150 000 лева изчезнали от трезор в София

В него не е имало обир, работи се по версия за кражба
14
150 000 лева изчезнали от трезор в София
Снимка: архив, БулФото

Около 150 000 лева са изчезнали от трезор, който се намира близо до известно заведение в столичния квартал Лозенец, съобщи БНР.

Преди около месец, клиентът отишъл в банката, за да провери наличността на касетката си в трезора ѝ. Открил обаче, че без да е разбивана или отключвана, тя е празна.

Човекът обяснил в полицията, че държал там 20 000 евро и около 30 000 лева. Дни по късно още двама души установили, че касетките им са празни.

Единият твърди, че в касетката му е имало около 16 000 евро,а другият - 30 000 евро. Двамата са изчакали няколко дни, преди да обявят парите си за изчезнали.

Неофициално от МВР потвърждават, че случаят се разследва. Изяснява се как са изчезнали парите при положение, че не е подаден сигнал за обир, взлом или друго престъпление.

Криминалистите в СДВР работят по версията „кражба“. Проверява се и защо ощетените са чакали няколко дни, преди да подадат сигнал до компетентните органи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: МВР
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
malko sa pone kato se krade ot banka da e 10 miliona a to niakakvi si 100 hil.leva balha gi yhapala ,a te kolko sa izkrali tia lihvari..............
10
0
 
5
 
! Отговори
PRAVEDEN преди 9 години
V ABSURDISTANQ VSICHKO E VYZMOJNO! NISHTO CHUDNO DA IM SE VYRJAT NA TIQ I DA IM SE PLATI OBEZSHTETENIE! BULGARISTAN - DYRJAVICATA NA SELSKITE TARIKATI I SLABOUMNICITE S VLAST!!!
9
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да проверят за връзка между тримата "изгорели" и ще стане ясна работата.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и щеми се правите на националисти че вие се крадете един друг
7
0
 
17
 
! Отговори
emil.popov.35 преди 9 години
Хитри станаха хората, наемаш касета и изведнъж обявяваш, че е празна от само себе си. Тия филми само по тия ширини могат да се видят ;)
6
0
 
10
 
! Отговори
darcas преди 9 години
Собственика на парите да не се притеснява - не става дума за обир
5
6
 
9
 
! Отговори
Свидетел преди 9 години
Сър Гей ги е "прибрал", за да има какво да харчи в Брюксел и в швейцарските палати да си плаща на прислугата от турция и украйна!
4
1
 
43
 
! Отговори
Елемаг преди 9 години
В зората на демокрацията,когато властваше "Мултигруп"се получи странно явление.На едно пристанище 22 000 тона захар ги изми дъжда.Защо винаги трябва да се работи по версия 'кражба"?Може просто хартията да е била некачествена и да се е разтворила???
3
0
 
9
 
! Отговори
mr.twitter преди 9 години
На някой му е писнало да чака на опашка за да си изтегли спестяванията от банката и е решил да си ги вземе по най-лесния и бърз начин - чрез обир.
2
0
 
20
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Сега и Лозенец вече не е добро място.
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
на заем саги взели