МВР издирва 13-годишната Анели, няма я от 3 дни

Била е облечена с черно яке и черни дънки
31 дек 2015 13:37,
68
МВР издирва 13-годишната Анели, няма я от 3 дни
Анели, Снимка: Нова тв

13-годишно момиче е в неизвестност от три дни, а МВР и родителите й безуспешно я издирват.

На 28 декември през нощта Анели напуска дома си, пише Нова тв. Взима само мобилния си телефон и зарядното за него. Оттогава родителите й не могат да я открият. Телефонът на момичето е изключен.

МВР вече са я обявили за издирване. Близките й молят всеки, който смята, че може да я е видял, да съобщят на телефон 112 или в най-близкото полицейско управление.

Анели Атанасова е висока 164 сантиметра, косата й е дълга и тъмноруса, а очите й са пъстри. В нощта, в която е излязла от вкъщи, тя е била облечена с черно яке и черни дънки, черни ботуши.

Момичето е взело със себе си и червено-черна раница.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
1
 
! Отговори
Отец преди 8 години
Бог да ви благослови и пази да сте живяи и здрави и дано да е истина ,,че детенцето Ви се е прибрало живо и здраво.Внимавайте с децата си хора прекалената строгост и диващина могат да имат неподозирано трагични последствия над подрастващите.Децата се учат от малки на послушание Това не се прави от 18г нататък с бопоища,заплахи и наказания.Бог с вамЧНГ2016
36
2
 
3
 
! Отговори
дядо на Анели преди 8 години
Мили хора които взехте отношение относно случая, Анели днес се прибра жива и здрава. Благодариме на тези които ни подкрепиха, а също и на тези които не се изказаха на особено любезно. Бог е с нас и ние с него и нека той ни дава здраве. Честита нова година 2016 мои скъпи сънародници!
35
1
 
5
 
! Отговори
Гинка Хепито Брюксел преди 8 години
Отишла е някъде да празнува. Ще се прибере сама. И мен като не ме пускаха да излизам бягах по няколко дена. Като се върнех - умираха от радост. Така родих 3 деца.
34
1
 
13
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
Тия момичета трябва директно при тъмносините да ги търсят. Всеки град си има махала. Изчезва момичето и направо полицията влиза в махалата и я намира веднага. Докато пишете че е изчезнала, ще бъде намерена
33
2
 
6
 
! Отговори
дядо на Анели преди 8 години
Анели е от София и е изчезнала от дома си в София
32
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В момента си заработава Коледните в някой храсталак до магистралата ,Аксаково, Аксаковооо
31
0
 
5
 
! Отговори
75 преди 8 години
До 35. Дано Я намерят. Най-вероятно отдавна не е дете. Дано наистина не се е случило нещо лошо с нея.Малко вероятно е,но не напълно изключено. По-вероятно е да се случи написаното в коментар 28
30
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Взима само мобилния си телефон и зарядното за него." и най-долу "Момичето е взело със себе си и червено-черна раница." Журналистите и техните сензации. Дано се намери детето. Прилича на бягство от вкъщи.
29
1
 
13
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Чисто става дума за loverboy история ама хайде ... Мънинките са много опасни с тази първа любов .... Да е жива и здрава , ще се намери .Весело посрещане на новата година на всички !
28
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Детето най-вероятно да е от София. Справка: ФБ профили с това име.
27
0
 
7
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Не винаги .
26
8
 
6
 
! Отговори
75 преди 8 години
И не забравяйте най-важното. Децата винаги подражават на родителите си.Момичетата на майките си.Момчетата на бащите си.
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 29Не съм госпожа. Няма значение. Но точно преди 1 седмица публикуваха тук в този сайт, как се прилъгват млади жени с подобни обяви от нигерийци за работа в Англия. Тези момичета не четат ли за какво иде реч? Не твърдя със сигурност,че е така, дано се намери девойчето, но и този вариант не е за изключване.
24
0
 
15
 
! Отговори
75 преди 8 години
До 27. Госпожо,женската солидарност е хубаво нещо.Ще пуснем една сълза,за горките момичета,които са ги излъгали с фалшиви обяви.Горчивата истина обаче е ,че в 99,99999% всичко е доброволно.Сами се натискат да станат такива.Лесни пари-телефончета,парцалки,заведения.Да не съм луда да бачкам за 500 ле.
23
3
 
15
 
! Отговори
75 преди 8 години
Родителите и са нямали пари да и купят последния модел Самсунг галакси и ботушки от 300 лв за НГ. На 01.01 по обяд ще се прибере с двете и всичко ще е наред.
22
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прочела е в сайтовете някъде, че предлагат високоплатена работа на хубави млади момичета да бъдат придружителки на богати лелки. И в един момент момичето попада в трафика на бели робини-*** с иззет от нея паспорт и изчезва безследно в някой харем. Ама кой да говори с децата си по този въпрос.
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
като и дойде догуша ще си дойде сама
20
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледам, че всеки коментира каквото се е сетил. Един казва ще се върне, друг хули родителите, трети държавата. Не ви ли убягва една важна информация.... В кое населено място се случва това? Очевидно журналистите не се вълнуват от това, а от сензацията.
19
0
 
9
 
! Отговори
Неа преди 8 години
При включен може , но при изключен .... Не съм толкова запозната с физиката ...
18
7
 
14
 
! Отговори
2 преди 8 години
!3 годишно момиче ислиза в ноща?????????????????????????????? Съд за родителите и......срам за държавата...................позор за учителите и................НЕ СМЕ ДЪРЖАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!