификации не са по адрес на загиналите, хората си коментират по принцип.Какво лошо има да се избистря концепцията?
243
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Крайно време е в този сайт да се наложи качествена модерация. То е ясно, че носители на простотия и злоба винаги ще има, но не е задължително тя да става достояние на всички, особено при такива трагични случаи, в които има загинали хора и близките им четат. Не е излишно да има поне малко уважение към мъртвите и липса на квалификации и обиди, без да се знае как точно са стояли нещата. Но на българите само им дай повод да плюят, особено по жени. Мир на праха на загиналите и сила на близките.
242
5
 
7
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
До Анонимен 264 Това е оправдание на жените ,да изневеряват на мъжете си. Като не й харесва на една жена с някого,да се разделят и толкова. Ама нали на жените им трябва някой,който да им изпълнява капризите. Както и да е,така или иначе тоя и той ще си отиде в гроба. Въобще не ви разбирам,какъв акъл имате в тия времена да се жените? Поне ако не сте,женени и да хванете приятелката си да се е*е с друг,я зарязвате и толкова
241
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Убита ***-какво толкова-
240
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сиромашията създава ку*ви, ку*вите създават насилие
239
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Виждам има много хора, които пишат за недостатъчното внимание към жената.Ще попитам какво е това, предното гадже ме заряза, за недостатъчно внимание. Сега жената мрънка, че не и обръщам внимание, а аз за какво да мрънкам, че да сме квит???Бачкам като магаре, а тя мисли само глупости в къщи!Властта дадена на жените в днешно време е голям проблем, особенно в България е апокалиптична картина.
238
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ФЕНОМЕНПитай Дан Браун за Христос и жена му
237
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ShopМайка ти такъв позор ли беше?
236
15
 
26
 
! Отговори
Ебах ва в гражданите преди 10 години
Какво значи комплексиран бе? Тази дума започнахте за щяло и нещяло да я ползвате на умни да се правите... Човекът си е отдал живота, времето, парите и чувствата по тая бичкия, а тя ходи да я тъпчат наляво надясно... Жени стига сте се оправдавали с тая комплексарщина, защото не осъзнавате май каква тежест сте на мъжете... И май ще трябва да се пренапишат моралните закони в скоро време, нали трябва да сме равни, що ние не ходим да ***, а вие да ни осигурявате жилища да ни храните, оправяте колата
235
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ша са оженя за нея ама ако ме хванат .
234
2
 
5
 
! Отговори
ФЕНОМЕН преди 10 години
Гърците са го описали преди около 2000 години цяла нация губят смисал за живота не правят деца не се еб.т не водят личен живот . то и ХРИСТОС Е НЯМАЛ ЖЕНА И ДЕЦА просто излизаш от играта .Живот.
233
9
 
23
 
! Отговори
:( преди 10 години
Всички войни стават заради жени! Жените не могат да опазят една дупка и вечно нещо не им достига, та го търсят другаде! Не одобрявам и убийството, имаше къде къде по-добри начини да я накара да страда :)
232
2
 
8
 
! Отговори
The same преди 10 години
До 253Булки - много, куршуми - един.... Ще те четем по новините и теб, евентуален 3ба4.
231
3
 
0
 
! Отговори
? преди 10 години
До АнонименАми, намери си го.
230
2
 
27
 
! Отговори
Темерут преди 10 години
Аз не съм религиозен, но точно ей в такива моменти разбирам защо е написано в библията, че прелюбодействието е един от 7-те смъртни гряха...