Ужасяващо: Намериха детско телце в затворен куфар

Момчето е на видима възраст 5 г., по тялото има следи от насилие
Обновена: 21 мар 2015 13:55 | 21 мар 2015 13:52,
84
Ужасяващо: Намериха детско телце в затворен куфар
Снимка: архив, Булфото

Телце на момче е намерено в затворен куфар на 20 март в района на село Пасарел, съобщиха от СДВР.

При първоначалния оглед са констатирани следи от насилие.

Детето е на видима възраст около 5 години, с ръст 112 см, тъмнокестенява коса, кафяви очи и светла кожа.

От полицията отправят апел към социални институции, детски градини, съседи и близки за предоставяне на информация за дете в неизвестност, отговарящо на описанието.

Информацията е от изключителна важност за установяване самоличността на детето и за разкриване на извършителя на тежкото криминалното деяние.

Всички, които разполагат с данни, могат да сигнализират при гарантирана анонимност на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
на 44 не слагайте-а проверете в Гугъл какво пише
26
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Почина Милен ДобревМилен Добрев е последният български олимпийски шампион по вдигане на тежести.Той спечели златото на Олимпиадата в Атина през 2004 година. Преди Игрите в Пекин обаче се отказа от спорта и от тогава изобщо не се занимава с щанги.
25
10
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На тези,които говорят небивалици за ужасните"престъпления преди 89-а г.,ще им отговоря,че това просто не е вярно!Аз съм 50-годишна,родена съм и съм живяла в сравнително голям град,най-голямото престъпление,което се случи в тези мрачни времена беше едно групово изнасилване, от което бяхме така шокирани,че после месеци наред това беше основна тема за коментиране,представете си ! Естествено,изнасилвачите си получиха присъдите,между 10 и 15 години!Такава беше престъпността и такова -правосъдието
24
3
 
21
 
! Отговори
Ян Бибиян преди 9 години
Има неща далеч по-лоши от смъртното наказание!!Трябва да има промени в закона за строгия тъмничен затвор да включва престой в изолатора непрестанен на студено и гол колкото издържиш :D Ако това се направи то тия в Гуантанамо ще са като на почивка спрямо Български затвор но не им стиска на управляващите щото не било хуманно!
23
1
 
34
 
! Отговори
Вярващ преди 9 години
Извършителя на това гнусно деяние ще се пържи в ада вовеки! Задачата на обществото е да направи така, че той да очаква това с нетърпение.
22
29
 
6
 
! Отговори
Национален Фронт преди 9 години
От полицията не съобщават, че детето е било и онодено!
21
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До от Сидни Ав$тралияСелски, спри да се отваряш по сайтовете и отивай да миеш чинии.
20
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Роден е на 28 февруари 1980 г. в Пловдив. Детството му преминава в село Житница, Пловдивско.Тренира вдигане на тежести в клуб Марица-Олимп при треньора Кръстю Милев. Първият му успех е през 1996 г. на европейското първенство за юноши в Бургас, където печели бронзов медал в категория до 70 кг.От 2001 г. заема трайно място в елита на световните щанги с шампионската титла от игрите на добра воля в Брисбейн. Световен шампион в средна категория на първенството във Ванкувър (2003). Европейски шампион (2003 и 2004). Световен шампион от първенството в Киев (2004).Печели златен медал от о
19
5
 
14
 
! Отговори
за 15 аожу преди 9 години
Това детенце беше жертва на мутренска разправия, баща му, шофьор на такси, се изнесе в САЩ по късно. А майката я набедиха набързо, защото мощна вълна от таксита се насочваше към София, спираха ги на околовръстното. Правителството на Костов си отиваше... А софийските таксиджий по онова време бяха най организираната група и бяха окупирали парламента. С подкрепата на колегите си щяхме да имаме първото правителство, свалено от народа след "демократичните" промени.
18
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Олимпийският шампион по щанги Милен Добрев е открит мъртъв'*** е некакъв Hell!!
17
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***!!!!ДА ГИ ХВАНЕ ЧОВЕК И ДА ГИ РЕЖЕ НА МАЛКИ ПАРЧЕНЦА ДОКАТО СА ЖИВИ........
16
7
 
3
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Чикатило да не се е преродил у нас?
15
0
 
23
 
! Отговори
Невен преди 9 години
Жалко за детето.Сидни, като цяло си забавен, но днес си направо зад**к. Човек трябва да има мяра.
14
37
 
14
 
! Отговори
инженер-пенсионер преди 9 години
За комунизма при бай Тошо жалят пияниците, неграмотните , *** и турците . Нищо не работиха и крадяха денонощно от държавните фабрики и ТКЗС-тата . Това беше истината , а хората с висше образование получаваха 105 лв. заплати . Да не говорим за щатните партийни , профсъюзни , комсомолски секретари и всякакви комитети на заплата без да работят. Е слава богу , че се свърши .
13
7
 
44
 
! Отговори
До 18 преди 9 години
Страшни извращения е правила. Такива извращения е правила че сме станали 9 милиона. сага извращения няма и вече сме под 7 милиона.Последните 25 са истинският геноцид към българският народ. Не ми излизайте с това били избягали в по-добри страни. Избягаха защото назанчените от запада политици разпродадоха или унищожиха всичко. 90% от хората които в момента са на запад нямаше да мръднат от Бг ако имаха препитание и условия за създаване и отглеждане на потомство. Не говорим за идеални
12
4
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 8 Разпрявяй ги на баба си! По време на "гнилия" соц майка ми се връщаше по нощите от работа пеша и никога никой не я е закачал, ние децата играехме до 12 посред нощ на улицата. А сега няма ден без убийства, изчезнали хора и деца, обрани, заклани -да те е страх да си подадеш носа. През соца имаше здрава съдебна система и *** бачкаха , днес имаме "либерализъм" и атлантически "ценности". Човечеството се разкапва,скоро еталон за човек ще бъде третия пол.Е.ати ценностите!!
11
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Извинете ме, но днешните престъпници са деца на прехода, замислете се, а жертва са техните деца. В какво време живеем ...
10
3
 
27
 
! Отговори
М да преди 9 години
О и по комунизма е имало ,но много по-малко. Общество наложено ни от нео-колониалните ни господари ражда такива ***. Колкото повече едно общество се кланя само и единствено на парите материализмът и 15-те минути слава(няма значение каква е ) това ще е резулттът.
9
3
 
18
 
! Отговори
аожу преди 9 години
Ужасна новина! Мир на праха на детенцето!как се казваше онова детенце, което майка му го уби преди 15-16 години и намериха в езерото на Южния парк в София
8
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ние сме хуманисти, ще го превъзпитаме убиеца в някой затвор, ще полежи за наша сметка някоя и друга година, и, айде, наслука......до следващата жертва ! Какво отвратително лицемерие, какво пълно безхаберие, горките дечица !