»зраел освободи четирима заложници в √аза

Ѕили са отвлечени по време на музикални€ фестивал
8 юни 2024 15:58, јниси€ »ванова
24
»зраел освободи четирима заложници в √аза
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

»зраелската арми€ (÷ј’јЋ) е освободила четирима живи израелски заложници по време на "трудна" военна операци€ в Ќусейрат, в центъра на »вицата √аза, предаде ј‘ѕ.

“ази сутрин, на 8 юни, по време на "трудна дневна специална операци€ в Ќусейрат, б€ха освободени четирима израелски заложници", пише арми€та в съобщение за пресата.

“ова са Ќоа јргамани, 25 г., јлмог ћеир ян, 21 г., јндрей  озлов, 27 г., и Ўломи «ив, 40 г. » четиримата според арми€та са били "отвлечени" от ’амас на 7 октомври от м€стото на музикални€ фестивал "Ќова".

—поред същи€ източник заложниците са били спасени от две различни места в центъра на Ќусейрат.

“е са в добро медицинско състо€ние и са прехвърлени за допълнителни изследвани€.

ѕо-рано днес ÷ј’јЋ съобщи, че "в момента е насочена срещу терористични инфраструктури в района на Ќусират", северно от град ƒейр ал-Ѕала в центъра на обсадената палестинска територи€.

√оворител€т на болницата "јл-јкса" в ƒейр ал-Ѕала, д-р ’алил ал-ƒакран, об€ви, че 15 души са загинали при "интензивните израелски удари", при които по думите му десетки други са били ранени. | Ѕ√Ќ≈—


 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


24
ќще по темата: √азаизраелзаложници
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
21
0
 
5
 
! ќтговори
ƒо 16 преди 1 месец
ƒай да вид€ правилно ли те разбирам , ’амас се хвалиха навс€къде за 7 ќкт ,празнуваха по улиците на √аза , договориха разм€на на затворници за заложници - и според теб това е режисирано кино ?! Ќека позна€ още н€кои твои в€рвани€ : американците не са кацали на луната ; евреите или илюминатите управл€ват света ;–уси€ се защитава с войната в ”крайна ; следите от самолетите са от пръскане върху човечеството за да го контролират
20
3
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
≈вреите са божи народ, децата на демокраци€та, вождовете на народите, грехота е да ги избиват.
19
10
 
3
 
! ќтговори
√ал€ от EmbassyTO преди 1 месец
» изби ..... хил€ди невинни..»мат синцел, като един нисичък мъж с мустак
18
2
 
15
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
 ак точно затвар€ш н€кого в клетка, а едновременно живееш в същата клетка? я об€сни? » най-вече, об€сни след като в √аза н€ма кьорав евреин от 2005 (дотогава √аза беше израелска и € подариха на арабите уж да си прав€т държава), а христи€ните там от 200.000 през 2005 в момента останаха 800 човека (всички изб€гаха в »зраел, не другаде), какви клетки те гон€т? ƒжихадистки клетки ли? јма то цели€ зоопарк √аза е станал една гол€ма джихадистка клетка.  ой ги караше да гор€т живи бебета в чужда държава
17
1
 
12
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒа бе, да. »сл€мисти не отвл€коха български мор€ци, не държаха мед сестрите ни в либийски затвори, не взривиха автобуса в Ѕургас. Ќ€маше и атентат в москва, никакви убити, това също е руски сценарий за да поддържат войната в ”крайна. Ќ€ма и милиони араби джихадисти влезли в ≈вропа. Ќ€маме и народна песен за чер араб и три синджира роби. ¬ие социалистите и левите съвсем сте откъснати от реалността. ќсвен ако не си джихадистче. “огава разбирам защо отричаш.
16
14
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
"ћалко ви б€ха кадрите на влачени за косите момичета и товарени на мотори , багажници и какво ли не ??" - √ол€ма част от кадрите показани от »зраел са просто най-обикновено режисирано кино, за да оправда€т нахлуването си. “о и оправданието, че не са знаели кой какво строи в √аза и кога вкарват оръжие, също само човек без мoзък бо се хванал на това. ¬се едно да си затворил в клетка н€кой в дома му, да живееш в негови€ дом и да се шириш и да не виждаш той какво вкарва в клетката си. ’айде бе!
15
7
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
"—емити избиват семити. —лав€ни се сражават със слав€ни. ќбъркан св€т." - ƒаже е още по-зле от описаното от теб. »зраелците в гол€ма част са хазари, т.е. европеиди, см€тани за семити, които избиват други семити. » в същото време »зраел подкреп€ войната в ”крайна, даже дава оръжи€ и на двете страни!
14
6
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒоообре! ќстава сега и да съживи 400 деца убити пак от т€х! ѕоне!
13
10
 
