Христов убил приятеля си с един изстрел... в окото

Шефът на Фонд "Научни изследвания" с имплант срещу алкохолизъм
23 юли 2015 08:52,
43
Христов убил приятеля си с един изстрел... в окото
Николай Христов. Снимка: Демократическа партия

Управителят на Фонд "Научни изследвания" към МОН Николай Христов, който уби приятеля си Краси Илиев, е имал сериозен проблем с алкохола и е бил със специален имплант, разкри пред TV7 психоаналитикът Ивайло Петров, негов стар приятел и експерт в образователната система.

"Николай Христов беше от Радикалдемократическата партия. Даваше вид на уравновесен човек. Говореше бавно и разсъдливо. Бил е три мандата депутат, участвал е в политически преговори, срещал се е с чуждестранни делегации. След 2001 г. пътищата ни се разделиха. Аз си работех в университета като преподавател, след като скъсах с политиката. Разбрах едва сега, че той е във фонд на МОН", разказа Петров.

"Имал съм късмет да не се напивам с него. Не е бил агресивен, но е пиел доста. Излизал е с политици, пиели са. Не познавах жертвата", каза още той.

Разследващите обявиха, че Христов е гръмнал в окото приятеля си от детинство, известен с прякора Професора.

"Приятелският" изстрел дошъл след тридневен запой на Христов, който просто спрял да ходи на работа.

Инцидентът е станал на 14 юли, но МВР съобщи официално за него едва вчера.

Николай Христов оглави Фонд "Научни изследвания", след като предишния шеф бе уволнен заради раздаване на пари на приближени. Назначаването на Христов бе атакувано с аргумента, че той не е от научните среди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
живка преди 8 години
Оказва се, че да притежаваш качества на убиец е много ценено от хората и не е никак лошо, лесно може да те изстрелят по върховете на обществото. За това възпитавам децата си по- свободно като не ги ограничавам да от филми със съдържание на насилие и основно рап музика с оръжия и убийства от тогава са толкова щастливи :)
26
0
 
0
 
! Отговори
\m/ преди 8 години
THUG LIFE, beйbи go go killerz goooo :) Вземи ги в адааааааааа
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
К О Й ?
24
0
 
14
 
! Отговори
Питам се преди 8 години
Игнатов, заедно с изимисления анголски професор ченгето Гюров опукаха Фонд научни изследваниякаято раздаоха парите му, т.е. парите от държавния бюджет, нашите пари от данъците ни, за изследвания на гащите на техни приятели и приятелки и на себе си.Сега един убиец, а този трябваше да убие човек, за да се разбере, че никак не е в ред, оглавява Фонд научни изследвания.Питам се, прости криминали ли ни управляват, или тежки много перверзни закоравяли криминали.
23
0
 
8
 
! Отговори
Боко преди 8 години
И тия ни управляват представете си,агенти на ДС ,какво научно има в този например,тези който найстина имаха мозък и направиха нещо било в БАН или където и да било,отдавна са издърпани зад граница и работят за чужди държави,сега сме заринати с академици ,на заплата в БАН който по цял ден си плещят глупости и си припомнят старите времена когато са се разхождали като пауни в София кой кой е
22
0
 
14
 
! Отговори
Ужасоотвращение преди 8 години
Кой е назначил този психопат? Кой друг психопат е назначил този убиец-алкохолик-психопат-социопат??? за да управлява средствата за наука в България? Кой друг психо-социо-пат го е назначил??? На него трябва да се търси отговорност. А този убиец е трябвало да е в клиниката в Карлуково, а не да определя кое е наука и кое не е. Раздавал пари около милион на ... фирми за научни изследвания?!Нас само психопати ли ни управляват?
21
1
 
3
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
Никога не е бил радикалдемократ, а от Демократическата партия на Александър Праватарски.
20
0
 
7
 
! Отговори
Гошко преди 8 години
Кротък радикал-демократ?
19
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МВРТО РЕШАВА ЗА КОИ СЛУЧАИ ДА СЪОБЩАВА И КОГА МНОГО СЛУЧАИ НЕ СА ИЗВЕСТНИ НА ОБЩЕСТВОТО.МНОГО ПРЕТЪПНИЦИ БИВАТ ПРЕКРИВАНИ.
18
0
 
21
 
! Отговори
възмутена до бясност преди 8 години
Нямат съвест, нямат срама нито тия които заемат отговорни постове, нито тия които ги назначават. Като са знаели, че има зависимост защо бе назначен . Нека кажат кой го предложи и кой го назначи. Пак чуваме новината и всичко отминава, просто се отмива, няма виновни......Хора обикновени българи ние сме виновни, разбахте ли? Срам и позор!?!? Седят си в парламента и си дрънкат глупости, на спявка с тия , ония по цели седмици.......заплатата плюс бонуси си вървят...............
17
0
 
23
 
! Отговори
Дрън, дрън Владко преди 8 години
До ВладкоВладко бре, чети!Човека не е учен, той е парашутист, спуснат да мачка и унижава учените в тая държава. А тия, дето го спускат, се поддържат от такива като тебе, които безмозъчно козят за тях по изборите. Резултата го виждаш - всички цъфти и върже! Само учените са виновни, какво беше там - феодални старци, кафенца пият, краката си клатят. докатто мислите така, ще си останете пасмина. А, да и следващия - не пистолет, автомат да има. И два чипа срещу алкохолизъм. Само така! давай Владко
16
0
 
15
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Стоян Денчев ,ректора на УниБИТ не е ли един от много намазалите от този фонд,като се заровим пак ще изплува неизкоренената милиционерщина на старите режими
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бог не ни наказва за пороците ни,пороците сами ни наказват.Че на държавата не и дреме за живота на обикновения гражданин е разбираемо,но защо на този гражданин не му дреме за собствения му живот е непонятно."Това,което сам си направиш и най-големият ти враг не може да го направи""С какъвто се събереш такъв ставаш".Мъдростта на народа ни е оставила безценно богатство,но ние все лапаме мухите.
14
7
 
17
 
! Отговори
Владко преди 8 години
Всички така наречени учени и почти всички учители и преподаватели във вузовете са завършени алкохолици. Всички виждаме какво е интелектуалното развитие на децата ни. На какво ги научиха учителите? На това как да излъжем държавата за високи заплати?
13
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 23 - имал е impant, с помощта на който е говорел и пишел пра'илно на български. да си сложиш и ти от тях!
12
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
samo ne razbrah: kakaw impant e imal i za kakwo ?! Toj li e dal na kaso i shte go pusnat li zaradi nego?
11
1
 
26
 
! Отговори
диди преди 8 години
Много ми е интересно, КОЙ назначи тази персона, да не кажа престъпник?
10
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 6А друг лети с хеликоптер на мач.
9
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този трябваше да се надпива с Валери Касабов от Паричния фонд, тогава да видим кой кого ще надпие. Онази бургаска ламя няма напиване братче.
8
4
 
14
 
! Отговори
художника преди 8 години
Не е имплантант против алкохол, а просто ДЕДОТО му е сменил чипа 2001г.Ама, като чета новините напоследък, на доста народ са му сменили чипа. Изпотрепахме се бе хора!На пътя, на улицата, в паркове и градинки, в къщи. Тоя "ДЕДОВ ЧИП" много ни налази бре.