Задържаха младеж за убийство на възрастна жена в Кнежа

Той влязъл дома й, откраднал пари и я убил
3 фев 2014 17:50,
40
Задържаха младеж за убийство на възрастна жена в Кнежа
Снимка: архив Булфото

20-годишен мъж от Кнежа, Плевенско, е задържан за убийство на възрастна жена, съобщиха от полицията в Плевен.

На 30 януари 53-годишен мъж подал сигнал в полицията, че от 22 януари  не може да открие майка си в дома й в Кнежа. Изпратеният на мястото полицейски екип открил следи от взлом на приземен етаж на къщата - счупено стъкло и дървено черчеве на прозорец, а възрастната жена била открита починала на пода в стаята.

Трупът бил изпратен за аутопсия, която изяснила, че жената е със счупена дясна ръка в областта на мишницата и счупени четири ребра в лявата част на гръдния кош.

В хода на разследването било установено, че престъплението е извършено на 23 януари вечерта от 20-годишен местен жител, които взел пари и убил възрастната жена.

Мъжът е известен на полицията с три заявителски материала за кражби и два - за измами, както и с присъди – една за измама и две за кражби.

Повдигнато му е обвинение за престъпление. Разпитан е пред съдия и му е наложена 72-часова мярка „задържане под стража“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: Кнежаполицияубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе *** как може да си правите политагитацията с трагедията на хората.?! Проблемът е обществен и жизнено важен за народа , а тия от ЕС ни натискат да премахнем доживотната присъда. Е затова протестирайте !
10
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Първа кражба - пръст, втора до китката. трета до лакатя, четвърта - главата.......
9
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
UVAJAEMEI BULGARI KAKVO OCHAKVATE BSP E *** PARTIA DPS TURSKA KOI OCHKVATE DA VI ZASHTITI???? ATAKA DA NE GOVORIM TE NAI NIJTOJNOTO NESHTO NA SVETA
8
0
 
34
 
! Отговори
да преди 10 години
*** не са хора.
7
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да се заведе дело за престъпно нехайство и съучастничество,довело до смъртен случай срещу институцията, допуснала такива престъпници да са на свобода!
6
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И кво сега, след 72 часа ще пуснат *** да убива наново възрастни българи
5
10
 
9
 
! Отговори
хахахаха преди 10 години
до тъпите гейберчета дето пишат долу-я се махайте по дяволите,бибит научи мангаллите безнаказано да крадат и бият я си спомнете 2те хиляди цитгани с брадви и ножове в София,когато нашто момче като кмет ходи да им се моли а ченгетата стояха отстрани!!!колко българчета бяха пребити???
4
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Употреба на оръжие срещу всеки влязъл в чужд имот без покана. Всеки рецидивист осъждан 2 пъти на третия път присъдата да е доживотен затвор (присъдата се изтърпява чрез физически труд в полза на обществото, каторга). Няма друг начин. Отделно да се забрани на *** да имат повече от едно дете ако са с основно образование. При средно 2 деца при више 3. Няма друг път. Да се върне казармата и всичкото *** да мине през нея с цел образоване чрез труд. Не стане ли това, жална ни майка.
3
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е 20-годишният Дарин ЦветановСпоред свидетели той познавал жертвата вземал от нея пари с обещания да й носи дърва.
2
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
за съжаление не е ***, а българиннай-вероятно НАРКОМАН
1
5
 
39
 
! Отговори
бай Мангал преди 10 години
Да, това бях аз - бай ***. Благодаря на ДПС/БСП за възможността да ограбвам възрастни хора и да ме задържат за по 24 ч. ПС. Никога няма да емигрирам!