22
 
! ќтговори
Ѕраво преди 1 месец
Ќапред, »зраел! “репане му е мaйkaтa. ќни€ бърдуци не разбират от политика, а от то€га.
12
0
 
6
 
! ќтговори
јндрей  озлов преди 1 месец
ќсвободиха ме нашите. :):):)
11
15
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ƒо 11, “ова е мъртвешки€ танц на англосаксите, където са отишли само смърт и разрушени€. »зползват късата памет на хората - тъкмо ги изритат от јзи€, те се намест€т в Ћатинска јмерика и јфрика, тъкмо ги изритат от там, идват да пал€т »зточна ≈вропа. “ези негодници не могат да съществуват без да се€т смърт и разрушени€ н€къде.
10
7
 
10
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
—емити избиват семити. —лав€ни се сражават със слав€ни. ќбъркан св€т.
9
4
 
17
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
» защо сте написали отвлечени в кавички ?!?!? ћислите ,че те са тръгнали доброволно с ’амаз ? ћалко ви б€ха кадрите на влачени за косите момичета и товарени на мотори , багажници и какво ли не ?? јко пък ги слагате в знак на цитат - ги слагайте на цели€т израз не само на думата отвлечени , май не сте от набора с по-добри нценки на Ќ¬ќ-то по Ѕ≈Ћ
8
10
 
23
 
! ќтговори
Ѕългаринъ преди 1 месец
Ѕраво на »зраел! Ќапук на подкупените с катарски долари ќќЌ, ”Ќ¬–ј, „ , ћ«—,»зраел продължава справедливата си борба с терора до тоталното военно иполитическо унищожение на ’амас и до освобождаването на заложниците! јкци€та доказва ефективните действи€ на арми€та в √аза, особено в "училища", "университети", "джамии" и "хуманитарни центрове" откъдето е интела. ј "цивилните" ще продължават музикалните столчета на евакуиране, докато сами не предадат терористите и отвлечените. √ордо до »зраел!
7
4
 
8
 
! ќтговори
ƒо 1,5 преди 1 месец
’убаво е че н€ма да оставиш поколение което с npokажeни€ ти ген да мъpcи зем€та българска
6
10
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
ѕолитиката зъб за чене, око за две не е за 21 век.
5
12
 
4
 
! ќтговори
до 3 комент преди 1 месец
Ѕлизките ми ги изби докторската мафи€ в Ѕългари€.ѕлеменика ми го прегази камион на околомръсното във ¬идин,където направиха мост ама не и път.∆иве€ в ћасачузетс,където близки при€тели имат заложници взети от въпросните мили хора и в€рвате или не,те просто жела€т всичко да приключи мирно и тихо,бързо и без кръвопролитие.¬ие изобщо не знаете какво коментирате!
4
12
 
16
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ѕраво !!! —мърт за арабската зган
3
13
 
6
 
! ќтговори
ƒо 1 преди 1 месец
ƒано със всичките ти близки н€кой да го направи
2
10
 
21
 
! ќтговори
ффф преди 1 месец
 олко пъти да го казвам,за да проумеете-трепане на исл€мските терористи.ƒруг начин н€ма.»—ЋяћЏ“ ≈ ”Ќ»ўќ∆»Ћ ¬—я ј ¬» „ќ¬≈Ў » ƒќЅ–ќƒ≈“≈Ћ» Ќј ∆»¬ќ“Ќ»“≈ ¬ √ј«ј.“ќ¬ј ≈ ∆јЋ ј“ј »—“»Ќј,«ј —Џ∆јЋ≈Ќ»≈.»збиха деца,жени и старци,и се радваха-пееха,танцуваха около телата на убитите от т€х деца,черпеха се.—ега ще реват много,арабите.