Двама убити при кървава драма от ревност във Варна

Предполагаемият убиец е открит прострелян в главата
Обновена: 6 яну 2014 18:21 | 6 яну 2014 15:39, Екип на Черно море
318

Снимка: Impact Press Group

Двама души бяха убити при стрелба във Варна. Застреляните са млади мъж и жена – жената е на 33 години, а мъжът на 39 години. Кървавата драма е станала около 14.30 часа между блок 41 и 42 на бул. "Владислав Варненчик".

Според очевидци, подали сигнал в "Бърза помощ", стрелецът бил нисък и с очила. Най-вероятно трагедията се е случила заради изнерява. Ревнивецът изпразнил цял пълнител в жена си и мъжа, който бил с нея, категорично убеден, че той е неин любовник, предава агенция "Черно море". Семейството има едно дете.

Ревнивецът следил известно време съпругата си и мъжа, който бил с нея. Явно обаче им изгубил дирите, но по-късно ги видял в "Рено"-то на мъжа, паркирано пред блока.

Според очевидци той почукал с пистолета си по прозореца на шофьора, задал твърде нецензурен въпрос и без да дочака отговор, започнал да стреля в него. Жена му се развикала и хукнала да бяга, но била застигната от серия куршуми на излизане от колата, до самата врата.

Свидетели на кървавата баня споделиха, че след разстрела мъжът се усмихнал и си тръгнал спокойно от мястото.

Малко след кървавата драма във Варна беше открит мъж, прострелян в главата, на ул. „Крепостна” 12.

Той е откаран в болница в тежко състояние. Предполага се, че това е извършителят на двойното убийство. 39-годишният мъж е в кома и с опасност за живота. Той е с кръвоизлив в мозъка и вероятно ще бъде опериран.

Куршумът е влязъл през челото в главата и е излязъл през тила.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


318
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
22
 
44
 
! Отговори
Брайко преди 10 години
Ами като не искахте да ви управляват пожарникари и полицаи,но да има ред,сега спете спокойно при управлението на експерти и специалисти завършили партийни школи...приятни сънища!
108
17
 
25
 
! Отговори
до optimist преди 10 години
24-годишната Хюлия убита с удари в главатаДвама души са убити при стрелба във Варна. Застреляните са млади мъж и жена. Кървавата драма е станала около 14.30 Интересно какво чака цацата, та не е обвинил още цветанов.Нали ЦЦ е виновен за престъпноста,хайде *** действай.
107
10
 
35
 
! Отговори
Do Варна преди 10 години
ти може би си някаква *** която оправдава постъпките си че не е станало кой знае какво, точно заради това жените почнаха да си позволяват да го правят защото вече чустват че това е тяхно морално право, но както се вижда явно човека не е останал равнодушен, всеки има душа и никой няма право да се е.ава с неговите чуства...
106
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Някой хора са изтеглили кофти късмети от баницата. Жалко...лошо почва годината с убити хора.
105
4
 
9
 
! Отговори
metro57 преди 10 години
Който и да е на власт полицията продължава да си работи по най - плоския начин. При Цвъцко поне измисляха гръмки имена на операциите и ... хващаха мишки. Сега пак се връщат към яловата си същност. Естествено втри случай Чакъра няма да има.
104
3
 
21
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
До 74Абе човек не е до образование и глупост бе.Може да е бил лееко ненормален човека или да му е писнало да му бъдат слагани рога.Не знаем каква предистория има убииството.Примерно,може да е простил няколко пъти на жена си изневяра,и тя пак да му е сложила рога .Не сте явно рогонозци(или поне не знаете).Ако е сущия,който бил е намерен прострелян малк опо-късно,то явно се е усетил каква глупост е направил и се е гръмнал. По-добре е било да я зареже тая ку*ва,ама а де,човешка му глупост
103
8
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Интелигентен( на) и мислещ(ща) няма да прибегнат до убийство нито побой.Това са примитивни араби, ***, турци, които правят това.Любовта не е вечна.Като има любовник-Разведи се.Продължи да работиш, да се усъвършенствуваш.."Свободата, Санчо, е висше благо!"Познавам мнго разведени мъже и жени. Живечт добре, не се карат с половинките си( бивши) Вижте Костадинова( висок скок), вижте толкова мнго видни хора разведени.Само неуките се стрелят.
102
7
 
