Бой до смърт в хасковска дискотека

Три дни полицията мълчи за жестокия случай
Обновена: 15 апр 2015 20:02 | 15 апр 2015 19:58,
70
Бой до смърт в хасковска дискотека
Снимка: архив, Reuters

Три дни полицията мълчи за бой до смърт в хасковска дискотека в нощта на Великден.

36-годишен мъж от Хасково е жестоко пребит пред очите на стотици празнуващи. Официално от прокуратурата не съобщават какъв е мотивът на престъплението. Неофициално се говори за наказателна акция заради дрога, пише bTV.

В нощта на Великден 36-годишният Борислав празнува в заведение без семейството си. Той е редовен клиент на дискотеките. Официално е безработен, но от профила му в социалните мрежи се вижда, че обича нощния живот.

Въпреки че през деня е получил предупреждение , че е възможно да стане жертва на побой, Борислав отива в дискотеката именно след обаждане на своя бияч. Преди това с него е имало двама приятели, които го увещавали, че проблеми в тази дискотека не могат да се случат

Още с влизането Борислав получава първите крошета. Охраната вместо да спре биячите, го извлича навън полумъртъв.

Партито продължава, а млад лекар, клиент на дискотеката, оказва първа помощ. „Мой приятел ми писа съобщение да изляза, защото има човек пострадал. Счупен нос имаше визуално, аркади по лицето. Възстановихме дишането и това е”, разказа пред bTV д-р Ганашев - лекар в Спешна помощ-Хасково.

Следва спешна операция, но мъжът изпада в мозъчна смърт. "Борислав е в крайно тежко общо състояние, с непосредствена опасност за живота. Той е в безсъзнателно състояние от момента на идването му във болницата", обясни д-р Нели Узунова - лекар в ОАИЛ на МБАЛ-Хасково.

Пред болницата е пълно с приятели и роднини на Борислав. Не говорят от страх да не пострадат. От дискотеката се опитват да изтрият случая, като манипулират камерите, без да подозират че записът може да бъде възстановен.

В ареста за 72 часа са Кръстьо Кръстев по прякор Маймуната, обвинен в поръчителство на побоя, и охраната му - Емил Митев, който се смята за физически извършител.

Кръстев е бивш съдружник на Златко Баретата. Преди 10 години е арестуван за участие в наркотрафик, но после е освободен. Разследван е за пране на пари и оправдан. Срещу него има два неуспешни атентата, а полицейското му досие е чисто.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
3
 
! Отговори
Неизвестен преди 9 години
Галя, таз твоята приятелка не знае ли че въпросния къци на Великден е бил със семейството си . И тази дискотека е срещу тях . Жена му живее на една крачка ... Нещо булнуваш
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, щом мълчи, явно са в дружески относи. Това е логиката.
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ами власт няма , стреляйте и по нея тогава щом пречи а не помага какво се чудите , бандитити срещу бандити какво се чудите
25
5
 
19
 
! Отговори
Ястреб Велики преди 9 години
Защо ли побоищата и мелетата винаги стават в дискотеки и барове, и никога в библиотеки или оперни зали!? Трябва да има някаква закономерност в това, но нещо не мога да схвана точно какво.
24
2
 
10
 
! Отговори
Галя преди 9 години
Приятелката ми е била с Къци въпросната вечер. Каза че всеоще е в шок от случилото се. От нея съм чувала , че Къци е приятел на кмета и тя е присъствала когато са пили и яли с директора на полицията. Ставала е неволна свидетелка на даване на рушвети в огромни количества на Софииски политици. Какво очаквате да му направят, нищо. Не се надявайте да се отървете от него скоро
23
1
 
22
 
! Отговори
К преди 9 години
Къню е шпионин и плаща на полицията. Кмета и общинарите са негови хора. Той ходи на лов с прукорори и съдии , кой ще го остави в ареста. Той пак ще излезе сух от целия този цирк. Всички знаят че управата на града са на хранилка при него и той и неговите пазванти си правят каквото си искат. Сега му хванаха митничарите с които работеше и вкарваха цигари ама явно не му пука той си плаща и нарежда. Някой знае ли колко бизнеси има в Пловдив ????? Чрез подставени лица има и дискотеки и ресторанти и тн... А хората си мислят че живеят в правова държава. :)))))) иначе има много тарикацки прякор
22
8
 
9
 
! Отговори
Николай преди 9 години
Има адски много селяни в тази държава.....после да не ни се сърдят на нас софиянците защо плюеме наред селяците.
21
0
 
28
 
! Отговори
Кукувица преди 9 години
До Анонимен # 19Няма нищо учудващо, ако един човек, който мие клозетите в България да продължи да ги мие и в чужбина, ако отиде на работа там. Разликата между България и повечето уредени страни е, че докато в България за да успееш ти трябват юмруци, клевети, подкупи, връзки, простотия и тотална посредственост в интелектуално отношение.В развитите страни ти трябва работа, учене, владеене на съответния език (не това, което в Б-я се нарича владеене на език). Малко късмет е добре. Но се оправяш.
20
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А иначе бяхме много обидени, когато онзи младеж ни беше представил като ***...
19
0
 
37
 
! Отговори
ДС преди 9 години
А полицейското досие му е чисто .... е, това в татова Балгария не ставаше. Не че ми е много мъчно за онези времена, но има над какво да се помисли
18
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да отидеш на дискотека и да те пребият е като да отидеш на кафе и да запалиш цигара. Не знам защо трябва да се хаби човек да пише статии като никой нищо няма да направи.
17
1
 
32
 
! Отговори
уморен от тъпотия преди 9 години
Като прочетах коментарите , рязко ми се приходи на дискотека в Аскуу ...без каска , назъбник и бронежилетка...ей така
16
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Типичен ден в нашата прекрасна родина.
15
6
 
3
 
! Отговори
онбашията преди 9 години
не знам детайлите, ама някак си хубаво звучи
14
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Дубай бива.......
13
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 20.Ти май не си стъпвал нито в Хасково,нито в Кърджали. Хейтърче за всичко....
12
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"как е в матрицата? кеф ли ви е?".............ами да, кеф ми е, защото тук на Запад, където живея всеки ми казва благодаря, моля и извинете.Никой не ме бие нито убива ... и дори в най-крайния квартал със смесено население тук е по-безопасно от нощна София, да не говорим за българската провинция или някоя селска дискотека, където е по-опасно от Ислямска Държава
11
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НОВА КОНСТИТУЦИЯ И СЪДЕБНА СИСТЕМА!!СОЦ-*** ПО РУСКИ ОБРАЗЕЦ --ТРЯБВА ДА УМРЕ!!!!!АЗ ГЛАСУВАМ ЗА ДПС --НАПУК НА РУСКИТЕ ДУПЕДАВЦИ!!НАПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ!
10
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"как е в матрицата? кеф ли ви е?".............ами да, кеф ми е, защото тук на Запад, където живея всеки ми казва благодаря, моля и извинете.
9
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
полицията не регистрира престъпления, за да отчитат спад на престъпността при свети бибирон. как е в матрицата? кеф ли ви е?