Мотоциклетист загина при катастрофа край Жеравна

Той се е ударил в крайпътно дърво
20 юни 2014 11:28, Красимир Ангелов
17
Мотоциклетист загина при катастрофа край Жеравна
Снимка: Булфото, архив

29-годишен мъж е загинал при пътен инцидент на пътя за село Жеравна, съобщават от Областната дирекция на МВР в Сливен.

Съобщението за инцидента е получено вчера в 12.28 часа в дежурната част на Районно управление "Полиция"-Котел.

На място е изпратен екип, който е установил, че мотоциклет „Хонда”, управляван от 29-годишен мъж от Сливен, при спускане на ляв завой е загубил управление и се е ударил в крайпътно дърво.

От произшествието на място е починал водачът на мотоциклета. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
10
 
! Отговори
хаху преди 9 години
Знаещите, вече знаят дори и името..Знаещите- знаете ли, какво обичаше, как го обичаше? Знаещите- нищо не знаете.Защото, човека, който почина го познавам. Знам, какво обича и как. А,той обичаше да живее всеки един момент, като за последно. Колко от вас, са се чувствали и са живели така? От великите знаещи..николко. Не караше ,,хонда адски ангел"..Виждам, колко сте го познавали. Не бъдете жестоки.Аз познавам Александър. Знаещите коментатори, моля замълчете поне пред смъртта.Там всички сме еднакви
13
0
 
10
 
! Отговори
хаху преди 9 години
А случайно да ви е хрумвало, че един човек, който загина в катастрофа с мотор, не е било от висока скорост? Познавам терена до болка...няма как да развиеш висока скорост..Знаещите- да ви е хрумвало случайно, че завоят е бил в пясък? Знаещите случайно, да се запитат: кой е виновен!? В такива моменти ,,знаещите" ще си кажат, че търсим виновни. Не, няма такива. Всичко оставяме не ,,нещастен случай". Все пак сме в Бг и сме ,,знаещи", с благопожелания разни към мотористи. Лека пръст на ,,адашчето".
12
0
 
10
 
! Отговори
хаху преди 9 години
Както винаги, скапания българин е най- информиран и най- компетентен. Дори и да не познава човека зад маската на смъртта, той винаги има мнение. Знаете ли, че единствено в скапаната ни държава има пясък по пътя? Знаете ли, че единствено в скапаната ни държава умират хора, заради неотпушени шахти? Знаете ли, че само в скапаната ни държава, заради нехайство умират хора? Знаете ли, че с всяко нещо, скапаната ни ,,държава" си измива ръцете..висока скорост, дъждове, шанс, и т.п.,
11
0
 
9
 
! Отговори
Близка преди 9 години
Този "***" струваше МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИ ВИ СЪБРАНИ ЗАЕДНО! Кой от вас "УМНИЦИ" може да ми каже, че е застрахован? Кой може да ми гарантира, че ей сега да излезе ще се прибере жив? КОЙ БЕ ***? Знаете ли, в тоз' скапан живот не всичко зависи от НАС! Оная с "косата" ни дебне зад всеки ъгъл.. затова, сега добре си помислете какъв грях сте си сложили на ефтините душици с тези си думи, и дали това няма да ви се върне? Дали сте застраховани? Хайде чакам поредната "компетенция" да се изкаже!
10
0
 
6
 
! Отговори
Почивай в мир преди 9 години
Вие сте прости, злобни и бездушни! Вие никога няма да бъдете това, което беше той - един достоен ЧОВЕК и ПРИЯТЕЛ, брат, син и съпруг! Дано никога не бъдете на мястото на близките му, защото никой не заслужава да изживее тази мъка!Като нямате какво да кажете, по-добре замълчете!Искам да изкажа съболезнования на семейството и близките!Липсваш ни и те обичаме!!!
9
0
 
7
 
! Отговори
Близък преди 9 години
Нямам думи колко елементарни и зли могат да бъдат хората! Александър (момчето) НЕ БЕШЕ *** НИТО ФУКЛЬО КОЙТО ДА ПАРАДИРА С ТОВА КОЕТО ИМА ИЛИ КАКВОТО И ДА Е БИЛО.. Без да знаете кое как се е случило не говорете!!!! Нито сте запознати със случая, нито познавате човека! Стига! Спрете се вече........ но нищо повече няма да кажа... той онзи отгоре вижда всичко и всичко се връща, затова внимавайте какво дрънкате да не ви сполети същото на ваши близки! Безмозъчни, хладнокръвни ***!
8
7
 
1
 
! Отговори
AntiBiker преди 9 години
@8То не се знае - може пък ти да бъдеш отстрелян, ако дотогава не целунеш и ти някое крайпътно дърво, като глупакът с Хонда-та...
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не съм виждал Адски Ангел с Хонда. Дано по-скоро Hells Angels създадат български чаптар за да пооtcрелят *** и чалгаджиите.
6
3
 
10
 
! Отговори
MadSlav преди 9 години
Лека му пръст на колегата !До всички малки и злобни душички, поставете се на негово място, дали мотор или кола....застраховани няма !!!
5
11
 
4
 
! Отговори
Браво! преди 9 години
По пътя на Hells Angels дотам се стига...Все пак - един *** по-малко!
4
2
 
6
 
! Отговори
kurti преди 9 години
do BikeHater bolen mozuk si !!!!! kato ne go poznava6 mom4eto ne govori ..
3
8
 
8
 
! Отговори
IavO преди 9 години
Ейй веднага си личат тъпите злобни ***, дето никога няма да имат пари да си купят свястна кола, камо ли мотор, ама иначе плюват злоба. Плюйте си и си карайте смешните таратайки и завиждайте на гаджетата на мотористите. Смешници.Да почива в мир момчето..
2
4
 
13
 
! Отговори
Шофер преди 9 години
До BikeHaterХодете си лекувайте психичните отклонения ненормалници прости да се радвате на една трагедия !!!Дано бел ден да не видите ***!!!p.s. Мир на една млада душа нека почива в мир
1
15
 
12
 
! Отговори
BikeHater преди 9 години
А бе поне още един *** по-малко на пътя. С такова каране, всички си отиват до 5-10 години. *** селяци и прости 'компаниьонки', които им се кефят. Браво, Българию, браво !!!