Джигитите на пътя и техните щастливи лица

Някои от момчетата, които набраха популярност с 250км/ч
Обновена: 24 апр 2015 08:51 | 23 апр 2015 09:40,
201
Джигитите на пътя и техните щастливи лица
Снимка: Facebook

Нашият читател Иван Пеликански, който твърдо се е заел да изобличи джигитите на пътя, ни изпрати малко повече информация за бързите шофьори.

И трите момчета са от столичния ж.к. "Люлин". Единият е Лазар. Другият – Даниел, е на 23 години. Третият е Михаил.

"Ходят по люлинските кафенета, тези на пазара, а също и по кръчмите", пише Иван. Читателят ни изпраща и снимки.

"Даниел, който е шофирал е първият от ляво с черните шорти, а Лазар е в средата", сигнализира ни още Пеликански.

Момчетата станаха известни, след като бяха хванати в собствения си капан. Те не само са шофирали с фрапиращата скорост, но се и снимали специално, за да се похвалят в мрежата.

Така се натъкнал на нарушението им и Иван, който в първото си писмо до нас ни написа:

"Това са състезателите, които не само застрашават живота на околните и нарушават законите, но и с цялата си наглост и простотия парадират с това в социалнните мрежи. Състезателите, за които човешкия живот няма и капка стойност, защото си позволяват да карат с 250 км/ч. Състезателите, които имат чувството за безнаказаност, защото се възприемат за мутри и са се качили на скъпа кола. Състезателите, които виждаме всеки ден и не правим нищо, а после четем или гледаме за поредната жертва на пътя".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
7
 
! Отговори
Ivan преди 9 години
Страшно много хора загиват, още повече остават инвалиди за цял живот, а тук се коментира от някой кой каква свобода има. Това е - абсурдно, а относно правените видео клипове-дали е несъобразителност, граничеща с глупост или престъпление всеки сам да прецени.Има ли закони и кой да ги съблюдава всичко ще се оправи
85
2
 
9
 
! Отговори
Ivan преди 9 години
До BMW MВсеки в един или друг момент нарушава правилата за движение по пътищата, но да твърдите, че си е "ваш проблем" дали ще предизвикате катастрофа е наистина погрешно. Не случайно се използва израза участник в движението - не сте сам на пътя. За жалост при тежки ПТП загиват или пострадват хора от повече от едно МПС, а в други случаи причинените вреди са само върху другите участници. А едва ли сте се замисляли и за факта, че при ПТП причинявате и неудобство на останалите участници...мисъл
84
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абсолютни кифли
83
1
 
33
 
! Отговори
Григор преди 9 години
Това са някакъв нов вид въглехидратни мутри :) Горките, не им е лесно, толкова тренировки а мазни като прасета по коледа. Комплексите им сигурно стигат до небето всеки път като влязат в някоя нормална зала където има всеки втори е по-здрав от тях :)
82
14
 
3
 
! Отговори
BMW M преди 9 години
Не съм никой от снимката:)и защо да излети бре човек? къде си виждал кола да лети, нали се тества със максимална скорост на писта преди да се пусне в производвсто.Пак казвам вниманието трябва да се насочи в оправянето на пътищата не в това кой какви мускули има, как кара и колко е ***. ПО една снимка не може да съдиш човек. Аз затова казвам че коментарите тук са само за бройка..нито ги знаеш тези умни ли са прости ли са нито нищо. Но дай да пишем коментари..
81
1
 
25
 
! Отговори
bobik преди 9 години
Тия момчета ще счупят грозомера!
80
3
 
8
 
! Отговори
ЧК преди 9 години
Който си има бърза кола да си я гледа ли...много ясно,че не.Просто трябва мисли по отговорно когато я ползва.Като иска скорости да отиде на онова пресъхнало солено езеро в Щатите и да си кара и 500. По обратната логика означава,че ако си имам един прекрасен АКМС,вместо да го гледам и чистя,мога да вляза в детската градина да тренирам,под предлог че обстановката е близка до реалната. Абсурдно е,нали?
79
0
 
