Жестокост! Баща преби до смърт 7-годишната си дъщеря

Трагедията разтърси Русе на Великден
Обновена: 21 апр 2014 17:46 | 21 апр 2014 16:40, Красимир Ангелов
181
Жестокост! Баща преби до смърт 7-годишната си дъщеря
Снимка: Булфото

Нечувана бащина жестокост разтърси Русе на Великден.

В неделя около 17 часа в местната болница е било закарано мъртво 7-годишно момиче, пребито от собствения си баща, съобщава bTV.

От полицията и прокуратурата потвърдиха за инцидента, но отказаха повече подробности заради  продължаващите следствени действия. Бащата, който е на 38 години, е арестуван за 72 часа, потвърдиха от прокуратурата в града.

След побоя мъжът сам закарал детето в болница, където само констатирали смъртта му.

Драмата се разиграла в жилищен блок „Мура" в кв. „Здравец". Съседи разказват, че в семейството непрекъснато е имало скандали и побоища, а по предварителна информация социалните дори са искали да вземат децата на семейството, които са две.

След трагедията второто дете, което е момиче на 4 годинки, е взето под закрилата на социалните служби.

Съседи обясниха, че преди време мъжът се разделил с майката на момичетата и сега живеел с друга жена.
Починалото дете било в първи клас в Основно училище "Васил Априлов" в Русе.

Директорът на училището Гергана Григорова  обясни пред  БТА, че момичето е посещавало редовно учебните занятия, като до ръководството досега не са постъпвали сигнали да е било малтретирано или върху него да е упражнявана някаква форма на насилие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе Гюбрекчията турчин викал съм и полиция и други органи.Това че ти си *** гастербайтер и висиш тук във форума не означава, че и ние сме такива.За твое сведение в момента има гражданско общество, реагира се веднага, на пешеходни пътеки се помага на пенсионерите да пресичат от непознати лица.Хората са много-по възпитани от прехвалените ви германци.Стига с тази Германия лицемери и серийни убийци.Ти като прислужник там се чувстваш сигурно че си в рая и че си хванал господ за шлифера.
60
2
 
5
 
! Отговори
гробарят преди 10 години
Полицията в Бг за нищо не става .просто защото се е сраснала с престъпността а Йовчев е лицето на мафията- той е кръстникът,покровителят на организираната престъпна мрежа у нас.
59
2
 
9
 
! Отговори
местен репей преди 10 години
До ГУРБЕТЧИЯи там в Гернания всички ли селяни като тебе пишат само с главни или има и по-грамотни?!
58
1
 
11
 
! Отговори
До малоумник 67 преди 10 години
Заради тези ви жлаки изказвания гнусната ви комунярска партийка ще страда на изборите!!! Как не ви е срам, комуноиди гнусни, да се подигравате с такава трагедия и да я политизирате??? Долу БСП! Бог да пази България от такива бездушници като вас!!!
57
0
 
30
 
! Отговори
КАЛАШНИКОВ преди 10 години
ИСКА СЕ ОТЗВУК ОТ НАРОДА.. ЗА ТАКИВА ПУБЛИЧЕН ЛИНЧ С КАМЪНИ И ТОЯГИ........ ДО КОГА ЩЕ БЪДЕТЕ ТОЛЕРАНТНИ КЪМ ТАКИВА ***?????????? А ГЪРЦИЯ ЗА ЕДНО УБИТО МОМЧЕ ЩЯХА ДА ИЗБИЯТ ПОЛИЦАИТЕ А НИЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ОВЦЕ КАКВОТО И ДА СЕ СЛУЧИ СИ ТРАЕМ! ТАКА НЕ СЕ ВОЮВА НОРМАЛЕН ЖИВОТ БЕ ХОРА.. ИСКА СЕ ЕДИНСТВО И ДА СЕ ЗАСТЪПВАМЕ ЕДИН ЗА ДРУГ, ДА СИ ПОМАГАМЕ И ДА ПРОТЕСТИРАМЕ В ТАКИВА СИТУАЦИИ!!!
56
0
 
9
 
! Отговори
Angelhell преди 10 години
До Анонимен 67На такива като вас с кеф да им набиеш минусите!За какво е статията, за какво пишете вие.Господи и *** ***. То бива скъперничество, но вашето е прекалено.Дори при такава драма не пропускате да изкарате някоя стотинка от мнение против политическа партия.Наистина нямам думи.
55
4
 
