Майката на Ембака тръгна в защита на сина си

Всеки би избягал на негово място, твърди жената
11 ное 2015 08:58,
49
Майката на Ембака тръгна в защита на сина си
Снимка: bTV

Днес в Благоевград се гледа мярката за неотклонение на Емил Чачев- Ембака, който през лятото уби с камък служител във фирма, строяща магистрала "Струма".

В понеделник Ембака сам се предаде на властите, след като се укриваше близо 5 месеца. Сега майка му проговори, като твърди, че досега е мълчала от страх, защото е била преследвана от приятли на убития Николай Чивиев.  

Още по темата

Според нея синът ѝ е убил Чивиев при самоотбрана и тя се страхува, че истината няма да излезе наяве.

"Той ги напада, изпочупва цялата кола, въобще не остана от колата нито едно стъкълце, а по телевизията даваха, че само предното стъкло е счупено. Как е плющял с шоковата палка по колата, цялата одраскана, наранена, в шок снаха ми не можа да се прибере, десетина дена не беше на себе си, не можа да си гледа детето", разказва Стоянка Чачева, майка на Емил Чачев- Ембака.

Според нея синът ѝ не е имал друг избор. По нейните думи Николай Чивиев препречва пътя на Ембака и започнал да чупи прозорците на колата.

"Това не го дават по телевизията как ги настига и с настигането се е направил на Рамбо", описва ситуацията Чачева пред bTV. 

Нейната снаха - жената на Ембака, стояла в автомобила, пищяла и се опитвала да се обади на 112, но била в шок.

В шок е и детето на Ембака.

"Когато вземе да търси тате, да говори, усеща нещо, че става в дома, но просто като всяко дете обича си баща си", допълва жената.

"А за сина ми, че е избягал, дето го казват, кой да е, всеки ще избяга", защитава сина си Чачева.

"Вместо да извика, както си е нормално, защо ще ги налага с палката по колата и да чупи прозорците на колата. Естествено, синът ми се е вбесил от това нещо. Да, той е грабнал камък, ударил е, казва си го", допълва жената случилото се.

Докато се е укривал от властите Ембака е успял да се свърже с роднините си. Майка му твърди, че той ѝ е разказал как е стоял в колата, докато убитият Чивиев налагал с палката автомобила.

Жената обаче не знае къде е бил синът ѝ и отказва да коментира. Твърди, че всеки в неговата ситуация би го направил. Все още не се е срещнала със сина си, който вече е в ареста. За него научава от негови приятели, които ѝ предават думите му.

Тя разказва и за денят, в който се е разиграла драмата. Била е с Николай часове преди случката. Категорично обаче не вярва, че синът ѝ е бягал с колата си. Жената смята, че свидетели на инцидента не смеят да говорят, защото така им е наредено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
22
 
! Отговори
До революцията преди 8 години
Убийството си е убийство това е ембака е убиец
23
3
 
20
 
! Отговори
Извъртат случая преди 8 години
Как само извъртат случая. Когато се случи всички се възмущаваха от действията на този *** отнел човешки живот, а сега го защитават и ни поучават, че е редно не само да убиваме, а и да се укрием от властите. Първо системата трябва да се освободи от тлъсти наглеци адвокати, и главни прокурори, защото явно да станеш главен прокурор или оборващ фактите адвокат трябва да си поне 140 кила. Легионери съвземайте се и го чистете този *** след като излезе.
22
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Убитият е седял скрит зад храстче с бухалка в ръка и само е чакал някой да наруши правилата и да влезе в затворения участък, за да почне да му налага колата с бухалката!???!! А най-много еобичал в колите да има жена и дете, за да ги плаши!Не се ли чувате какви абсурдни неща говорите!
21
1
 
27
 
! Отговори
Г. Г. преди 8 години
Нали знаете кои бягат - страхливците и мишките.Въпросът е друг - какво прави МВР? Защо за 2 месеца не успя да намери този мишок? Какво дремат полицаите? Вчера по новините пак казаха, че някакъв бандюга с 10 годишна присъда успял да се укрие от полицията?Полицаичета, време е да поработите малко. Стига сте скатавали.
20
3
 