9
 
! Отговори
DO 81 преди 9 години
До BMW MТи си този, втория от ляво на дясно на снимката, нали?С черните гащета?Познах те.
78
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Направо да ги вкарат на денонощен труд в някоя мина да видят какво е бачкане и Бентлита. Тия не знаят изобщо що е то живот. Като абсолютни госпожици се изживяват по кафенетата. Ще ме прощавате, но аз не виждам мъже на снимката а глупави глезльовци.
77
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отсега изглеждат инфарктаджии. С тея мускули, които вече са започнали да се превръщат в лой, не им мърда! Простотия до шия! Жалко само, че твърде много от момичетата се прехласват по такива господа. Как може такива жалки същества да се идеала за толкова много други...
76
4
 
9
 
! Отговори
DreamTheater преди 9 години
Слаба ракия са тези!Ето някои юнаци в Унгария какво правят:https://youtube/watch?v=LHp3jqRj-jgЕ,накрая се вижда ,че сигурно са поумрели малко,но какво да се прави-това е част от "спектакъла".
75
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До BMW MДобре бе пич, има ли ограничения на магистралата - има! Тогава по твойта логика като имаме мощна кола да летиме с нея ли...ходи си в Германия и си карай Вейрона....няма нужда от подобни *** като тия, които като ги гледам нямат грам мозък. И как точно застрашават само собствените си животи...като излети и влезне в отсрвшното с тая скорост имаш ли идея какво може да стане...аман от *** коментари!
74
2
 
19
 
! Отговори
Стършел преди 9 години
"Браво" бе, момчета! Да превърнем всяка мозъчна клетка в мускул! .....после, като отидете в аптеката, ще искате да купувате виагра на "дядо си"......на такава точно сценка бях свидетел преди два дни. От една страна това е добре, че такива няма да създават поколение с тяхното ДНК, но от друга страна този тип момчета се интересуват само от фитнеса и безумното шофиране на което стават жертви невинни хора.
73
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Класически люлински селяци...ако бяха големи гъзари нямаше да живеят в Люлин...и кво са ми стегнали - един няма грам плочки...пълни смешници, на които се връзват само прости чалка кифли
72
30
 
3
 
! Отговори
BMW M преди 9 години
Странно защо хората които пишат смислени коментари получават отрицателни гласове и обратното.Явно повечето от коментиращите тук въобще не се замислят какво пишат.. а просто драскат някой ред е така да има повече коментари.Щели да блъснат дете.. къде на магистралата ли? Застрашават живота на околните - как?застрашават само собствените си животи и това си е тяхна работа. Колите са направени да вдигат и повече. Проблема е в пътищата не в колите!!! за какво ми е Bugatti Veyron? да го гледам ли..
71
0
 
24
 
! Отговори
Дедо Мадурко преди 9 години
До ДарвинНе си прав,това е ново явление, всъщност някои човеци обръщат процеса с идеята един ден да се превърнат отново в маймуни.
70
16
 
8
 
! Отговори
мутрафон преди 9 години
"Това са състезателите, които не само застрашават живота на околните и нарушават законите, но и с цялата си наглост и простотия парадират с това в социалнните мрежи."Тоа па балъчок. Тоя че го задушим с бицепс.
69
0
 
23
 
! Отговори
Дарвин преди 9 години
Тези снимки недвусмислено доказват еволюционната ми теория. Само че някои "човеци" очевидно все още не са започнали процеса.
68
16
 
1
 
! Отговори
BMW M преди 9 години
аз пък моето го тествах на магистралата и вдигна 255.. но тук няма ограничения така че България да вземе да се замисли и да свали ограниченията по магистралите, след като оправи пътищата :)трябва да спрем да имаме мислене 10 години назад и да копираме нещата по-бързо от Европата.. не само да цоцкаме парички и да си оправяме имотите с тях!
67
2
 
8
 
! Отговори
BG_7887 преди 9 години
До М.Д.Ми щом има много подобни клипове, нека и тях да ги дават. А ти като си ги гледал вземи и сигнализирай и ти! Това е един от основните проблеми в БГ- карат като ненормални и без последствия!