75
 
! Отговори
Чичо Куре преди 10 години
Така, искам и аз да кажа...До всички, които се опитвате да политизирате трагедията - До всички, които защитавате страхливеца убиец - Аман от истински мъже...направи поразията и после си тегли куршума...като нямаш с какво да задържиш жената - развод и чао...ама обичания социализъм на тва ви научи, недай си боже да ти се разпадне брака...какво ще кажат съседите...срам срам...за единия срам - цял живот мъртъв...аман от чалгари, майна
101
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
be to mnogo nesigurno stava v BG. da te e strah da otide6 v zavedenie, da si na ulizata. izvinete me, no v takiva slu4ai si iskam TATO. ne, 4e obi4am komunistite.
100
7
 
46
 
! Отговори
Варна преди 10 години
Убиецът се е прострелял в главата .... и какво постигна , като уби двама души и си направил опит да се самоубиеш..??? Луди хора , заради едното .... да убиеш двама човека и да направиш опит да се самоубиеш...( Бил в много тежко състояние) Изневери имало , има и ще продължава да има . Ако всички грабним оръжието заради това , скоро планетата ще остане пуста
99
8
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
3 бързи въпроса:Къде са братя Галеви?Къде е убиеца от "Соло"?Кой?
98
2
 
6
 
! Отговори
дефицит на мшадежи преди 10 години
ревност!.........
97
3
 
27
 
! Отговори
74 преди 10 години
Колкото по-глупави ставаме толкова по-първични стават и действията ни. Ако е изневяра, заради пари или имот, това ли е решението, никой няма право да отнема човешки живот! Ако един човек е умен никога не би направил това, ще продължи живота си колкото и да му е тежко, а не по този начин. Тъжно ми е за хората, които ще скърбят точно на този ден, Богоявление. Хората с тежи думи и черен хумор, един ден това може да са най-близките ви хора замислете се!
96
1
 
17
 
! Отговори
хм преди 10 години
80 на 100 такива хора са с няколко висящи присъди, или въобще не са ги съдили,въпреки че е трябвало. Затова става така. Не, че сме толкова изперкали. Не се ли вкарат тия хора в затвора, все така ще е.
95
8
 
33
 
! Отговори
По чуждо преди 10 години
Еееееее, аз както ходя по чуждо трябва да си сложа бронирана жилетка.Съвсем полудяха тия хора , ами и жените си искат своето, все боб,боб,боб, не може ли едно кюфте все пак:)))
94
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен. Икакво ако нямам разршително, а искам да имам пистолет не мога да си взема ли??? Разрешителното няма нищо общо съсъ случая, стига сте намсвали политиката.
93
18
 
37
 
! Отговори
Педро преди 10 години
Аз като ви казвах, че страха от ГЕРБ изчезна, вие не ми вярвахте. Питайте сега който искате престъпник, крадец или убиец дали има страх от нещо, да видите как ще се изсмее и ще каже, че вече страха от Цветанов го няма и се живее много по-спокойно при нашето моряче Цвъйчо. Всеки ден се убеждавате чрез криминалните хроники в това, нали?
92
5
 
15
 
! Отговори
ванката преди 10 години
Верно,това ще да е само Мишето шамарчето
91
23
 
34
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ХУНТА ! преди 10 години
Откак турско-комунистиеската ХУНТА завзе с преврат властта ОТВЛИЧАНИЯТА и УБИЙСТВАТА се възродиха с пълна сила. Всеки ден четем поне за двама убити и 5 ограбени, без да броя бабите и дядовците по селата колко са измамени от телефонните крадци. Това, което Цветанов беше СПРЯЛ И ЕЛИМИНИРАЛ, сега го виждаме възродено с огромна сила! И това е защото малоумният матрос Цвъйо е зает единствено с това да пази Парламента и да бие протестиращите. Очаквайте в скоро време да се възобновят и магистралните грабежи!
90
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименНевърнати пари не се вземат така, млади момко. :))) Така само си гарантираш, че никога никой няма да ти ги върне, а даже и е възможно да стигнат до теб и да си имаш "неприятности" с правосъдието.