Мъж даде 5200 лв. на ало измамник в Монтана

Парите били за "злополука с внука му"
6 ное 2014 11:06, Анисия Иванова
8
Мъж даде 5200 лв. на ало измамник в Монтана
Архив: Булфото

Възрастен мъж даде 5200 лв. на телефонен измамник в Монтана, съобщиха от полицията в града.

На 27 октомври вечерта пред дома му се явил непознат, като срещата била предварително уговорена по телефона. Измаменият му предал сумата от 5200 лева заради претърпяна злополука с внука му.

По случая продължава работа Районно управление на полицията-Монтана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: МонтанаМВРизмамен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
Реалиста! преди 9 години
Не ви ли прави впечатление,че все т.н.'бедни пенсионери'си дават парите на тези измамници!Следя го този феномен от години и мога да ви кажа, вече сам твърдо убеден,че тази прослойка от наслението е тотално оглупяла.Затова от доста време тръбя,че освен на *** трябва и на вазрастните(над 70г) да се забрани да гласуват!Казах!
4
0
 
4
 
! Отговори
Все си мисля, че преди 9 години
мошениците не звънят на случаен принцип, напосоки.Как така все попадат на хора, които имат у дома си хилядарки или на такива, които бързо успяват да съберат от съседи прилична сума? Ако съседът знае, че пенсионерът е много беден и близките му също нямат нито лев, няма да бърза да услужи със солидна сума пари!Затова си мисля, че действа апашко разузнаване - събират информация кои семейства са по-заможни, кога младите са на работа и на училище и после звънят, когато старците са сами у дома.
3
0
 
4
 
! Отговори
ми има преди 9 години
До Анонимен 1като е пълно с екземпляри, които кълват на такава стръв, ще има и рибари.
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Толкова много се пише и говори по медиите за тези измами, и въпреки това възрастните хора продължават да дават пари. Ами, вече не мога да ги съжалявам. ИмАл- дал!
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Потискащо е да се четат такива новини.Как е възможно все още да продължават да действат такива мошеници и да намират кого да измамят!