Сблъсък в Слънчев бряг: ММА боец срещу МВР! Кой кого?

Откраднал мотокар, нанизал две коли, хвърлял стъклени бутилки
Обновена: 29 сеп 2015 13:45 | 29 сеп 2015 12:58, Камелия Цветанова
149

Снимка: МВР Бургас

Английски ММА боец потроши коли с мотокар в Слънчев бряг и нападна полицаи, съобщиха от полицията в Бургас. Инцидентът е станал снощи около 23 часа.

Мъжът първо е откраднал мотокар, след това с него е "пронизал" микробус "Форд Транзит", а после и "БМВ". Извършителят буквално разбил с "вилиците" на мотокара задното стъкло и страничната предна лява врата на буса. За щастие, шофьорът не е пострадал.

При сблъсъка с лекия автомобил "вилиците" засегнали калника под багажника, счупили стъклото на задната лява врата, като пронизали и задната седалка, повдигайки колата на около 40 см от пътя.

Дошлите на местопроизшествието полицаи направили няколкократни опити да задържат управляващият мотокара, но агресивният мъж  ги "посрещнал" с 30-сантиметров стоманен гаечен ключ, който размахал срещу тях. Минути по-късно започнал да удря с него главата си и побягнал.

След кратко преследване, близо до заведение, униформените направили нов опит да го задържат, но единият от полицаите бил ударен в ръката със стоманения ключ, размятан от англичанина. Вторият полицай стрелял предупредително със стоп патрони във въздуха, за да спре агресивното и неадекватно поведение на нападателя, но и това не помогнало – непознатият мъж побягнал в посока Несебър и се насочил към близка бензиностанция, в която влязъл, грабнал от рафтовете стъклени бутилки с алкохол и започнал да ги мята по полицаите.

Докато част от полицейския екип извеждал трите уплашени от ситуацията служителки на бензиностанцията, други опитвали да отвлекат вниманието му, използвайки срещу него прахов пожарогасител. Непознатият обаче нахлул в кухненското помещение, откъдето излязъл въоръжен с два големи кухненски ножа.

За овладяване на ситуацията на място пристигнали служители от Специализираните полицейски сили при ОДМВР – Бургас, от районната служба "Пожарна безопасност и защита на населението" - Несебър и екип на Центъра за спешна медицинска помощ.

Минути по-късно, два екипа от спецзвеното неутрализирали нападателя, прилагайки помощни средства. Предвид неадекватното състояние и наранявания, които си е самопричинил, той е отведен в бургаската болница при засилени мерки за сигурност.

Взета му е кръвна проба за химичен анализ за наличие на наркотични или други упойващи вещества. Установена е самоличността му – 26-годишен английски гражданин, пристигнал у нас на 21 септември като турист. Изяснено е, че той е активен спортист, трениращ ММА боеве. По случая в РУ - Несебър е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
28
 
! Отговори
Гонзьо преди 8 години
дали са му китайска дрога на момчето и за 1-2 часа е станал безсмъртен! Добре, че не е счупил гаечния ключ докато си го е удрял в главата! По тази история ако направят филм спокойно може да бие Рамбо 3 по приходи!
41
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това като по фюлмите!!!НО ТОЗИ СИ Е С ПСИХИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ!!! ЗА КВО МУ Е ДА КРАДЕ МОТОКАР ЛУД ЗА ВРЪЗВАНЕ Е :D
40
0
 
17
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
Мдаа, да те блъскат по главата за прехраната не е най-удавния начин да си изкарваш парите. Жалко че не са го бушонирали овреме а е изкарал акъла на хората по пътя. Жалко е ч, България е стараната на алкохолния и секс туризъм ама на каквото си послиш на това ще легнеш.
39
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те нашите ченгели половината са трътлеци по 120 кила, останалите са абсолютни памперси. Добре, че са се събрали повече от 5 та са успели а го арестуват.......Ти ако беше там,сигурен съм сам щеше да го спреш,нали?
38
1
 
18
 
! Отговори
Генерал Гадорян преди 8 години
Само черна нинджа мое победи черна нинджа. Аналогично и за ММА боец ;)))
37
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Америка след като е ударил полицай с щангата най-вероятно щеше да бъде застрелян и никакъв Хелзински комитет или британско посолство нямаше да имат думата за нарушаване на човешките му права.Предишния случай,когато ореваха орталъка за нарушаване на човешките права,беше когато пиян английски фен на Ливърпул беше разбил черепа на български барман с тухла.Тогава го отнесе българския съд,защото не бил обективен.
36
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те нашите ченгели половината са трътлеци по 120 кила, останалите са абсолютни памперси. Добре, че са се събрали повече от 5 та са успели а го арестуват.
35
12
 
19
 
! Отговори
Аминимен преди 8 години
Значи плюете, а не четете! Удрял се бил сам с ключа по главата...нашите са му разцепили бимберицата, а после се оправдават с неадекватното му поведение - стандартна процедура. Браво на нашите момчета, тоя пак много леко се е отървал и има късмет, че не е попаднал на др екип! Не си мислете, че момчетата не си вършат работата, вършат я както могат!
34
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
като гледам снимките, тоя направо се е опитал да открадне БМВ-то. Да го добавят към обвиненията.
33
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ех, баце ако беше Слънце да огрява навсякъде! Представете си, щяхме да бъдем като на планетата Криптон, моментално закопчаване на престъпните субекти.
32
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да ама в Америка няма Хелзинкски комитети, затова стрелят на воля тамошните копои.
31
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нашите полицаи плащат само гаргите. Ама вече и за гаргите ме съмнява
30
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нямало ли е руснак наоколо?
29
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
През какво обучение минават тези полицаи, за загубеняци ли или как най-неподходящо да се справим в дадена ситуация?
28
2
 
43
 
! Отговори
Bond преди 8 години
Пияна и дрогирана английска ***!Да го пратят 6 месеца в каменоломната, с пернишки надзиратели!
27
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този, добре, че не е скочил от някой балкон щото ще ни прекръстят на Балконария! И изобщо на всички хотели трябва да се сложат решетки. Даже камериерките трябва да ходят с белезници и да ги закопчават за парното да не паднат.
26
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днеска е ММА боец, утре ще е бежанец и все не могат да се оправят тия полицаи. По логично е силовите структури и полейските части да респектират хашлаци и убийци, а не обратното. Тя пстолети за какво ги носят само да им тежат
25
0
 
8
 
! Отговори
@@@@ преди 8 години
....."пронизал" микробису "Форд Транзит" - редактора :)
24
5
 
14
 
! Отговори
Illuminat преди 8 години
До Анонимен Когато си вършим работата както трябва ни нападате, че си превишаваме правата. А сега сте седнали да мрънкате, че не се действа адекватно! Каквото си надробите това ще сърбате... неблагодарници!
23
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гражданите трябва да разберат, че полицията е за охрана на властта от народа, а не за екшъни с разни шашкъни. Селяните това го знаят добре и си траят, крият се по шубраците като нинджи и избягват фул контакти.