Александра убита още в четвъртък, вероятно е била задушена

Повдигнато е обвинение на Атанаска Георгиева, заяви Светослав Лазаров
Обновена: 12 апр 2014 20:24 | 12 апр 2014 10:51, Александър Попов
132
Александра убита още в четвъртък, вероятно е била задушена
Снимка: Булфото

Повдигнато е обвинение за умишлено убийство на осемгодишната Александра на Атанаска Георгиева, съобщи главният секретар на МВР Светлозар Лазаров пред bTV.

"Дали тя е виновна или не, ще реши съдът. Само тя може да каже защо е проявила тази жестокост", заяви Лазаров.

Още по темата
По негови думи мотивите за убийството най-вероятно са битови, но се работи по абсолютно всички версии – финансови, бизнес, лични контакти.

"Моето мнение като служител на МВР е, че се касае за опит за отвличане вниманието на колегите и опит за насочване в конкретна посока - да се работи за отвличане, което да даде възможност на лицето да скрие трупа на детето", каза главният секретар.

Той отказа да влиза в подробности как е загинало детето, но допусна, че е задушено с найлонова торба. То е било убито още четвъртък вечерта.

Лазаров отрече обвиненията, че акцията на МВР е провокирала убийството.

"В 9,30 часа сутринта Атанаска Георгиева е изведена оперативно от жилището си. В 10:00 часа е щурмуван т.нар. хотел. Няма как атаката по отношение на хотела да е довела до убийството на детето. Още повече, че детенцето още предната вечер е било мъртво. Недопустимо е на гърба на житейски драми да се трупат политически дивиденти", каза Светлозар Лазаров.

Той потвърди, че трупът на детето е намерен в дома на Атанаска Георгиева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Първия герберски *** се изпърдя!Тежък РАК за всеки герберски ***, който използва тази трагедия да трупа политически дивиденти за УМИРАЩИЯ ГЕРБ
2
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
експертното правителство " пусна индивиди като А.Петров и сега започва разчистването на стари сметки
1
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
е господин - другарю министър на МВР нали престъпността беше паднала с 80 процента а какво излиза не била паднала а се вдигнала то не са убийства , то не е полицейско насилие , то не е чудо на чудесата и каква стана тя като във вица не били компютри а компоти не бил сексуален а социален поне като говорите от трибуната на НС изнасяйте фактите такива каквито са не че хората ви вярват като говорите но поне казвайте понякога и истини