Полицаи охраняват барикадиралия се у дома Митков

Няма опасност за жителите на с. Черниче
Обновена: 12 апр 2014 10:02 | 12 апр 2014 09:57, Александър Попов
26
Полицаи охраняват барикадиралия се у дома Митков
Снимка: Булфото, архив

Полицаи са останали през нощта, за да наблюдават и охраняват дома в село Черниче, в който от вчера се е затворил 41-годишният местен жител Васил Митков.

Работим под ръководството на прокуратурата, имаме протокол, създали сме организация така, че няма никой да пострада, каза заместник-директорът на Областната дирекция на МВР в Благоевград Мирослав Данаилов. Когато приключи случаят, Окръжната прокуратура ще излезе с официално становище.

Мерките, които се взети от органите на реда, са за безопасност и няма да се "щурмува" дома, допълни в отговор на журналистически въпрос той. В МВР нямали данни, че Митков е психически нестабилен, а психологът, който е
разговарял с него, е преценил, че мерките, предприети от полицията, са достатъчни, съобщава БТА.

Мъжът се е затворил след 16 часа вчера в дома си в село Черниче, община Симитли, след скандал с баща си, като не допуснал и пристигналите на място полицаи, отзовали се на сигнала за инцидента, съобщи кметът на община Симитли Апостол Апостолов.

Освен полицаи, пристигнал екип и на спешния център и след малки пререкания бащата е бил изведен, за да му бъде
оказана медицинска помощ. Той според Апостолов е добре, от дома са изведени също жената и двете деца на Васил Митков, които са отишли при роднини, а той е останал вътре сам.

Кметът на Черниче Иван Андонов каза снощи пред журналисти, че най-лошото според него е изживяното от семейството при този неприятен инцидент. Напълно нормален според него е бил Васил, имал е добър бизнес, бил е добър заварчик, правил е отоплителни уреди, ремонтирал е коли, гледал си е добре децата и семейството. Имало е някакви проблеми напоследък в семейството, които обаче се туширали между близките.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: с ЧерничеВасил Митков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Муахахахахахахахххаааххах.......ченгетата стоят отвън защото тоя вътре смятат че е въоръжен с к'во? и тоя ли има огнестрелно оръжие бе?????!!!! Муахахаахаххахааха ченгетата стоят отвън защото тоя Митков е много опасен с нож и голи ръце. Бе сякаш Рамбо е вътре.Муахахахахахахаххааххахаха...нема такава държава, нема такива ченгета.
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ostawete go, neka si stoi wutre sam.Nali ne e naprawil prestuplenie!
16
3
 
8
 
! Отговори
Strict преди 10 години
"Работим под ръководството на прокуратурата, имаме протокол, създали сме организация така, че няма никой да пострада"И какво още чакате, бе? Да падне таванът на лятното кино ли? Сума ти полицаи ангажирате с неадекватните си действия, докато мръсните *** вилнеят по села и паланки. Не искам парите, които ви плащам чрез данъците, да отиват за тъпотии. Влизайте вътре и ако оказва съпротива го гърмете в главата, както е в нормалните държави!
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мачкай!
14
2
 
4
 
! Отговори
Лапай банана преди 10 години
До 16:Опитваш се да полиитизираш доста елементарно идоста вулгарно една лична драма.Абе, друго си беше при управлението на наркотрафикантитеот световен мащаб ББ и ЦЦ - щяха с гранатомет да разбияткъщата на селския човечец и да дават гордо интервюта по"тълъвизията".
13
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хубаво е управлението на Орешарски, червени селяни? Всеки ден убийства, отвличания, побои и кражби. Този инцидент с такъв луд кой поред е за последната година, знаете ли?
12
8
 
