Млади роми пребиха до смърт мъж в центъра на Правец

Починалият им направил забележка заради обидни подмятания към жени
655
Млади роми пребиха до смърт мъж в центъра на Правец
Снимка: Булфото, архив

Мъж на 64 години бе пребит до смърт в центъра на Правец от група млади роми заради забележка. След проведено издирване под ръководството на Софийска окръжна прокуратура извършителите на убийството са задържани, отчитат от МВР.

Нападателите са двама младежи от ромски произход, съответно на 15 и 18 години.

На 6 март около 18.40 часа вечерта на тел. 112 e постъпил сигнал за открит мъж в безпомощно състояние в центъра на град Правец. Изпратените на място полицейски служители установили, че 64-годишен местен жител е починал вследствие на нанесен побой.

По информация на "24 часа" повод за нападението над мъжа била забележка, която той направил на четирима младежи. Мъжът се възмутил, че те подмятали неприлични думи на няколко жени, които минали покрай тях. Забележката му обаче не се е харесала на момчетата, които налетели на бой.

След проведено разследване още същата вечер били задържани четирима младежи. В хода на разследването станало ясно, че убийците са двама от тях. Те са задържани за 72 часа. Очаква се след това Софийската окръжна прокуратура да поиска постоянен арест.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


655
Още по темата: Правецубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
46
 
! Отговори
amal преди 9 години
Като пребият *** властта ги пази-а сега сигурно виновните ще ги пуснат.Пребиха хубавото дете за 80лв.БОЖЕ има ли власт в тая държава.Не четат ли коментарите на народа?
19
0
 
60
 
! Отговори
до 67 преди 9 години
Не само при бай Тошо....и сега в Румъния и в Унгария са по -тихи от водата. Следователно управляващата върхушка е виновна за това чувство на безнаказаност. Нека да се опитат някъде в чужбина да налитат на бой........в САЩ поредна жертва ...... младолик чернокож...налетял на полицай......т.е. демокрацията не е виновна, а нашите ***......
18
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До edin balgarinБългариноооо..... ЗАЩО НЕ ПИШЕШ НА КИРИЛИЦА
17
7
 
7
 
! Отговори
sedesar преди 9 години
Da jivee demokraciqta
16
1
 
49
 
! Отговори
невярващ преди 9 години
Докога ще търпим???
15
5
 
46
 
! Отговори
подново иго преди 9 години
Дори и османския поробител не си е позволвал за една дума да убива.А тук безнаказани бандити,с подкрепата на ДПС,БХК и ***,на 72-ия час излизат безнаказани и с парите на Сорос получават нови поръчения за нови дела в този дух.как да ги осъдят-та това е дискриминация-на тях всичко е позволено....
14
0
 
64
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 9 години
Някой брои ли вече случаите на българи убити по брутален начин от *** ?Сигурно станаха стотици ..., а с годините и хиляди.
13
0
 
39
 
! Отговори
знайко преди 9 години
нещо им стана на тиа ,нема и 10.дена от предниа случай.
12
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Те *** не са виновни,че даже и в парламента не са виновни ,виновни са самите българи че са позволили на всеки който не го мързи,да ги яха дои и стриже,както намери за добре и то съвсем безнаказано !
11
0
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Местане, озапти си стадото, ! Нали по цял ден квичиш и лаеш за етническия мир?
10
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** народ - слаба държава, а още по *** народ - въобще без държава !
9
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига сте се жалвали.Бийте ги. Какво толкоз.Те като видят някакви мекушави хора и се разпасват. Тя държавата я няма, ама и хората ги няма. Всеки се разбягал.
8
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
РОМ=МОР
7
0
 
66
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Kучето...скача според тоягата,е казал...народът.Ясно кои са...кучетата;време е да заиграе тоягата в ръбете на народа.
6
1
 
57
 
! Отговори
от 18 преди 9 години
Защото всичко е подредено и закона е строг. Ако стане проблем и дойде полицията не ми се мисли какво ще стане с нас. Всеки го знае това когато се намира в стабилна и силна държава. Тук какво се получава? Никой няма респект от закона. Това е най-големия проблем.По пътищата никой не го грее ,че кара с превишена скорост или че не спира на СТОП. Е, гражданска война ли трябва да стане? Къде е държавата?
5
4
 
83
 
! Отговори
бург преди 9 години
Искам референдум за смъртното наказание
4
17
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе при бай тодор такива номера нямашеза народа глад и унижения немашеи що ревете-сами си я навряхте тая измишльотина"демокроция" в задницитедето никъде по света не са я виделилошото е че не само децата ви ами и внуците ви ще си я хапват - добре им сипахте а "демократите" ще ви будалкат и ще служат на чужди държави ще пълнят гуши за 5 поколения напред а вие и наследниците ви ще им слугувате айде честито е за туй е имало народен съд след 45 година
3
11
 
52
 
! Отговори
Ала-Бала преди 9 години
Американска демокрация!
2
1
 
87
 
! Отговори
asd преди 9 години
Къде е смъртана присъда, ние като българи, отново да попитаме? Време е сганта да си научи мястото.
1
1
 
109
 
! Отговори
1123 преди 9 години
Алоооо, хелзинкския комитет /с малка буква/.... И на вас да ви..........