Каруцар бере душа, кола помете каруцата му

Талигата била без светлоотразители
14 окт 2015 10:49, Анисия Иванова
10
Каруцар бере душа, кола помете каруцата му
Архив: Булфото

44-годишен мъж от село Тополчане е с опасност за живота след катастрофа между лек автомобил и каруца, съобщиха от сливенската полиция.

Вчера, около 21.57 часа, е получено съобщение за възникналото пътно произшествие. Лек автомобил "Пежо”-307, управляван от 38-годишен водач от Севлиево, удря каруца, която не е била оборудвана със светлоотразители.

При инцидента е пострадал водачът на каруцата от село Тополчане. Той е настанен в МБАЛ-Сливен с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: каруцаМВРСливенско
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бе какви светлоотразители?! Трябва да има фарове(ФЕНЕР), мигачи. За катализатор(за фъшкийте) да не говорим. Утре некой друг с пежо ще се плъзне по фъшкийте и пак ще има мъдри заключения за движение с несъобразена скорост!
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Една позабравена идея да забранят каруците (или поне в градовете), отдавна се изгуби във водите на безценния ромски електорат, уви за сметка на всички нас трудещите се българи. Проблемите, които се създават от "колите с камшично запалване" са не един и два... Къде ли са и природозащитниците? Защо не кажат нещо за отношението към окаяните коне, които са жестоко мълтретирани и умиращи от глад и изтощение?
3
1
 
7
 
! Отговори
Алов преди 8 години
Нема да бере само железо.Сега нека бере и душа.До кога ще я бере?
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едно смукало на бюджета по-малко, една каруца по-малко по пътищата, представляваща опасност за движението. Понякога денят започва с добри новини. Дано хората от Пежото да са добре. И каруцарят изобщо не е пил, нали?
1
1
 
7
 
! Отговори
знайко преди 8 години
Днес ще има ли поне една добра новина???