Белезници за трима във Велико Търново за наркотици

Иззети са количества метаамфетамин, амфетамин и канабис
16 окт 2015 14:07, Красимир Ангелов
0
Белезници за трима във Велико Търново за наркотици
Снимка: Булфото, архив

Метаамфетамин, амфетамин и канабис иззеха служители на полицейското управление във Велико Търново за последното денонощие, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Снощи около 22.00 часа е извършена проверка в междублоково пространство на ул. "Г. Измирлиев" в града. При извършената проверка е установен и иззет плик, съдържащ жълтеникаво вещество, с тегло 5 грама, което при извършения полеви наркотест е реагирало на амфетамин.

Като съпричастен към случая е задържан 31-годишен мъж от Велико Търново, известен на полицията и осъждан. По случая е започнато досъдебно производство.

Същата вечер на ул. "Иван Сарафов" във Велико Търново е извършена проверка на лек автомобил “Мазда”. В хода на проверката в автомобила е установен плик, съдържащ суха зелена тревиста маса с тегло 29 грама, реагираща на канабис, както и пликове, съдържащи жълти таблетки, с тегло 18 грама, реагиращи на метамфетамин и таблетка, реагираща на амфетамин.

Наркотичните вещества са иззети. Собственикът на автомобила 18-годишно момиче от Габрово и спътничката й - 23-годишна жена, са задържани за срок до 24 часа. По случая е образувано  досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари