19-годишно момиче загина след челен удар на пътя

Тежкият инцидент е станал тази сутрин
15 мар 2015 15:22, Александър Попов
27
19-годишно момиче загина след челен удар на пътя
Снимка: Булфото, архив

19-годишно момиче загина на пътя при тежка катастрофа тази сутрин Инцидентът е станал на пътя Велинград–Драгиново, съобщиха от МВР.

23-годишно момче от Драгиново е управлявало лек автомобил Ауди към селото, когато губи управлението. Колата се е завъртяла на пътя и се е ударила в движещият се в насрещното микробус Мерцедес.

Ударът е бил изключително тежък, а момичето, което се е возило на задната дясна седалка, е починало на място.
И двамата шофьори са тествани за алкохол и пробите им са отрицателни. Шофьорът на колата, който е изгубил управление на автомобила си, е закаран в болницата във Велинград с различни травми и наранявания, но без опасност за живота.

От микробуса няма пострадали, установени са само материални щети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предпазните колани трябва да се поставят и когато се возим на задната седалка!
13
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е лошо да се помисли и за някакви допълнителни мигалки от всички страни на автомобила!
12
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
40 ГОДИНИ КАРАХМЕ БЕЗ ФАРОВЕ И НЯМАШЕ КАТАСТРОФИ. СЕГА КАРАМЕ НА ФАРОВЕ И СЕ ИЗПОТРЕПАХМЕ. НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ДА СЕ КАРА НА ФАРОВЕ НО ПОНЕ ДА ИМА ЕФЕКТ ОТ ТЯХ. НО КАКТО СЕ ВИЖДА ЕФЕКТА Е НУЛЕВ ЗА НАС И НА ПЛЮС ЗА БЕЗИНЖИИТЕ АКУМУЛАТОРЖИИТЕ И КРУШКАЖИИТЕ А ТЕ КАКТО ЗНАЕТЕ ВСИЧКИ СА ХОРА НА МУТРИТЕ. КОИТО СИ ИМАТ ДЪРЖАВА.
11
3
 
17
 
! Отговори
Льольо преди 9 години
До карам на фаровеЩото на българина толкова му е грамотноста на пътя, затова. Последно време все повече и повече коли карат дори и на халогени, особено в дъждовно време. Що са такива *** не знам, ама си мислят че е правилно. Не не е, халогена свети ниско долу и при мокро време, асфалта става като огледало. И тия халогени ти вадят очите. *** е българина на пътя, не мисли за другите. Няма да се оправим, докато всички си мислят че са тарикати.
10
0
 
22
 
! Отговори
Пич преди 9 години
Язък за момичето не е видяло нищо от живота.Дано е в един по-добър свят.И лека му пръст.
9
0
 
20
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 9 години
ЖАЛКО ЗА МОМИЧЕТО, НЕ ИЗЖИВЯЛО МЛАДИНИТЕ СИ. СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ.
8
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сашко е отличен водач , и явно емного добър , давай във формолите Сашко , карай силно , карай живота е пред теб и ти си следващия дето ще изпревариш някой пенсионер и ще залепнеш на някоя табела , , ,
7
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименАко реша да се размножа в бг би трябвало да си ми благодарен кандидат вазектомисте.Погледнете се.Хората на улицата приличат на герои от карикатури на Тери Пратчет.Ниски дебели кривокраки с уродливи лица.Толкова за физиката.Сега ще ти кажа и за душата.Алкохолици,*** крадци ,далавераджии и мързеливци.Тук таме някой нормален който се чуди как да се махне от тая клоака.Незнам какво ти хареса..
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До карам на фаровеКолега, за съжаление не всички шофьори в България си включват късите светлини както повелява закона. Има много тарикати, които при слаба видимост, дъжд, дори и в мъгла карат без включени фарове или само на габарити, т. е. пак без нужните безопасни светлини. Миналото лято на околовръстното на Сл. бряг на мръкване в проливен дъжд някакви мутри с черни джипове се движеха без светлини. Е, как ще се оправи тази *** държава след като законите не се спазват от всички?
5
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
еее изядохте ме..добре де пачата не се е очистила сама приятелчето и я е очистил.а тя си го е избрала и харесавала.не по врат а по шия
4
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СалахадинИдеята на фаровете е автомобилът да е по видим.любимите цветове на българина са мръсно сиво ,черно и синьо а това са труднозабележими цветове особено когато автомобилът е мърляв и се кара лудешката.това също е много вероятно в българия.Вие какъв автомобил имате че ви е толкова трудно да карате със дневни светлини?има диодни фарове лентички които имат 20000 часа живот консумират 5 вата и са доста евтини.сложете си такива.
3
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
нищо и няма.щом на 19 техните са и дали възможност да има играчка на стойност няколко хиляди значи са добре.нито едно семейство със сумарни доходи от 2500,3000 лв месечно не може да купи на дъщеря си ауди.така че не ги мислете
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
3,Пишеш горе долу умни неща - не само в този коментар. Но това "роби" не си е на мястото.Пък и не забравяй изследванията на вашите турски историци - те споделят становището, че при големи завоевания на нови земи, по онова време (Средновековието), след като се установят в новите земи, пред завоевателите възниква въпросът за жените. В повечето случаи взимат жени от местните. За пример често пъти се дават Балканите.Така че, в случая ти се обръщаш към братовчедите си.
1
13
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 1:Айде млъкни бе мрънкалник, и понеже питаш ЩО ТАКА, ами щото тебе не те еня да пускаш фаровте, другите не ги еня да спазват ограничение на скоростта, трети не спазват забрани за изпреварване... та сега разбра ли защо така бе урунгел????