Десетима са ранени при пътни инцидент в Пловдивско за денонощие

Причина за катастрофите са висока скорост и отнето предимство
7 яну 2015 13:03, Анисия Иванова
9
Десетима са ранени при пътни инцидент в Пловдивско за денонощие
Снимка: архив Булфото

Десет души са ранени при пътни инциденти в Пловдивско през последното денонощие, съобщи Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Двама шофьори са ранени при челен удар между автомобили на пътя Пловдив - Карлово днес. Ударили са се "Фолксваген" с 39-годишен водач и "Хонда", управлявана от 49-годишна шофьорка.

В резултат на сблъсъка предницата на първата кола се запалила, но други шофьори успели да я загасят. Вторият автомобил пък изхвърчал в нива извън пътя. Катастрофата е наложила временно затваряне на пътя.

Петима са пострадали при инцидент между Съединение и Цалапица около 18 ч. снощи. Поради движение с несъобразена скорост лек автомобил "Мерцедес" излетял в нива, след като скъсал мантинелата и минал през напоителен канал. В болница са водачът Н.П. на 40 години от село Баня и четири пловдивчанки на възраст между 28 и 40 години, които пътували с него. По случая работи полицията в Стамболийски, уведомена е прокуратурата.

Мъж и жена са пострадали при катастрофа между Пловдив и Пазарджик. Шофьорът на лек автомобил "Рено" направил обратен завой и след като отнел предимството, бил блъснат от движещото се зад него "БМВ". В болница са настанени 68-годишният шофьор на "БМВ"-то и спътницата му на 63 години. Хоспитализиран е и шофьорът на "Рено"-то - К.Г. на 69 години от Пловдив. Алкохолните проби на водачите са отрицателни.

Пътник е пострадал при слизане от автобус на градския транспорт в Пловдив, съобщават още от полицията. На спирка на бул. "Коматевско шосе" шофьорът Д.Т. потеглил и автобусът повлякъл 76-годишен мъж. Човекът е настанен в болница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: ПловдивМВРкатастрофи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
до 4 преди 9 години
С тия двете мухи дето ти бръмчат в кратуната няма как да разбереш каквото и да било
1
6
 
1
 
! Отговори
Доктор Ох Боли преди 9 години
До 3Много ли боли рожбо?! :-)))