Сблъсък в Слънчев бряг: ММА боец срещу МВР! Кой кого?

Откраднал мотокар, нанизал две коли, хвърлял стъклени бутилки
Обновена: 29 сеп 2015 13:45 | 29 сеп 2015 12:58, Камелия Цветанова
149

Снимка: МВР Бургас

Английски ММА боец потроши коли с мотокар в Слънчев бряг и нападна полицаи, съобщиха от полицията в Бургас. Инцидентът е станал снощи около 23 часа.

Мъжът първо е откраднал мотокар, след това с него е "пронизал" микробус "Форд Транзит", а после и "БМВ". Извършителят буквално разбил с "вилиците" на мотокара задното стъкло и страничната предна лява врата на буса. За щастие, шофьорът не е пострадал.

При сблъсъка с лекия автомобил "вилиците" засегнали калника под багажника, счупили стъклото на задната лява врата, като пронизали и задната седалка, повдигайки колата на около 40 см от пътя.

Дошлите на местопроизшествието полицаи направили няколкократни опити да задържат управляващият мотокара, но агресивният мъж  ги "посрещнал" с 30-сантиметров стоманен гаечен ключ, който размахал срещу тях. Минути по-късно започнал да удря с него главата си и побягнал.

След кратко преследване, близо до заведение, униформените направили нов опит да го задържат, но единият от полицаите бил ударен в ръката със стоманения ключ, размятан от англичанина. Вторият полицай стрелял предупредително със стоп патрони във въздуха, за да спре агресивното и неадекватно поведение на нападателя, но и това не помогнало – непознатият мъж побягнал в посока Несебър и се насочил към близка бензиностанция, в която влязъл, грабнал от рафтовете стъклени бутилки с алкохол и започнал да ги мята по полицаите.

Докато част от полицейския екип извеждал трите уплашени от ситуацията служителки на бензиностанцията, други опитвали да отвлекат вниманието му, използвайки срещу него прахов пожарогасител. Непознатият обаче нахлул в кухненското помещение, откъдето излязъл въоръжен с два големи кухненски ножа.

За овладяване на ситуацията на място пристигнали служители от Специализираните полицейски сили при ОДМВР – Бургас, от районната служба "Пожарна безопасност и защита на населението" - Несебър и екип на Центъра за спешна медицинска помощ.

Минути по-късно, два екипа от спецзвеното неутрализирали нападателя, прилагайки помощни средства. Предвид неадекватното състояние и наранявания, които си е самопричинил, той е отведен в бургаската болница при засилени мерки за сигурност.

Взета му е кръвна проба за химичен анализ за наличие на наркотични или други упойващи вещества. Установена е самоличността му – 26-годишен английски гражданин, пристигнал у нас на 21 септември като турист. Изяснено е, че той е активен спортист, трениращ ММА боеве. По случая в РУ - Несебър е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До читателКаквито гражданите такава и държавата.
101
2
 
1
 
! Отговори
stefan bojnin- преди 8 години
Takiva steroidni kaschkavaleni angliiski givotincheta mqstoto im ne e v bolnicata,a v kiliqta ili v kivora.az lichno bih izpolzval priomi kakto sreschtu givotno a imenno darven kol v debeliq angl.zadnik ili gelezen lost po angl.kapitus.vaobschte ne me pretisnqvat takiva svine.
100
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обвиняват се полицаи. Обвиняват се клипове и телевизия. Обвиняват се законите. Депутатите. Политическите партии и т.н. Случилото се е ужасно. Единствения начин да се справиш с такъв е да го застреляш на място. Обаче кой би се осмилил да прояви такава жестокост. Екзекуция на англичанин в български курорт. Дано няма пострадали странични хора. Ужасно е. Представям си как се разхождам със семейството си и този англичанин напада някой от тях. Стрелям на месо и оставям жена без съпруг и деца без баща.
99
5
 
