Бой до смърт в хасковска дискотека

Три дни полицията мълчи за жестокия случай
Обновена: 15 апр 2015 20:02 | 15 апр 2015 19:58,
70
Бой до смърт в хасковска дискотека
Снимка: архив, Reuters

Три дни полицията мълчи за бой до смърт в хасковска дискотека в нощта на Великден.

36-годишен мъж от Хасково е жестоко пребит пред очите на стотици празнуващи. Официално от прокуратурата не съобщават какъв е мотивът на престъплението. Неофициално се говори за наказателна акция заради дрога, пише bTV.

В нощта на Великден 36-годишният Борислав празнува в заведение без семейството си. Той е редовен клиент на дискотеките. Официално е безработен, но от профила му в социалните мрежи се вижда, че обича нощния живот.

Въпреки че през деня е получил предупреждение , че е възможно да стане жертва на побой, Борислав отива в дискотеката именно след обаждане на своя бияч. Преди това с него е имало двама приятели, които го увещавали, че проблеми в тази дискотека не могат да се случат

Още с влизането Борислав получава първите крошета. Охраната вместо да спре биячите, го извлича навън полумъртъв.

Партито продължава, а млад лекар, клиент на дискотеката, оказва първа помощ. „Мой приятел ми писа съобщение да изляза, защото има човек пострадал. Счупен нос имаше визуално, аркади по лицето. Възстановихме дишането и това е”, разказа пред bTV д-р Ганашев - лекар в Спешна помощ-Хасково.

Следва спешна операция, но мъжът изпада в мозъчна смърт. "Борислав е в крайно тежко общо състояние, с непосредствена опасност за живота. Той е в безсъзнателно състояние от момента на идването му във болницата", обясни д-р Нели Узунова - лекар в ОАИЛ на МБАЛ-Хасково.

Пред болницата е пълно с приятели и роднини на Борислав. Не говорят от страх да не пострадат. От дискотеката се опитват да изтрият случая, като манипулират камерите, без да подозират че записът може да бъде възстановен.

В ареста за 72 часа са Кръстьо Кръстев по прякор Маймуната, обвинен в поръчителство на побоя, и охраната му - Емил Митев, който се смята за физически извършител.

Кръстев е бивш съдружник на Златко Баретата. Преди 10 години е арестуван за участие в наркотрафик, но после е освободен. Разследван е за пране на пари и оправдан. Срещу него има два неуспешни атентата, а полицейското му досие е чисто.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
11
 
29
 
! Отговори
Idealist преди 9 години
Какво да искаме от обикновените хора, когато на върха на държавата стоят ББ-Буда и ЦЦ-""Шлифера!? И народът гласува за тях, това е "матряла".
7
3
 
35
 
! Отговори
Хасковлия преди 9 години
Кметът, Съдът и полицията са трите институции в Хаскуу, които се покриват един друг и обслужват собствените си интереси като рекетират целия град.
6
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТОВА Е ГАДОСТ !КАРАТ НИ ЗОРЛЕМ ДА ЖИВЕЕМ ПО ЗАКОНИТЕ НА ОТМИНАЛИЯ СОЦ-КОМУНИСТИЧЕСКИ ***.НАСЪСКВАТ БИЯЧИТЕ СИ ---ЗА ДА ДЪРЖАТ НАРОДА В СТРАХ И НИЩЕТА!ДЕПУТАТИ -*** , ХОДЯТ В НС , СЪС ЗАРЕДЕНИ ПИСТОЛЕТИ!КЪДЕ Е СЪДА , КЪДЕ Е СПРАВЕДЛИВОСТТА...??ИСКАЙТЕ НОВА КОНСТИТУЦИЯ!!!ДРУГОТО Е ПОЛИТИЧЕСКА СОЦ- ПРОСТИТУЦИЯ!
5
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не само за това мълчи тази некадърна банда рушветчии. Мълчи се и за масовите ромейски боища по Великден. Във Варна, в Петрич, в Благоевград, във Видин, в Сливен. Явно се занимават с прикриване на престъпления, дремейки за пенсия. А за унищожаването на записите, защо не са повикали оня титан на мисълта, оня див милиционерски гений, рачко с отвертката. Щеше да ръга като див по dvr-а и да го унищож, нали е умен.
4
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къци *** и Весо Бъбрека наредиха на Емил Митев да пребие Боби Марков, който сега в 99% мозъчна смърт. Хасково е все още в 90-те години
3
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да, капитализма е виновен, да живее другаря путин и световната комунистическа революция !
2
7
 
18
 
! Отговори
мишо бирата преди 9 години
това е пазарна икономика в действие
1
3
 
39
 
! Отговори
Муельо преди 9 години
ЗАКРИВАЙ !!!