Зверски удар на "Тракия", загина близък на Домусчиев

Двама са тежко ранени и отведени в болница в Пловдив
4 апр 2015 19:53,
91
Зверски удар на "Тракия", загина близък на Домусчиев
Снимка: Dnes.bg

Зверска катастрофа стана днес следобед на автомагистрала "Тракия" край Пловдив. При инцидента е загинал един мъж. Други двама са тежко ранени, предаде репортер на Dnes.bg.

Ударът е станал между два мерцедеса на магистралата преди разклона за Цалапица. Вследствие на удара загива мъж, близък до собственика на "Лудогорец" – Кирил Домусчиев.

Единият от ранените е с тежка черепно-мозъчна травма, а другият е с фрактури по цялото тяло. Те са настанени за лечение в пловдивска болница.

На място пристигнаха 4 полицейски автомобила и криминалистична лаборатория. Няколко часа движението се извършваше само в едната лента на аутобана.

Припомняме, че в отделни участъци на магистралата между Пловдив и Пазарджик скоростта е ограничена до 90 километра в час заради аварийните ремонти. От пътната агенция призовават шофьорите да бъдат изключително внимателни по пътя до София.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
2
 
! Отговори
Григор преди 9 години
Карането с ниска скорост по скоростен аутобан е много опасно и е крайно време да се инкриминира. Който иска да се влачи със 70 и прочее производни скорости - има си вторкласни и третокласни пътища. Мястото за такива тиквеници не е магистралата, еле па лявата и лента. Още една причина ЗА тол таксите. Магистралата трябва да е самоз а тези, които могат да си я позволят и тогава тези с 20 годишните кошници дето карат с 50 за да не им е висок разхода щат не щат ще си карат по селските пътища.
39
1
 
3
 
! Отговори
Petkova преди 9 години
Най злобния народ ....БЪЛГАРИНА....!!!!!Замислете се какво пишете *** ...!!!Който мисли зло,зло го достига.....!!!!!!
38
2
 
3
 
! Отговори
Petkova преди 9 години
Какво общо има Домусчиев...??Вие Българите който пишете глупости се засрамете....!!!!!Срамувам се да ви чета коментарите вие злобни хора....Засрамете се ***...!!!!Нека да има такива бизнесмени,а вие сеирджиите да се пукате от злоба...Правете и вие бизнес..,рискувайте ..,но то се иска смелост...,не само да одумвате хората...Затова сме на този хал...,нивото е много ниско на болшинството в България.....,вместо да си пожелаете здраве и късмет...!!!!И бог да ни пази!!!
37
3
 
8
 
! Отговори
г преди 9 години
ТАЗИ СКРОМНА "КОЛИЧКА " ХИЧ НЕ СЕ ДВИЖИЛА С 90 КМ/Ч
36
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимена на теб да ти се връща мишка долна нещастна
35
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как може да има толков жестокост?Все пак е починал Човек....Съболезнования на семейството!Нека почива в мир!
34
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Първо-тъпо е да споменавате,че починалият е близък на Домусчиев,освен ако и загиналия не е публично-известна личност.Второ-всички по-долу,които пишат глупости от сорта-глупавия и с хубава кола ще се убие,или бодигардовете и те ли умирали и т.н.,са меко казано простоватички.Как може да пишете такива неща за някой,които е починал?Нали и някой негов близък може да прочете написаното.Знам,че не ви пука,но дано не ви се върне,че тогава ще ви запука така, че направо ще се спукате от яд и злоба...
33
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама и бодигардите ли умиргат? Като карат така с 200 съм си мислел че са безсмъртни.
32
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Глупавите хора се трепят и с хубави коли
31
8
 
14
 
! Отговори
1-n преди 9 години
ибаааааааааааа и мерцедесо, така да се нагмуца при 90 км/час...ибаааааааааа...шото тия ора не карат над ограничението...никогаш...
30
15
 
7
 
! Отговори
matiz преди 9 години
mersedesite ne sa nadejdni koli.
29
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До близкият на Домусчиев : - Да си жив и здрав :D
28
6
 
19
 
! Отговори
?! преди 9 години
Има ли нещо нормално в нашата държава?
27
2
 
46
 
! Отговори
aqsw преди 9 години
Днеска караш с 200 утре те карат с 20 толкоз, тя простотията по хората ходи !
26
1
 
18
 
! Отговори
Иван преди 9 години
До ПолитикПърво няма държава, и второ държавните дела са нищо пред човешкия живот, ....впрочем то и делата на държавата са само мухъл!
25
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не сме доживяли за магистрали.да я разкопат още и да ограничат скоростта на 60 км.ч.Матряла ни е лош.май е прав Тиквата
24
2
 
25
 
! Отговори
Коро преди 9 години
Сигурно е карал с 90...
23
3
 
58
 
! Отговори
Георгиев преди 9 години
От написаното не става ясно как са се сблъскали, но може би единия е карал с 90-100, а втория го е блъснал отзад с доста по-висока скорост. Загинал е човек, а втори бере душа. Кофти работа... И нека да припомним на тези, които са се самозабравили, че ако с 20-50 лв. може да ти се размине акта, за това, че си карал с 200 на магистралата, оня горе не прощава и не приема никакви рушвети. Запомнете го!
22
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Оппаааа,по магистралата от Ниш до Генуа-(по-далеч не съм ходил) НЯМА нито един търговски билборд,само знаци и информация свързани с пътното движение , а в страната на бодигардовете са нацвъкани през няколкостотин метра като ние сме на всеки километър
21
6
 
60
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 9 години
Мутрите продължават да пробват дали са безсмъртни !