Задържаха младеж за убийство на възрастна жена в Кнежа

Той влязъл дома й, откраднал пари и я убил
3 фев 2014 17:50,
40
Задържаха младеж за убийство на възрастна жена в Кнежа
Снимка: архив Булфото

20-годишен мъж от Кнежа, Плевенско, е задържан за убийство на възрастна жена, съобщиха от полицията в Плевен.

На 30 януари 53-годишен мъж подал сигнал в полицията, че от 22 януари  не може да открие майка си в дома й в Кнежа. Изпратеният на мястото полицейски екип открил следи от взлом на приземен етаж на къщата - счупено стъкло и дървено черчеве на прозорец, а възрастната жена била открита починала на пода в стаята.

Трупът бил изпратен за аутопсия, която изяснила, че жената е със счупена дясна ръка в областта на мишницата и счупени четири ребра в лявата част на гръдния кош.

В хода на разследването било установено, че престъплението е извършено на 23 януари вечерта от 20-годишен местен жител, които взел пари и убил възрастната жена.

Мъжът е известен на полицията с три заявителски материала за кражби и два - за измами, както и с присъди – една за измама и две за кражби.

Повдигнато му е обвинение за престъпление. Разпитан е пред съдия и му е наложена 72-часова мярка „задържане под стража“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: Кнежаполицияубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
ASI преди 10 години
20 godishen pik_io a ne maja i na takav ubiec ne-moje dase kaje maj
30
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
докога бе господа,*** ще убиват безнаказано,и нямат страх от съд и прокуратура или хората трябва да грабнат пушки и пистолети да се защитават и тогава съда осъжда този който се е опитал да си защити живота и имуществото,със това двулично лицимерие убийствата няма да престанат а се покровителстват от псевдо съдебни органи.
29
0
 
14
 
! Отговори
П.С.Ц преди 10 години
Ало парламента. Събодете се. Време е за смъртното наказание. *** ежедневно пребиват, ограбват и убиват нашите баби и дядовци. Повечето от тези *** са осъждани вече. Това са рецидивисти.
28
0
 
11
 
! Отговори
партиен член преди 10 години
Що да пишат какъв е? Всички знаят : ***.По делата им ще ги познаете.
27
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Първа кражба - пръст, втора до китката. трета до лакатя, четвърта - главата в колет да се изпрати на майка му за 8-ми март
26
0
 
28
 
! Отговори
Нели преди 10 години
Мръсните *** убиват вече и в София Пребиха една 70 годишна жена от ул Суходолска Вилнеят из цяла България безнаказано Нагло отвратително племе Мързеливи животни които унищожават държавата.До кога господа политици?
25
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е *** от Кнежа или селата и трябва да бъде пречукан от бой! Щом и Кнежа сдава багажа, значи положението е зле. Хайде зърнопроизводители, къде сте, сега е момента да помогнете на полицията с охраната, тази вечер и по телевизията гледах в Малорад какво става. Дошло е време разделно - или *** или ние - за всеки убит българин - 5 пречукани *** и нещата ще си дойдат на мястото!
24
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много често мишена на *** набези стават възрастни самотно-живеещи хора на които децата им работят в чужбина. Престъпниците са на свобода, мисляеики че имат пари и влизат по домовете им и често убиват старците за 5 лева.В собствен дом човек тябва да има право да се защити. Никога неможем да знаем точните цели и възможности на престъпника, затова закона трябва да застане на страната на човека кой
23
1
 
35
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Проблема е че плащаме на полицаите .. файда няма... плащаме за сот файда няма ... плащаме за лекар ... файда няма .... плащаме за депутати файда няма ... т.н и т.н.
22
3
 
2
 
! Отговори
bg преди 10 години
Neka da ubijat nekoi vuzrasten eshkinazki evrein I da vidime dali gnusnite kopeldashki murshi ot dnes.bg 4e napishat 4e ubieca e zadurjan za 72 chasa......Sataninskite globalistki svine umishleno pishat taka za da nasur4avat pove4e prestupnost,zashtoto tezi demoni4ni hazarski globalistki *** znajat 4e mnogo *** smradove si mislat 4e s 72 chasa zadurjane pod straja prestuplenieto e izturpjano.
21
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо има хуманно отношение към убийците, нима те са се отнесли към жертвата си хуманно?? Око за око, зъб за зъб!
20
0
 
41
 
! Отговори
до 23 преди 10 години
Никога *** не са били равноправни члинове на обществото - винаги са били преливигировани!!!Колкото бяхме мъже преди - толкова сме и сега, останалото е илюзия.Нужна е не интеграция, а силова диференцияция!
19
0
 
26
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 10 години
Съдът на Линч , организиран от Ку-Клукс-Клан!Всява ужас и респект.
18
0
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Защо нашите правораздавателни органи забравиха законите на хан Крум?Или живият убиец има права,а мъртвият потърпевш няма никакви права. живот за живот. Жалко , но това трябва да стане защото при този случай има целенасоченост.Никой няма право да отнема живота на другия.Веднъж е даден и веднъж се отнема.Жалко за горката жена , жалко за това , че е била подложена на унижение и гавра.А господата от ЕС ряпа да ядат защото ако това стане при тях земята ще изровят и ще отмъстят.Око за око........
17
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пишете етноса!!!!! Докога да го повтаряме това?Пишете еди кой си, етнически еди какъв си. Аман от журналистически простотии!
16
2
 
17
 
! Отговори
Пенсионер преди 10 години
До МНЕНИЕ 17Ти си един страхлив мишок. По наше време *** не само ,че не правеха обири или убийства ,но бяха равноправни членове на обществото . Тези ,които "сгазваха лука" бяха мачкани не само от милицията ,но и от българите. Тогава ние бяхме мъже на дело ,а не пиклювци заканващи се пред ПС.-то
15
1
 
41
 
! Отговори
МОРСКИЯ преди 10 години
КАКВО ПРАВИ ПОЛИЦИЯТА,ЧЕ НЕ ЗАЩИТАВА ХОРАТА?ЗАЩО ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ-ДА ПАЗЯТ ПАРЛАМЕНТА ЛИ?!?!? ЗА ТОВА И *** СТАНАХА НАГЛИ!!!
14
0
 
37
 
! Отговори
Българин преди 10 години
ИСКАМ ЗАКОН !!! ВЛЕЛЕ ЛИ В КЪЩИ ДА ИМАМ ВСИЧКИ ПРАВА !!! ИМАМ ДЕТЕ НА 2.5г СПОРЕД ВАС АКО НЯКОЙ ВЛЕЗЕ В КЪЩИ ДАЛИ ЩЕ МУ ТЪРСЯ СЪЩОТО ОРЪЖИЕ ИЛИ НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ НАС ЗДРАВ ... А МОЖЕ И ПО ЛОШО не дай боже ТРЯБВА ДА ИМА ЗАКОН В КОЙТО ДА ИМАМЕ НА ВСЯКАКВА ЗАЩИТА В ДОМА СИ !!!
13
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До МНЕНИЕНе трябва да се бяга, а трябва да се бие!
12
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
CIGANINA DAJE NEMOJE DA GO SRVNIVASH S POLUMAIMUNSKI VID , CIGANINA MOJE DA SE SRAVNIAVA SAMO S EDNO *** , DAJE I *** E PO DOSTOINO OT CIGANINA