Баба даде 3 бона на телефонен измамник

Мъжът се представил за близък, който се нуждае от пари
19 мар 2015 10:42, Красимир Ангелов
7
Баба даде 3 бона на телефонен измамник
Снимка: Булфото, архив

Възрастна жена от Девин даде 3 000 лева на телефонни измамници, съобщават от Областната дирекция на МВР в Смолян.

В сряда в РПУ – Девин е получен сигнал, че около 16.00 часа неизвестно лице се обадило на домашния телефон и е въвело в заблуждение 81-годишна жителка на града.

Измамникът се представил за близък, който се нуждае от пари. В крайна сметка потърпевшата е предала сумата от 3000 лева на непознат млад мъж.

Малко по-късно тя е разбрала, че е измамена.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на Районно управление "Полиция"-Девин. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: телефонна измамаДевин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
yHuKyM преди 9 години
Абе от къде толкова пари у тея баби?
5
0
 
2
 
! Отговори
Да не се считат преди 9 години
детските надбавки като източник за издръжка на цялото семейство. Който твърди, че живее благодарение на надбавките, давани на децата му, да се третира като престъпник, лишаващ от храна малки деца!Онези фамилии, които твърдят, че живеят благодарение на парите,давани от чуждестранни тираджии на дъщерите и жените им - под съд за поощряване на проституцията.Нали тя е незаконна?После въдворяване в мините и в земеделието.Стига вече паразитиране на гърба на работещите българи и беззащитните старци!
4
0
 
3
 
! Отговори
Продълж. на 3 преди 9 години
Щом не може да докаже, че харчи собствени, придобити по законен начин пари, или близките му не могат да докажат, че имат достатъчно средства, за да го хранят и обличат, тогава да се разследва благодарение на какво безделникът съществува. Ако се докаже престъпление - в пандела. Ако не се докаже, това не означава, че няма престъпление. Тогава синковецът да се въдворява в мините или в земеделието!Това не означава връщане на законите отпреди 25 г., а ще бъде удар по криминалния контингент.
3
0
 
6
 
! Отговори
Стига вече, бе! преди 9 години
Хващайте гадовете! Наивни, недочуващи, склерозирали старци има навсякъде - да измамиш такива е все едно като да дръпнеш вафлата от ръцете на малко дете.Кога най-после ще се въведе един крайно необходим за днешното време закон - щом си здрав и пълнолетен, но не работиш никъде, да бъдеш задължен да докажеш от какво живееш. Ако човек има собствено богатство и е решил да го изяде, или ако някой го издържа, това не е закононарушение. Но ако няма такива източници, значи се издържа по престъпен начин
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки ден ли дават този сериал?
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какви са тия измамници нали всички карти са регистриране на цветанов - да си търси парите от него!