Пак опитаха да оберат банка в София през нощта

Алармата обаче се задействала и крадците избягали, без да вземат нищо
Обновена: 13 авг 2014 08:13 | 13 авг 2014 08:04,
14
Пак опитаха да оберат банка в София през нощта
Снимка: архив Булфото

Пореден опит за банков обир е направен тази нощ в София. Около полунощ неизвестни са разбили входната врата на клона на банка в квартал „Изток". Алармата обаче се задействала и те избягали преди пристигането на полицията, съобщи bTV.

Още по темата
По първоначална информация нападателите не са успели да проникнат в помещението и липси не са установени.
Тече разследване.

Това е пореден опит за подобно посегателство през последните седмици. На 3 юли т.г. неизвестен отмъкна пари от банков клон в столичния квартал „Борово”. Два дни по-късно се разбра, че липсват около 150 000 лева от столичен трезор. На 8 юли беше обрана клиника за пластична хирургия.

Преди малко повече от седмица неизвестни опитаха да ограбят банков клон на „Цариградско шосе”, но неуспешно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: обирбанков клон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
bo преди 9 години
До vesko02dori i sankcii nema !! Evala pi4 i si prav ama, kak da gi grabim tex kato nqma kak .Vij kvo e gadno nali ! Zatova kakvoto moje Pi4ago :P
11
0
 
4
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Тези пичове да питат батковците политици, как без да се бъхтиш можеш да оглозгаш финансите на държавата без да те санкционират.
10
5
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 9 години
Определени сили от т.н. "лява България", командвани от външните си покровители, умишлено и по всякакъв възможен начин създават напрежение и хаос, в т.ч. насърчават престъпни групи и ромски малцинства с цел дестабилизиране на положението и насаждане на несигурност в населението преди изборите през октомври.
9
0
 
9
 
! Отговори
д преди 9 години
ами да , така правят тез аларми по принцип !
8
3
 
14
 
! Отговори
Геро преди 9 години
Това, че обират трезори или банки не е страшно. Банките, дори и да ги оберат ти гарантират парите а в трезорите са парите на престъпниците. Лошото е, че ни обират тези, които трябва да ни пазят - политиците демек. Как пък за 23 години един не се оказа крадлив и да го осъдят? Еднин бе?! Ами как...то съдиите и прокурорите защо имат по 6 апартамента, като гордия собственик от ГЕРБ. С това съвсем не казвам, че хората от другите партии стават де...и те са същите ***.
7
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предизборни пари за трафиканта от Банкя
6
6
 
21
 
! Отговори
психолог преди 9 години
Червените другари и техните мутри съвсем са огладнели. Те са свикнали да живеят от кражби. Едно време обираха мандри , сега банки .
5
0
 
16
 
! Отговори
А стига бе преди 9 години
До Анонимен 6 Колко грамотно написан коментар!!!! Е как да не отиде човек и да не се подпише ? Вие сте ми надеждата за спасение на България (пляс по челото с лопата).......
4
7
 
20
 
! Отговори
политолог преди 9 години
След престъпното правителство на БСП и ДПС , който и да е на власт ще е в пъти по добър от крадливата шайка на Орешарски. Да изтеглиш над 5 милиарда заеми за една година и от тях видни са само по 4.50 лв. от м. юли повишение на пенсиите е нагло и си е за затвор. Вижте само от 5 дни е новото правителство и Брюксел пусна парите по ОП програма за Регионално развитие и строителите вече си получават парите.Това да ви говори нещо.
3
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Медиите съобщават, че по селата убиват баби за няколко лева. Дори там, където има жандармерия, нахлуват по къщите и задигат само 50 стотинки (повече нямало). Крадат буркани със зимнина.Ето това сравнение с коментар 2 показва каква е разликата между големите градове и провинцията у нас днес. Скандално е, след като сме толкова малка държавичка - по-малка дори от окръзите около световните мегаполиси!
2
0
 
15
 
! Отговори
готин преди 9 години
А защо така става,защото тия къпутй от парламента,си правят такива работи каквито на тях им изнася мамка му,идва ми да го гръмна тоя парламент,с гранатомед
1
5
 
9
 
! Отговори
Бяха станалиЕпидемия преди 9 години
квартирните кражби през късния социализъм,поне в София.Апашите взимаха пари,бижута,скъпи вносни предмети и ... книги.Народът по онова време беше луднал по романи от известни автори,тиражите не достигаха и продавачките в книжарниците се корумпираха.Възрастните хора говореха как през 50-те години се е крадяло храна и дрехи и правеха извод "Забогатя народът".Днес обират банки, в Сф от домовете пак крадат само пари,злато,ценни вещи, от мазетата и таваните - неща от цветни метали.Забогатяхме ли, бе?