Граничари намериха 104 кила канабис в селска къща

В багажник на кола пък открили 19 кг тютюн без бандерол
7 авг 2015 15:07,
15
Граничари намериха 104 кила канабис в селска къща
Снимка: МВР

При специализирана полицейска операция служители на ГПУ-Петрич са открили в къща в село Скрът 237 грама суха маса и 8 кг зелена маса, реагиращи на канабис, съобщиха от полицията.

В съседно дворно място са открити още растения, реагиращи на канабис, с общо тегло 95 кг. Сухата маса е иззета. Растенията са унищожени. По случая е образувано досъдебно производство, уведомена е районната прокуратура.

Граничен полицейски наряд от ГПУ Ивайловград пък спрял вчера за проверка лек автомобил "Форд", управляван от 54-годишен мъж. В багажника на автомобила граничните полицаи са открили кашон с 19,375 кг нарязана листна маса тютюн без акцизен бандерол.

На водача е съставен административен акт, уведомена е районната прокуратура. По случая е заведен заявителски материал, акцизната стока е иззета и предадена на митническите власти. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Или като масло и олио, направо си става лекарство и перфектна хранителна добавка, а семената се чупят от полезни вещества! Също не виждам нищо нередно да го употребяваш от време на време като опиат, който е един от най-безвредните на планетата, все пак няма нито един смъртен случай, а негативните последствия повечето са заблуда. Алкохола нанася мн по-големи вреди на организма, както и тютюневите изделия, особено онези с химикалите в хартията.
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това се опитвам да кажа, канабисът е по-безреден от днешните храни, той даже е полезен, особено ако се приготвя като храна, ама кой да те чуе и разбере, те вече за зомбясали повечето и те гледат с отворена уста, от която се стича лига.
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сиренето отдавна не е сирене --а сбор от адитиви/подобрители/ на изходната суровина .Млякото го ползват вече само за оцветител.Направете СПРАВКА:--колко са кравите в България....--и колко сирене се произвежда месечно!ИСТИНАТА ВЕДНАГА ЩЕ ЛЪСНЕ!КОЙТО ПРОИЗВОДИТЕЛ, КАЗВА ,ЧЕ НЕ ПОЛЗВА "ПОДОБРИТЕЛИ" ---НАПРАВО ВИ ЛЪЖЕ В ОЧИТЕ!
10
1
 
5
 
! Отговори
Прав е 10... преди 8 години
В хранителната индустрия влага повече вредни химикали от тия на КАНБИСА.Нитрита и нитрата --са ЗАКОННО УТВЪРДЕНИ ЗА СЪХРАНЯВАНЕ ЦВЕТА НА КОЛБАСИТЕ---А , В СЪЩНОСТ СА СИ ЧИСТИ ОТРОВИ!А , Е-тата....?А, белтъчните и химически набухватели и оцветители ...?
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хранителната индустрия само ако знаете какво ви прави и как ви върти на малкото си пръстче, фармацевтиката да не говорим, военно-промишленият комплекс и той как ви размята насам-натам. И паралелно с това, пак повтарям, вие действате без да мислите в реалността, всички това правят и вие следвате стадото, вървите към преживяването на силно негативни последствия, като резултат от собствените ви действия и поведение, дано да го схванете, преди да сте навлезли поще по-дълбоко в тинята.
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе като ви казвам, че съзнанието на хората е манипулирано да вярва в нещо, което не е истина, и че това води до конкретни поведения на вярващите, които да обслужват конкретни интереси на определен кръг от хора, и че това с растението канабис е една малка капка от цялата манипулация и хипнотизация на цялото човечество, и че подобни методи са използвани от векове, да може огромна група от хора да бъдат лесно контролирани и използвани, вие се правите на луди, точно на такива, на каквито ви правят.
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голям праз!За някаква трева ползвана от векове от хората , сега ще СЕ ПРАВИМЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИ!Почнат ли всички да я сеят , нема да им стигнат затворите у България, а полицаите ше се превърнат у агрономи за да я откриват и режат.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще сте убедени, че това което правите е правилно, както е и сега :D
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще разбереш все-знайко, ще разбереш :) Жалко, че мн от вас няма да схванат даже какво става и защо :D
4
0
 
0
 
! Отговори
знайко преди 8 години
Кви ги дрънкаш ве?! За лимата отговарям аз,и никой друг.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И паралелно с това, супер обмислените ви и осъзнати действия ще продължат да променят климата и той ще става все по-динамичен и агресивен, пляскам ви за гениалността, роботи, нямащи никакви познания за нищо!
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не възможно да сте толкова прости, честно? Дайте някакъв признак, че има надежда е така, че сте разумни същества. На път са да ви превърнат в зомби робове на системата с отровни храни и мощни манипулативни програми, новият световен ред налаган от сащ, където новата ви религия ще е икономика и капитализъм, и всички ще сте като *** роботи.
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наистина, някой пита ли се, защо растение, в случаят полезна билка, създадена от природата, използвана от векове за какво ли не от изработването на текстил, хартия и различни материали до ползване в медицината, както и за разпускане и разтоварване, от което няма нито един регистриран смъртен случай в историята, е криминализирано от едва 80 години и сега толкова агресивно се преследва, поставено в един клас с метаамфетамин, ахахах, в какъв филм подяволите живеете, и до кога ще живеете в илюзии?