Шофьор блъсна 7-годишно, то с опасност за живота

Детето е в болница с черепно-мозъчна травма
Обновена: 18 май 2015 16:35 | 18 май 2015 16:33,
29
Шофьор блъсна 7-годишно, то с опасност за живота
Снимка: Reuters, архив

Седемгодишно момченце е настанено в Плевенската болница с опасност за живота. Детето е блъснато от лек автомобил, управляван от 42-годишен мъж от Варна.

Инцидентът е станал на главния път София-Варна в района на тетевенското село Български извор, информира БНР.

Момченцето е ударено от колата, докато пресичало пътя на прав участък. То е с черепно-мозъчна травма.

Пробата за алкохол на водача е отрицателна. Срещу него е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много зачестиха подобни случаи и мисля че съвсем умишлено деца се оставят край пътя,за да се търси в последсвие обезщетение от водачите.Дано случая да не е такъв.
23
0
 
1
 
! Отговори
до анонимния кретен преди 8 години
Ей тикво, абе ти шофьор ли си и минавал ли си някога през туй тар. село ?
22
0
 
5
 
! Отговори
набюдател преди 8 години
Тук явно пак става въпрос за дете от малцинствата,което ще провали живота на един невинен човек защото международен път не е алея за разходки и какво може да прави само дете на 7 години на главен път ?Родителите носят отговорност за детето докато навърши пълнолетие и не трябва така безотговорно да бъде оставяно !
21
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С КАКВА СКОРОСТ СЕ Е ДВИЖИЛО ТОВА МАГАРЕ В НАСЕЛЕНО МЯСТО ЧЕ Е УДАРИЛО ДЕТЕТО?? И ТОЗИ ЛИ ЩЕ МИНЕ САМО С УСЛОВНА ПРИСЪДА И ПОТУПВАНЕ ПО ГЪзРБА КАКТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПРЕДИ НЕГО???.
20
0
 
3
 
! Отговори
edin преди 8 години
Неам нерви,честно!
19
1
 
8
 
! Отговори
до пресечащите преди 8 години
Знайте, Зебрата не спасява живота, не гарантира нищо!!!! Водачите задължително трябва да дават предимсмство но не са медиуми да четат прутоберансите в главите на пешеходците! Не може да се предвиди какво ще штукне в главата на хора които не дават никаква индикация, че ще пресичат и изведнъж се хвърлят на зебрата. Особено колоездачите! Те трябва да слязат и БУТАТ колелото на пътеката а не да ПРЕЛИТАТ!
18
11
 
3
 
! Отговори
калигула преди 8 години
В това село живеят само помаци и *** няма да е голяма загуба.
17
1
 
10
 
! Отговори
истината преди 8 години
Така е като няма магистрали! Един от най-натоварените участъци минава през гъсто населени места! Поне да сложат повече легнали полицаи и камери.
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не съм пътувал скоро към Варна по този път, но имам спомен че на това село май само името му беше българско
15
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато мама и тати пресичат на 20 метра от пешеходна пътека или на червен пешеходен светофар и водят детето за ръчичка - то как може да знае, че не се пресича навсякъде?
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледам и не вярвам на очите си.Имам чувството ,че голям процент от хората пет пари не дават за живота си.Готови, изпечени самоубийци.Косата ми настръхва,когато видя шофьори,колоездачи,пешеходци да се движат като слепи ,глухи и ***.Ако не ви е жал за другите ,себе си пожалете.Ни приемат,ни предават.
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко но няма ли родители които да се грижат да го научат, че на път не се излиза без да се огледа? Стига са обвинявани водачите ако случайно пред колите им изскачат деца, старци и особено велосипедисти. Като гледам в София как се хвърлят на пешеходните пътеки съм убеден, че мисленето не се променя.
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
7-годишните все още ( би трябвало да ) са на училище, а там на пътя училище няма!
11
0
 
8
 
! Отговори
Пътуващ от там преди 8 години
Село Български извор съм го запомнил с това, че обратно на името там българи не живеят.Разбира се нищо чудно и шофьорът да е виновен, но се съмнявам.
10
11
 
8
 
! Отговори
вие сте луди преди 8 години
Абе тарикати, вие можете ли да кажете на вашите деца, да не пресичат, бе? Как се казва на едно дете, да не пресича. Явно нямате деца, тези, които сте писали по-долу. Ненормална работа. Ако вашата къща е на 2 метра от международн път, ще ви питам, как вие ще кажете на вашите деца, да не пресичат. Един познат ми разказа, че ги карали в у-ще да подписват Декларация, че са предупредили 7-годишните си деца, да не бъркат в контактите, където няма капачки и стърчат кабели, защото нямало 200 лв за нови
9
3
 
10
 
! Отговори
мда преди 8 години
Дано да мине всичко и да порасне голямо и да стане добър човек. Защо бе хора защо си го причиняваме. Едва ли не всеки ден четем за това. Докато построят магистралата и можеш да си позволиш да караш без да те притесняват пешеходци нека бъдем внимателни през населените места. много от тях нямат обходни пътища и на жителите им ( включително на децата ) се налага д апресичат тези пътища. Искам да спреме да се избиваме и да почнем да правим нещата така, че да се гордеем... Толкова ли е трудно?
8
0
 
22
 
! Отговори
Трендафил Акациев преди 8 години
Дано детето се оправи и надживее тъпите си родители!Имам един *** въпрос!Защо Държавна агенция за закрила на детето не е подвела родителите на това дете под отговорност? И дали въобще някой хрантутник от тази агенция ще си направи труда да се заинтересува от този случай? Само за справка в белите държави досега на родителите да им се е стъжнило!!!
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия май нарочно взеха да го правят...
6
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако е пресичало неправилно, да се съдят родителите му до дупка, за да се научат на някои основни правила.
5
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Български Извор е населено място, само че обикновено се кара бързо там (особено, влизайки от София към Варна, по онзи наклон, на който се хвърлят да изпреварват). Та до след бензиностанцията се кара с над 100.Намалява се едва по-нататък, като се стигнат кебапчийниците. Ако детето е имало нещастието да пресече в началото, така е станало.