23
 
! Отговори
мда преди 8 години
Убития беше военнослужещ прибрал се в БГ. Приятелите му са също такива. Сега е момента да покажат стават ли за *** за зеле! Правораздавателната система не работи всички знаят това включително и те. Ако някой участвал във истински военни действия е неспособен да защити честта на другарите си значи всичко е бутафория и никога няма да се оправим. Или сега или няма да има друг път!
19
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ШопДА ***, РУСКАТА КОХОРТА И ФРЕНСКИЯ ЧУЖДЕСТРАНЕН ЛЕГИОН СА ПРОЛЕТАРИ ОТ ВСИ СТРАНИ СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ.
18
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бе дебелия кръвопиец адвоката само ше ти вземе парите, сина ти навън или в панделата все равно ше го свитнат.
17
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ясно, самозащита е било, така че 20-тица да е, да не е доживотен.
16
3
 
26
 
! Отговори
Дали? преди 8 години
До СачмалияА дали е почнал да троши? Това сигурно ли е? Щото човека се оказа нападател, който е убит с КАМЪК при "законна самоотбрана". "Тумбака" се криел защото го заплашвали - кога го е убил кога са почнали да го заплашват! Те сигурно в легиона имат спътникова връзка имплантирана!Още нещо - "Тумбака" защо е хукнал да кара направо през участък в ремонт? ... А сигурн осе е объркал - убитият го е подвел, за да почне да му троши колата!Това самов България го има - убиваш с камък и се криеш
15
2
 
47
 
! Отговори
Бо преди 8 години
Виждам Ембака, като следващият номиниран за 'Човек на годината' - защитил жена си с камък! Защитник на жените, децата, слабите и онеправданите, природозащитник. Достоен приемер за нашето общество - такива хора ни трябват! Веднага медал и паметник да му се издигне! БХК къде спят! ?
14
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде сега всички в защита на престъпника!!!! А Жертвата може и посмъртно да я осъдите!!! Правова европейска държава!Свинщина.
13
0
 
23
 
! Отговори
мипи преди 8 години
Днес бг, пускайте го тоя уърд чек - приятли??? Става (още по-) смешно!
12
2
 
45
 
! Отговори
Георги преди 8 години
Интересно е, че адвокатите и майката никъде не споменават началото на историята! Удобно се говори как убития е препречил пътя на колата ,как е удрял по нея и е стресирал снахата и внука, а не казват, че Ембака нагло е нарушил правилата!
11
2
 
34
 
! Отговори
до 18 преди 8 години
Те да вземат да го оправдаят, че да развържат ръцете на другите легионери!
10
5
 
48
 
! Отговори
Smurf преди 8 години
Всичко започва от семейството. Тя е възпитала убиец. Това е истината всичко е от липсата на първите 7 години.Единствено ме е яд че някой от легионерите не го докопа
9
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дори и да е счупил колата-това оправдание ли е за убийство? Падението на един народ! Превръщаме се в ***! Дори и бежанците от Сомалия не харесват тази държава!
8
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Той ѝ е разказал как е стоял в колата, докато убитият Чивиев налагал с палката автомобила. " ... имаме си случай със зомби ... убития чупи кола?!
7
4
 
56
 
! Отговори
666 преди 8 години
Госпожо, синът ви е убиец! Нагъл убиец! Искате да го оставим на свобода, за да даде това "възпитание" на детето си? Искате заради "възпитанието" на сина ви друго дете да остане без баща? Искате да го оставим навън, за да убива? Защото това правят убийците! Убиват!
6
5
 
51
 
! Отговори
Мда преди 8 години
Каквото е казал адвокатът това ще повтарят. И самозащита да е било, защо не е оказал помощ, а е избягал? Тука ефективната не мърда.
5
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В нармалните страни само по снимка съдът дава 5 годинки!