Джигитите на пътя и техните щастливи лица

Някои от момчетата, които набраха популярност с 250км/ч
Обновена: 24 апр 2015 08:51 | 23 апр 2015 09:40,
201
Джигитите на пътя и техните щастливи лица
Снимка: Facebook

Нашият читател Иван Пеликански, който твърдо се е заел да изобличи джигитите на пътя, ни изпрати малко повече информация за бързите шофьори.

И трите момчета са от столичния ж.к. "Люлин". Единият е Лазар. Другият – Даниел, е на 23 години. Третият е Михаил.

"Ходят по люлинските кафенета, тези на пазара, а също и по кръчмите", пише Иван. Читателят ни изпраща и снимки.

"Даниел, който е шофирал е първият от ляво с черните шорти, а Лазар е в средата", сигнализира ни още Пеликански.

Момчетата станаха известни, след като бяха хванати в собствения си капан. Те не само са шофирали с фрапиращата скорост, но се и снимали специално, за да се похвалят в мрежата.

Така се натъкнал на нарушението им и Иван, който в първото си писмо до нас ни написа:

"Това са състезателите, които не само застрашават живота на околните и нарушават законите, но и с цялата си наглост и простотия парадират с това в социалнните мрежи. Състезателите, за които човешкия живот няма и капка стойност, защото си позволяват да карат с 250 км/ч. Състезателите, които имат чувството за безнаказаност, защото се възприемат за мутри и са се качили на скъпа кола. Състезателите, които виждаме всеки ден и не правим нищо, а после четем или гледаме за поредната жертва на пътя".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
П.шките може ли да им видим или трябва апаратура?
105
1
 
8
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
Кро беше умен, той беше смел. Живееше в семейство на стар неандертал. Кро сега е спомен за приятели си Фил, открит от доктор Фи, мамут в арктическия студ!
104
1
 
13
 
! Отговори
fsb преди 9 години
нито един от тея *** няма хуваво атлетично тяло, кво се пънат като една преса не могат да направят.... само сланини..такова им и карането...
103
1
 
28
 
! Отговори
Анаболни дебили преди 9 години
Егати утепляците!
102
19
 
4
 
! Отговори
[V01D] преди 9 години
... кой колко бил ***, мазен, импотентен, богат, комплексар и т.н. Аз също съм против простотиите, но не се правете на по големи католици от папата. Само ще спомена, че изложените снимки са стари, а въпросният Иван явно има други проблеми освен възмущението от високите скорости. В случая, ако някой е за обвинение е шофьора, а не хората около него. На всеки може да се случи да се окаже в на грешното място в погрешното време. Така че отново полека с генералните изводи и заключения за люлинчани.
101
3
 
25
 
! Отговори
гамена преди 9 години
на първата снимка, батката в дясно ... бааааси батката ... каква прическа, каква стойка ...баааа си ръките
100
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Линч за ***!!!
99
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ако не сте виждали неандерталци......толкова им е мозъкът и на тези
98
16
 
3
 
! Отговори
елементарно преди 9 години
какво толкова е станало не е първият дето кара с толкова половината карат с толкова просто не се е чуло много сте *** всички
97
11
 
9
 
! Отговори
[V01D] преди 9 години
Полека с комплексите народе. Нека, който е безгрешен първи да хвърли камък. Лично познавам едно от момчетата, не този който е шофирал и да, няма да му казвам името. Мога само да кажа, че се познаваме от около 7-8 години още от университета и дори работим заедно в една фирма. Не знам за другите, но той определено не е нацепена батка, която хвърчи по магистралите или по улиците като ненормален. Единственото прегрешение в случая е познанството с грешните хора. Така че полека с генералните изводи...
96
4
 
14
 
! Отговори
С. Льоб преди 9 години
Тия д.пенца требе да внимават много , щото ако пострада некой авер или рода заради майсторлъка им , не знам с ква кола ша ми бегат - такъв автомобил още нема !!!
95
2
 
20
 
! Отговори
Марков преди 9 години
Тия като ги гледам, предполагам че коефициента им на интелигентност е малко повече от на една маса!
94
3
 
14
 
! Отговори
До BMW M преди 9 години
На въпроса: "Застрашават живота на околните - как?"Ето как - по-долу има линкове за катастрофата край Вакарел отпреди 8 години. При скорост с над 200 км/ч, водачът е загубил управление, прелетял е през мантинелата и се е забил в насрещно движещ се автобус. Убити - 3-мата от колата и още 2-*** от автобуса.Ако случайно с тези от отсрещната кола не сте рода Маклауд, китката е въпрос на време.
93
2
 
3
 
! Отговори
ivan преди 9 години
До Анонименосвен, че сте не добър ясновидец имате и явни проблеми с правописа.
92
2
 
6
 
! Отговори
Ъдвайзър!!! преди 9 години
Ето това са горди и смели българи,достойни наследници на смели жени заразили със СПИН виновните 459 деца(впрочем няма съд в Света,който да ги е оправдал до днес!),на атентатори по папи и крале(1934г)и църкви също,на подпалвачи на градове и парламенти,на крадци на трупове срещу 500 000 шв франка откуп,на гении по източването на банкомати в цял Свят,на готините Брендо Васето и Жорката,на живия и могъщ Младен,на знаменития Ванко-Батето,дето открадна пръстена на цар Калоян и така до безкрай!Слава!!!
91
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Федорааа недей така да си мислиш. Повечето, които пишат тук чакат градския и сега броят минутите до 6 часа, че да се приберат и да се разлегнат у тях да се натъпчат и да си бъркат в носа. Това е понеже са изявени интелектуалци и защитници на гражданските права :D Тази новина им идва чудесно да злобеят и да си избиват комплексите. Те хубава кола са виждали само от автобуса. А гледката на хубав мъж или красива жена им докарва нервен срив и пристъп на агресия.
90
2
 
12
 
! Отговори
Тези най-много преди 9 години
някой трактор трябва да карат, така като ги гледам
89
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Убеден съм,че на тези елементи идол им е Азис и щракат пръсти всяка вечер в някоя мазна чалгииница.Просто поредните жертви на чалга "културата",нищо повече.
88
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ммм...Иван Пеликански може да е някакъв комплексар , обаче това е доста полезно. Я виж какви симпатични младежи, че и с хубави коли ммм.... и координати! Благодаря!
87
19
 
2
 
! Отговори
Федор преди 9 години
Не знам каква е историята с тези момчета и е ясно, че правилата за движение трябва да се спазват, но:Който ми кажа, че се е сядал зад волана на относително мощна машина, примерно над 150 к.с. и не се е пробвал нито веднъж да й напълни километража или поне дотам, до където му стиска (примерно да удари 200 км/ч), аз ще го нарека п*тка, защото това е долен лъжец, приятели!Така че, хайде да не се изкарваме по-големи католици от папата!