Зверски удар на "Тракия", загина близък на Домусчиев

Двама са тежко ранени и отведени в болница в Пловдив
4 апр 2015 19:53,
91
Зверски удар на "Тракия", загина близък на Домусчиев
Снимка: Dnes.bg

Зверска катастрофа стана днес следобед на автомагистрала "Тракия" край Пловдив. При инцидента е загинал един мъж. Други двама са тежко ранени, предаде репортер на Dnes.bg.

Ударът е станал между два мерцедеса на магистралата преди разклона за Цалапица. Вследствие на удара загива мъж, близък до собственика на "Лудогорец" – Кирил Домусчиев.

Единият от ранените е с тежка черепно-мозъчна травма, а другият е с фрактури по цялото тяло. Те са настанени за лечение в пловдивска болница.

На място пристигнаха 4 полицейски автомобила и криминалистична лаборатория. Няколко часа движението се извършваше само в едната лента на аутобана.

Припомняме, че в отделни участъци на магистралата между Пловдив и Пазарджик скоростта е ограничена до 90 километра в час заради аварийните ремонти. От пътната агенция призовават шофьорите да бъдат изключително внимателни по пътя до София.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
34
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 9 години
Ние с "Трабантите" бягаме в канавките, ама "Мерчо" на "Мерчо" път не дава !!!За сборната скорост на сблъсъка не говорим.
19
17
 
34
 
! Отговори
Политик преди 9 години
Като настигам охлюви със служебната ЕС класа дето вие ми я купухте, и като им светвам с фаровете, очаквам веднага да се освободи лявата лента.Държавните дела са по важни от всичко.
18
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименТи си същия като него, щом си го гонил километри до бензиностанция да го нашляпаш.
17
9
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не Ви ли прави впечатление,че никъде по Европа няма толкова билбордове по скоростните пътища,ама в *** магистралата е като на капаль-чарши пазар.
16
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато се случват такива неща целият български народ празнува... Колко фамилии управляват България ??? Кирил Домусчиев и цялата му фамилия незабавно БОГ да прибере при себе СИ !!! ЗА НАЗИДАНИЕ Щом българите не се вдигнат на въстание БОГ ги прибира на става БАВНО.......
15
1
 
12
 
! Отговори
Ak-47 преди 9 години
В участъка край Пловдив стават най-често катастрофи
14
10
 
21
 
! Отговори
Браво на този сайт ! преди 9 години
Само хубави новини пуска, като тази !
13
3
 
6
 
! Отговори
до 13 преди 9 години
Браво, ти си истински патриот ! Само така ще се оправите взаимно !!!
12
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки ден загиват близки на някого!
11
6
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не се научиха тия магистрали да дават път на мерцедесите.
10
17
 
36
 
! Отговори
соросист преди 9 години
Щом са два мерцедеса, не е кой знай каква загуба.Има ги в излишек, и колите , и хора които се возят в тях.
9
7
 
41
 
! Отговори
da преди 9 години
камери на всеки километър-това е решението!И който кара като обезумял,след като се върне в къщи да има в пощата актове за 3-4 хиляди лева,да го видим другия път как ще кара!!
8
99
 
16
 
! Отговори
Патриот преди 9 години
България сега се нуждае от успели и способни хора като Домусчиев които да започнат разработката на шистов газ и да работят за подписване на споразумението за Трансатлантическо партньорство за търговия и инвестиции - ТПТИ, което ще бъде двигател икономиката генератор на стотици хиляди нови работни места.
7
11
 
37
 
! Отговори
al преди 9 години
България се нуждае от това да се кара по бавно 90-100 ако ще не на домусчиев ами на господ да е близък
6
6
 
62
 
! Отговори
putuvast преди 9 години
Онзи ден пътувах и меко казано съм втрещен. Ограничението от 90 по скоро е опасно. Коли с 70 в дясна лента, ТИР изпреварва в дясна с 90 след него задръстване, други карат със 110. Да не говорим за знак указващ да преминем в лява лента, а там изненада-ремонт на надлез, откъдето излизат без предимство и без да гледат влизат в дясна, в която е движението. Да се забрани изпреварването на тежкотоварни, ако ттрябва да се отбият, да се затвори цялото едно платно и да стане двупосочно. УЖАС.
5
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами те точно такива тарикати си рънкат мазните коли и с по малко от 200 км.ч не се движат ,какво друго може да се очаква при удар ??
4
2
 
92
 
! Отговори
asdfНь преди 9 години
Какво значи "засечени"? Ако разрешената скорост е 130 - 140 км/ч, а се движиш с 200км/ч, кой е виновен? Кой първи нарушава правилата? Движейки се по пътя всеки очаква спазването на някакви правила. Преди 2-3 години група рокери ме изпревариха на АМ Тракия все едо съм спрял. След 40км ги настигнах при Метро Ст.Загора/нямаше още магистрала/. Единият беше се забил в автомобил, излизащ от път без предимство. Ограничението в участъка е 50км/ч. И той ли е бил "засечен"? А видимостта каква е?
3
2
 
43
 
! Отговори
Гражданин преди 9 години
Малка корекция. Катастрофата беше на разклона за с. Динката след Пазарджик посока София. Един от най- лошите участаци на магистралата. На бензиностацията има и камера, разследващиъе да видят дали е работила.
2
13
 
7
 
! Отговори
- преди 9 години
Вижте снимките...вижда се, че са били засечени, на първата кола е ударен стопът, а втората се е търкаляла сумати метри
1
6
 
90
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Два Мерцедеса пържили щото на тези които карат такваз кола требва да се дава път. *** с кинти и.....ето резултата.