Вандали вилнеят по пътищата във Варненско

Двама завършили деня си в ареста
15
Вандали вилнеят по пътищата във Варненско
Снимка: архив Булфото

Необяснима агресия са единствените две думи, с които могат да се опишат действията на двама мъже във Варненско, съобщава Информационна агенция "Черно море". В крайна сметка и двамата завършили деня си в различни арести.

Първият екшън се разиграл край местността Харамията. 28-годишен варненец си карал колата по главния път, когато бил застигнат от моторджия с мощна ямаха.

Без никаква причина моторджията сритал с крак едно от страничните огледала на леката кола, докато се разминавал с нея. Огледалото се откъртило, изхвърчало и ударило преднала лява врата на автомобила. Шофьорът спрял веднага и се обадил на 112, като описал моторджията и дал регистрационния номер на двуколесното. Малко по-късно той бил засечен от пътна полиция и спрян.

Младежът е на 23 години и така и не успял да даде логични обяснения за действията си. Срещу него е образувано предварително производство.

Другият случай отново е свързан със счупено странично огледало на лека кола, но след солидно количество алкохол.

46-годишен софиянец се напил здраво във вилата на свой познат в Карантината и тръгнал да се прибира. По пътя сипел ругатни и обиди по всеки, който му се изпречи на пътя. Един мъж му направил забележка и скандалът пламнал за секунди.

В разгара на препирнята столичанинът си излял яда върху огледалото на паркирания опел на опонента си. По данни на полицията мъжът не е бил осъждан досега.

Автор: Лиляна Трънкова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: вандалиВарненско
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Welkome to Bulgaria,това е навсякаде,повсеместно и всекидневно,не са само тези 2 случая.А *** се оплачина на някой,спасяваш се по единично и толкоз....
6
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
ЕГА ТИ И КРАЧКАТА , КОЯТО НАПРАВИ БЪЛГАРИЯ. ДИРЕКТНО В ТРАПА. ДА СЕ БЕ СПЪНАЛА МАЛКО ПРЕДИ ДА ТРЪГНЕ.И ТОВА АКО Е НАПРЕДЪК ГОСПОД ДА НИ ПРОСТИ ВСИЧКИ ПРОСТОТИЙ КОИТО СМЕ НАПРАВИЛИ И ВСИЧКИ ГРЕХОВЕ, КОИТО СМЕ ИЗВЪРШИЛИ.
5
1
 
5
 
! Отговори
edin преди 9 години
Уточнение-колата беше джип,,Рейндж Роувьр"
4
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДА ги счупят от съд и дела такива, пълни ***! Докато другите народи градят, ние сме като животни и само рушим. После тоя-оня бил виновен, правителството ни било виновно! Дрън дрън, виновни са майките и бащите за възпитанието.
3
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само че как шофьорът е видял регистрациония номер на ямахата, след като те вървят по пътя като ракети!
2
7
 
25
 
! Отговори
Бирхалев преди 9 години
Това е положението, уважаеми. 25 години демокрация. Честито.
1
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сигурно е от хранителните добавки.Наскоро в един от най-четените вестници имаше статия, според която някои от тях пораждали агресия.Вие да не вземете да си помислите, че тази агресия се дължи на първите 7 години?