Трафикът е нормален, голямото завръщане ще е на 3 януари

МВР: Движението през граничните пунктове не е натоварено
Обновена: 27 дек 2015 22:18 | 27 дек 2015 19:20, Анисия Иванова
56
Трафикът е нормален, голямото завръщане ще е на 3 януари
Снимка: архив Булфото

Пътната обстановка в страната е нормална. В следобедните часове трафикът по автомагистралите и основните пътища се е засилил, без да е интензивен, съобщиха от МВР.

В столицата трафикът също не е засилен и "голямото завръщане" се очертава за 3 януари, каза началникът на "Пътна полиция” към СДВР комисар Тенчо Тенев. "Няма задръствания никъде на територията на София”, заяви той по повод очакванията за натоварен трафик в последния от серията празнични дни по случай Рожество Христово.

"Следим ситуацията, няма интензивен трафик, затова не се нуждаем от допълнителна подкрепа”, посочи той.

Явно повечето хора са си взели почивка между коледните и новогодишни празници, поради което се дължи спокойният трафик, каза комисар Тенев пред "Фокус".

По думите на комисаря до момента са станали 24 пътнотранспортни произшествия.

"Има едно по-тежко от сутринта, другите са по-леки”, обясни той. "Имаме мобилизирани екипи за днес, при по-голямо движение да можем да го регулираме ръчно”, поясни началникът на "Пътна полиция”.

 

Комисар Тенев обърна внимание на шофьорите, че на територията на столицата има гъста мъгла.

По пътищата в страната засега няма струпване на автомобили или задръствания, пътищата са проходими, на места с ограничени влажни участъци.

Екипи на "Пътна полиция" от всички областни дирекции на МВР са разположени на възлови и натоварени участъци от пътната мрежа в страната.

Трафикът през ГКПП също е в обичаен режим, от "Гранична полиция" не отчитат засилено движение. Пътните полицаи напомнят на водачите да шофират със съобразена с пътните условия скорост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: МВРпътна обстановка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
1
 
! Отговори
Умен преди 8 години
Аз пък ще се прибирам на 5-ти януари, защото съм достатъчно умен, за да предвидя какъв ужас ще е връщането на 3-ти :)
25
1
 
0
 
! Отговори
Бочко преди 8 години
До Анонимен 49А кое точно е гроздето?
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Селяните тук са класическо олицетворение на лисицата от лафонтеновата баснята.
23
3
 
0
 
! Отговори
Бръчков преди 8 години
На банкевски, СТРАНДЖА, на банкевски.
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 45Това инфо от къде го взе??В твоето село така ли знаете че е?Няма как да знаеш че шопите живеят в селата ОКОЛО София.А това че някой е дошъл от Пазарджик, Варна и Долно *** да работи в София не го прави софиянец.Така че стойте си на село!!Никой не ви иска тук.
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В София правилен български говорят само ТВ и радио водещите и то само когато са в ефир.Всичко друго си кара на шопски (т.н. кореняци) или на своя си диалект.
20
3
 
1
 
! Отговори
Бръчков преди 8 години
Буку е за кратко от Букурещ, сравнена с който грозната ти София е един изостанало селце.Но то и сравненията между Румъния и България не са по-различни.Колкото и банкевската тиква да ни промиват главите, че са по-зле от нас, за да си оправдае провалите.
19
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Кюхляр 35В София освен *** НИКОЙ друг не говори така.Шоп и Софиянец са две МНОГО РАЗЛИЧНИ неща, селски!Да оставим това че и шопския който се опитваш да имитираш не е шопски а някакъв смесен селски диалект.
18
1
 
3
 
! Отговори
Пижо преди 8 години
За това пък после кво ви чека, малеееее. Че ви осмрадиме шопията да дупкаааа. Аз един даже *** си сбирам у багажника, кат се приберем да си го фърлим зад блока.
17
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ех, още седмица без миечение, кекане и врекание.
16
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вярно е, че от балканските столици София е най-гадна и неприятна за живеене.И Буку, и Белград са на светлинни години.
15
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
София е най-отвратителният град, който познавам, с най-гадните хора.Букурещ е много по-цивилизован, с много по-човечни хора.По-голям, по-красив и с много повече бизнес и възможности за живот.
14
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хихи на какво ли се дължи трафика ами как няма като на 2 /3едва ли знаят какво е това магистрала щото им даи диванчето както се изказа една преди време и се някои им е крив но е интересно другото не искат да четат някои им е крив и станеш и виновен щото слушали някои друг що ли имам един подобен слуша другите а не слуша които трябва слушаи пияниците в махленската кръчма брат и прогрес те са номер1живот в една кръчма ако това е здраве да е затова цялата държава е така от пияници страда
13
1
 
2
 
! Отговори
Мравката преди 8 години
"София е от най-красивите градове. Несравнимо по-красив и приятен от ню йорк и лондон"СТРАНДЖА, това ирония ли беше, че не я разбрах?
12
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко се радвам, че съм ОК и без да ми се налага да стъпвам често в това голямо село, набедено за столица.
11
0
 
4
 
! Отговори
Бочко преди 8 години
До ПемзаС калкулатор викаш, да го изпитват по висша математика ;))))))))))))))) А ти кой клас имаш завършен, и дали си в състояние да минеш подобна проверка?
10
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не купувайте турски стоки
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И като ревете по форумите особено червените каскети , че всичко е скъпо как вървят тези стотици хиляди коли. Да не би с вода или с пр...я . Просто само си чешите езиците понеже нямате друга работа .
8
6
 
12
 
! Отговори
ех, шопе, шопе преди 8 години
Добре, че сме ние от провинцията, че иначе нямаше да ги има и малкото останали истински мъже в тая държава. Че то 95% от шопите са с педикюр и епилирани крачета...
7
6
 
7
 
! Отговори
Пижо преди 8 години
До Анонимен 7Колко сте вие, колко сме ние бе? Я имам по-добра идея, чакате ни с леб и сол на 3-ти да дойдеме и да ви оправиме. После ние (като мнозинство) гласиваме и ви изселваме. Чини ми се тава е по-доброто решение.