Камелия е жива, не иска да се върне вкъщи

Момичето е извън Видин, но на територията на страната
18 мар 2015 15:36,
74
Камелия е жива, не иска да се върне вкъщи
Камелия Цветанова. Снимка: МВР

"Няма да се върна вкъщи!", заявила пред приятели 15-годишната Камелия Цветанова, която повече от седмица се издирва.

За последно момичето споделило, че не желае да се прибере при майка си, въпреки призивите на близките си чрез медиите и социалните мрежи.

По неофициална информация, Камелия не е жертва на престъпление, а съзнателно се укрива.

Следите за момента сочели, че момичето е извън Видин, но на територията на страната, пише "Труд".

Разследващите отработват ежедневно множество сигнали от хора от цяла България, които алармират, че са забелязали момиче с описанието на Камелия.

Майката Валя Въкова отрича да е имало сериозни проблеми вкъщи, които да тласнат момичето към бягство. Уплашената видинчанка само се моли детето й е да е живо и здраво.

"Ками, слънчице, моля те, където и да си обади се да знаем, че си добре, всички знаеш, че те обичаме!!!", пише в профила си Валя.

Камелия изчезна на 10 март и още същият ден бе обявена за общодържавно издирване. Преди това момичето имало пререкание у дома, след като й било отказано да отиде на рожден ден. С думите: "Аз ще ви побъркам" Камелия тръгнала от къщи и оттогава няма вест от нея.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе то Петко сертов не може службите да го намерят та го намери жена му, а вие искате МВр да намерят едан 16 годишна ***....игла в купа сено
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бой по тая пикла, която исакал да се жени на 15 години. Да се развърти една сопа, че накара половин България да я търис заради хормони.
45
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За чудо и приказ ни е полицията. Изчезналата е дете по всички норми и няма защо да я плюете. Но питам, щом има такива данни, че се укрива, значи има начин и да се открие. В противния случай всичко е само БЛЯ_БЛЯ.
44
1
 
9
 
! Отговори
Коментатор преди 9 години
Да записва Външна Търговия и после в бардак в Хамбург.
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Германия ли е?
42
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи е отишла на РД.Напила се е като засветовно.И след това.А да си тръгне...стой де...стой дее.Ок значи още е там.При рожденика.
41
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 23Има нещо вярно в това.Играехме в отидох в гората разрови листата намерих картина и се изцепих на п****ка.Не че знаех значението на думата,но ми беше интерсно.Като ме хвана една баба право при баща ми.Наказаме да не излизам една седмица,а бях във ваканция.И следващия път си знаех,никакви чуждици да не ползвам.Без,дори да им знам значението.
40
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русе!
39
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като не иска да се върне вкъщи, на магистралата места бол - ще се намери и за нея.Тарифата е 5 до 15 лв, в зависимост от услугата. Две трети от парите - за сводника, другите - за нея, но след като изкара 3 години стаж. През тези 3 години й се полага заплащане в натура - за едно денонощие й дават един сандвич, една вафла, едно безалкохолно и една дъвка. Друго не й се полага. Не си измислям, прочетох това в статия на тема как сводниците експлоатират малолетните жрициДано й дойде акълът в главето
38
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
SPRETE DA SI TORMOZITE DECATA! ZA KAKVO GI RAGDATE ? BIX NAPRAVIL ZAKON AKO BESHE VAV VLASTA MI! XORA KOITO ISKAT DA IMAT DECA : DA MINAVAT SREZ PSIXO PREGLED, TE TRQBVA DA IMAT VIS6E OBRAZOVANIE I DA IMAT PRAVILNI KRASIVI CHERTI ! KAKVI SA I TIQ NASILIQ PO UCHILISHTATA ? TRQBVA DA IZGONQT AGRESIVNITE DECA I TO NEZABAVNO !
37
0
 
15
 
! Отговори
Стършел преди 9 години
Е, определено успя да побърка близките си и полицаите, които я издирват. Само наистина да е жива и здрава. ......това нейното са ***, тинейджърски изпълнения.
36
2
 
43
 
! Отговори
Изпусната работа преди 9 години
Още като е казала на майка си, че щяла да ги побърка е трябвало да я хване за косата и да завлече обратно в къщи. Откакто побърканите психолози започнаха да дават съвети за възпитанието на деца, които дори не познават, младежите изтрещяха.
35
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Джама дали е здрав ?
34
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А КОЙТО Я УКРИВА ,ДАНОСИ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗАЕДНО С НЕЯ , ТЯ СЕ КРИЕ ПРИ ГОЛЕМИ ХОРА ,КАДЕТО СПИ ЯДЕ И ТАКА НА ТАТЪК,
33
8
 
27
 
! Отговори
леле преди 9 години
Леле! Родните полицаи са достойни за приз. Вече една седмица и не могат да открият едно малко момиченце. Може би са супер затруднени, защото детето е извънземен, който може да си сменя формата. Сега, разбирам, че съм грешал като съм мислил, че в полицията работи само "ТЪПО И САКАТО". Ако бях полицай щеше да ме е срам да изляза на улицата.Да бяхте викали поне неволята да Ви помогне. Чудя се и сега ли Путин е виновен?ЗА СМЯХ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ. ЩОМ ПОД НОСА ИМ ИЗНЕСОХА 5 МИЛИАРДА ОТ КТБ... ЛЕЛЕ,ЛЕЛЕ.
32
1
 
37
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Това глупаво дете само си търси боя
31
4
 
34
 
! Отговори
Селски поп преди 9 години
"...който жали пръчката, той ненавижда чедото свое, а който го обича - овреме го наказва."
30
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АКО ТОВА МОМИЧЕ НЕ БЪДЕ НАКАЗАНО ОТ МАЙКАСИ ,КОГАТО СЕ ПРИБЕРЕ , ОЧАКВАЙТЕ ДРУГИ НОМЕРА ПАК , ШАМАРЕНАТА ФАБРИКА ТРЯБВА ДАСЕ НА МЕСИ
29
3
 
6
 
! Отговори
спиндермаан преди 9 години
***
28
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГОСПОЖО КОГАТО СЕ ПРИБЕРЕ , ИЗГОНИЯ ДА ХОДИ ТАМ ОТ КАДЕТО Е ДОШЛА, КАКТО ИМА ПРЕТЕНЦИЙЙ ,ТАКА ТРЯБВА ДА Е ОТГОВОРНА