21
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
Не са виновни полицаите , че не са го задържали тоя хулиган веднага и на място! Виновни са законите И ПРИЛАГАНЕТО ИМ ОТ ЦЯЛАТА СЪДЕБНА ПАСМИНА ! Ако го бяха нацелили с "Макарича" в лявото краче и веднага погалят с палката по златната английска кратуна ...... Какво им се пишеше на тези момчета от полицията, извършили тези "насилствени" актове при задържането на *** ????
98
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Америка виднага щяха да го гръмнат в тиквата. А тук го пазят и жалят. Да ги бие тогава.
97
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
САНДОКАН, МАЛЕ С ДВАТА НОЖА....
96
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Veche ima kacheno video.......vijdase kakvo stava
95
2
 
8
 
! Отговори
Ха ха ха преди 8 години
Как виждате пхранен полицай да бяга от Слънчака до Несебър, та той ще е оплезил език до края на аквапарка, май е бил засрещнат от друго подкрепление откъм разклона... смехотворен римейк на ловецо лясковски.
94
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Da sa se obadili na oniq bratq kude bqha bili frenskite bareti........po- golqm efect e shtqlo da ima.....i tiq se narichat policai! Smqh
93
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И медиите представят тия *** кечисти като герои едва ли не, от 8ми клас пишлеметата почват да се тъпчат с анаболи, защото искат да са като емемейците.
92
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-вероятно е от "правоверните" англичани.
91
3
 
1
 
! Отговори
www преди 8 години
До Анонимен 109Защо да стига? Клипове бол, уволнени също, както и съдени и осъдени. За мен най-показателен си остава клипът от McKinney Texas. Резнаха полицая като куче. А тук какво стана? Помните ли клипа с битото момиче от една рота полицаи? И те много мАже разбираш ли... Колко време трябваше, та да се уволнят? Все пак в американския случай видимо имаме тълпа около полицая, която възпрепятства действията му. Имаме и други двама полицаи, които го възпрепятстват. Нали?Там има ред, тук - не!
90
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докато не чуем и неговата версия по случая , съветвам НИКОЙ ДА НЕ ВЯРВА на 100% на такива новини.Най ми "хареса" онова дето сам се бил удрял по главата с гаечния ключ. Ха-ха-ха.Само да не се самоубие сега в ареста.
89
1
 
35
 
! Отговори
smeh преди 8 години
Разплаках се чак от смях. *** статията
88
3
 
5
 
! Отговори
мма преди 8 години
Не като да дремеш на сянка.
87
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а стига с тоз сащ а стига с тез клоуни кво стане знаете ли сащ, ми не не ги знам и ми е през дядовия за тях,там си бил и пребил 1000 години гледай си в паницата не чуждата особено на тез *** достатъчно клипове сме гледали как бият жени или то е пропаганда такова нещотам не може да се случи на световния олимп богоизбраните нали а свали си розовите очилка малко
86
7
 
37
 
! Отговори
www преди 8 години
Да проявим разбиране и към полицаите. Трудно се трепе такова живойто, ейййй. Друго си е да пребиеш слаба жена на столична метространция... МъШка проява е това!Визирам случая с Добринка Божилова, противозаконно арестувана и пребита от старши полицай Цветелин Цветанов от СДВР на метростанция "Надежда".
85
5
 
28
 
! Отговори
vgr преди 8 години
Много са смели нашите полицаи - мен си ме е сртрах - бих го гръмнал още в Слънчев бряг
84
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако беше обикновен човек,изперкал от "прекрасните"условия на живот в България полицаите щяха да го пребият,а медийте да хвалят героичните им действия.Но един див мускулест английски *** ги направи палячовци.Ами ако бяха 10-15 човека сигурно щяха да вдигнат по тревога танкова бригада.Смях....Пълен резил.
83
0
 
37
 
! Отговори
Служител преди 8 години
Три пъти подавах сигнал за този същия човек на тел 112 и не реагираха докато не направи по голяма глупост