Мъж е убит след побой в омуртагското село Змейно

Бил е ударен с масивен стъклен пепелник
27 сеп 2014 15:40,
14
Мъж е убит след побой в омуртагското село Змейно
Снимка: Архив, Булфото

Мъж на 56 години е бил убит след жесток побой в омуртагското село Змейно, съобщава МВР. Скандалът между него и 28-годишния мъж от котелското село Остра могила, възникнал снощи около 20 часа в къща в Змейно.

Скандалът между двамата прераснал в побой. 28-годишният мъж е нанесъл множество удари с твърд предмет в областта на лицето и тялото на 56-годишния мъж, вследствие на които той умира.

Трупът му е откаран в Търговищкато болница за аутопсия.

Причината за смъртта е черепно-мозъчна травма, поясни за БТА съдебният лекар Владимир Горанов. Мъжът е бил ударен в главата с масивен стъклен пепелник.

28-годишният мъж е настанен в същото здравно заведение с прободна рана в дясната част на гърба. Няма опасност за живота му.

Образувано е досъдебно производство. Разследването на престъплението се извършва под ръководството на прокурор от Окръжната прокуратура в Търговище.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: побойубитЗмейно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Индианци!
6
0
 
3
 
! Отговори
Тлъб преди 9 години
Какъв пепелник, нали има забрана за пушене по заведенията
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как не ви е срам да пишете простотии след смъртта на човек..... А този убиец не само е убиец,а сериен убиец. От пребиване убил баща си след време смачкал жена,която е починала и не са го затворили в затвора и това го допуска държавата ни.Естественно този сериен убиец не се спря, докато не уби последната си жертва с нанесен жесток побой до счупване на всички кости от кръста на горе и главата изпотрошена до смачква не ...И тези *** живеят на свобода,защото в нашата страна не се спазват закони!!
4
8
 
12
 
! Отговори
Ястреб + преди 9 години
Диващина до шия в бантустана ***!
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"28-годишният мъж е (...) с прободна рана в (...) гърба"Защо не се уточнява от какво е прободната рана? Защото едно е да налетиш на дядка, който е 2 пъти по-възрастен от теб, ама е съвсем друго, ако примерно изпаднеш в афектирано състояние, след като въпросният дядо е налетял с изваден нож и ти го е забил в гърба. Аз да бях, и аз щях да изпадна в ужас, да хвана нещо и да удрям, докато нападателят ми спре да мърда.Контекстът има значение!
2
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ужасно е, но може ли тия старци толкова да не си знаят мястото?Ако си старец и имаш пререкания с някой млад, извикай полиция, извикай познати, всичко друго, ама не му се репчи гърди срещу гърди ... бели стават, както се вижда.
1
1
 
40
 
! Отговори
чувство преди 9 години
Имам чувството, че в България точно този тип, дебилни престъпления, са много повече отколкото в други държави. Дебилни! Не е някой да е проявил корист, ами скарали се, единия убил другия. Убил го! Щот са се скарали!Или син заклал баща си. Мъж - жена си. Качил се пиян на колата, убил две деца.Ей такива... Много са!