11
 
! Отговори
политолог преди 10 години
Винаги съм смятал, че когато БКП-БСП-ДС са на власт в нашата Родина стават много убийства, грабежи, кражби и всякакви престъпления. Никога обаче не ми е минавало през ум, че само за една година от управлението на БСП-ДПС-Атака-ДС това чудо ще ни връхлети. Това показва, че няма никакво правителство или Държава. Тази безнаказаност поощрява всякакви престъпления а МВР и Прокуратурата търсят вини в ГЕРБ или Б. Борисов и Ц. Цветанов. При управлението на ГЕРБ беше в пъти по спокойно и нормално и никакви опорни точки на мутреса Моника не могат да променят истината.
11
0
 
9
 
! Отговори
БИСЕР ПЕТНОТО преди 10 години
ТИ ЗА Футболистите на наркобоса ДОБРЕВ дето го хванаха на границата с парите дето плащаха на ПАРИТЯТА НАРКОМАНСКА ЛИ ГОВОРИШ!???ОПОРНИТЕ ТОЧКИ СИ ГИ ЗАВРИ ОТЗАДЕ ДРУГАРЮ!! ОСТАВКСА НА МАЙМУНИТЕ НА ЗАЕМИТЕ И ОБРИЧАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА В РЪЦЕТЕ НА КГБ БАНКА И *** ЦИГАНИЧЕТО НА ДС!!!
10
10
 
11
 
! Отговори
Фидоска Цачева преди 10 години
Точно при ГЕРБ имаше повече престъпност , корупция и самоубили се и самозапалили се хора! Отделно рекета върху малките и средните фирми ,които насила бяха докарани до фалит от Дянков и титана на политическата мисъл -Борисов!
9
1
 
11
 
! Отговори
d/e преди 10 години
кво вардат на коча мъдете вардят тия ШКЕМБЕЛИИ??? подавайте оставака дебели нищо направещи корумпирани милиционери!!! цялото правителство НИЩО НЕ РАБОТИ САМО КРАДЕ ОТ ЗАЕМИТЕ КОЙТО НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ
8
1
 
7
 
! Отговори
* преди 10 години
Пияница някакъв сменил алкохола и сега някои хора да си оправдаят заплатите ...
7
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
напълно е прав номер 3 "експертното правителство " пусна индивиди като А.Петров и сега започва разчистването на стари сметки
6
10
 
3
 
! Отговори
до 3 преди 10 години
Трети номер е платен *** на ГЕРБ, казвам го и на триещия коментари на Днес бг, който треие мене ,който казвам истината и оставя мнението на трола-3
5
0
 
9
 
! Отговори
maketo преди 10 години
психично нестабилен дрън дрън познавам го от 20 годин и кусур
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
е господин - другарю министър на МВР нали престъпността беше паднала с 80 процента а какво излиза не била паднала а се вдигнала то не са убийства , то не е полицейско насилие , то не е чудо на чудесата и каква стана тя като във вица не били компютри а компоти не бил сексуален а социаленпоне като говорите от трибуната на НС изнасяйте фактите такива каквито са не че хората ви вярват като говорите но поне казвайте понякога и истини
3
1
 
12
 
! Отговори
Ави преди 10 години
Чакат авионосач с командос от Сан-Франциско.
2
15
 
11
 
! Отговори
политолог преди 10 години
Винаги съм смятал, че когато БКП-БСП-ДС са на власт в нашата Родина стават много убийства, грабежи, кражби и всякакви престъпления. Никога обаче не ми е минавало през ум, че само за една година от управлението на БСП-ДПС-Атака-ДС това чудо ще ни връхлети. Това показва, че няма никакво правителство или Държава. Тази безнаказаност поощрява всякакви престъпления а МВР и Прокуратурата търсят вини в ГЕРБ или Б.Борисов и Ц.Цветанов. При управлението на ГЕРБ беше в пъти по спокойно е нормално .
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
кой реши че този човек е психично неуравновесен и ако е така кой докара хората до това положение г - да политици - всички вие беа изключение през последните 25 години с вашето действие и бездействие