23
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
ЩЕ ВИ ЗАДАМ ЕДИН ВЪПРОС -АКО ЧУЕТЕ КОМШИИТЕ ДА СЕ КАРАТ НА ВИСОК ГЛАС ,ПИСЪЦИ И Т.Н. , БИХТЕ ЛИ СЕ ПРИТЕКЛИ НА ПОМОЩ ИЛИ ПОНЕ БИХТЕ ЛИ ИЗВИКАЛИ ПОЛИЦИЯ ? УБЕДЕН СЪМ ,ЧЕ НЕ ! ЩЕ СИ КАЖЕТЕ , АБЕ КВО МЕ ИНТЕРЕСУВА , ТЕ СА СЕМЕЙСТВО ,ЩЕ СЕ РАЗБЕРАТ ! НЕ ИСКАМ ПОСЛЕ ДА МЕ ГЛЕДАТ НА КРИВО ! А ТУК В ГЕРМАНИЯ СЪСЕДИТЕ СА ТЕЗИ ,КОИТО ВИКАТ ПОЛИЦИЯ ,ТЕ СА ТЕЗИ КОИТО МОЖЕ БИ СПАСЯВАТ ЖИВОТА НА СЪСЕДКАТА ИЛИ ДЕТЕТО Й ! А В българия ПО НАЛОЖЕНИ СТЕРЕОТИПИ ТАКИВА ХОРА СА НАРИЧАНИ ДОНОСНИЦИ !
54
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мдаа, ето какво ни остави управлението на ГЕРБ, още дълго ще им сърбаме попарата затова на следващите избори трянва окончателно да се изчистим от останките на тази престъпна организация.
53
0
 
19
 
! Отговори
възмутен преди 10 години
Социалните работници са за затвора-ако бяха взели децата този ужас нямаше да се случи.Бащата очевидно е изтрещял-в психиатрията до живот след лоботомия.А за останалото -подкрепям напълно 46.И не ми пука за *** ,които са против смъртното наказание.Всеки затворник струва на данъкоплатеца 7 000 лв.Ще храним *** и затворници цял живот.
52
15
 
11
 
! Отговори
Българин патриот преди 10 години
Очевидно е, че този изверг който е пребил детето е *** или турчин. Българите сме най-стабилната и културна нация, бъгарин такова нещо да пребие, да открадне и да излъже никаоте няма да направи, българите сме най чесните хора. С какво право *** раждат деца! Всяка година плащаме по 10 милиарда за децки на ***, тези пари може да се раздадат за пенсии и заплатеи и минималната ще стаме 1000 лева.
51
3
 
9
 
! Отговори
бел ред преди 10 години
че да не го е пребил Йовчев ве ,***
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
zashto se 4aka neshto uzasno da se slu4i i posle se komentira mnogo?
49
1
 
5
 
! Отговори
.... преди 10 години
До.50.Квартала е български...Мисля ,че са бивши военни...
48
0
 
7
 
! Отговори
По-важно е преди 10 години
*** ли са били? Някой живеещ в Русе знае ли какъв квартал е Здравец?
47
0
 
10
 
! Отговори
Нещо куца преди 10 години
Значи социалните знаели, но нищо не направили, даже училището не уведомили.А колко е вярно последното и дали учителите лъжат, като се има впредвид трагичния резултат, кой знае, разследването да каже...
46
3
 
19
 
! Отговори
dragunov7.62 преди 10 години
Що за човек може да убие дете ? това не е човек а *** , заслужава да бъде унищожен . нека тази смърт да тежи върху социалните служби защото пак нещо са проспали . колко мъка има в тая държава. Що за народ сме ? започнахме да се избиваме дори и собствените си деца.
45
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Tъпи коментатори,какво ви бърка в очите Америка?Всеки убил дете--смърт!
44
4
 
15
 
! Отговори
Его преди 10 години
до Боко Педофила Вида ли те някъде там ще те оставя !
43
6
 
3
 
! Отговори
Его преди 10 години
Не мога да разбера колко точно трябва да си *** за да цъкаш минуси на Номер 46 !!!!А новината дори няма да я коментирам , спокойно хора на тези който извършват престъпления срещу деца в затвора ...... не ми се мисли. Затворниците са много по справедливи от съдите !
42
1
 
28
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
ТУК В ГЕРМАНИЯ ИМАШЕ ПОДОБЕН СЛУЧАЙ ,НО ГЕРМАНЦИТЕ СА МИСЛЕЩИ ХОРА И НЕ ЧАКАТ ДА СТАНЕ НАЙ-ЛОШОТО И ТОГАВА ДА АРЕСТВАТ ! СЪСЕДИТЕ ЧУЛИ ПОРЕДНОТО КРЕЩЕНЕ НА ВИСОК ТОН И ИЗВИКАЛИ ПОЛИЦИЯ ,ОКАЗАЛО СЕ ЧЕ '' ТАРИКАТЪТ '' БИЕЛ ЖЕНА СИ . ПРИБИРАТ ГО ВЕДНАГА ДОРИ БЕЗ ЖАЛБА ОТ СТРАНА НА ЖЕКА МУ . И ТЪЙ КАТО ИМАЛ И 5 ГОДИШНА УСЛОВНА ПРИСЪДА ЗА ДРУГО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ,СЕГА ЩЕ ИЗЛЕЖИ И ДВЕТЕ СИ ПРИСЪДИ ЕДНОВРЕМЕННО ! А В българия СТАВА ВЪПРОС ЗА СИСТЕМНО МАЛТРЕТИРАНЕ НА ДЕЦА И НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА !