Общо 170 бона задигнали крадците от клона на "Булбанк"

Важното е, че няма пострадали при обира, заявиха от банката
6 яну 2016 14:37,
51
Общо 170 бона задигнали крадците от клона на "Булбанк"
Снимка: Булфото

Открадната сума при грабежа на филиал на "Уникредит Булбанк" в столичния квартал "Люлин" е общо около 170 000 лева, съобщиха от банката.

Досега нямаше официална информация за задигнатата сума, като се говореше, че тя е около 100 000 лв.

"Тъй като за нас сигурността на клиентите и колегите е основен приоритет, е важно, че няма пострадали. Филиалът на банката работи нормално днес", добавят още от банката пред "Труд".

Още по темата

Предполага се, че мъжете, участвали в грабежа на банковия клон са петима. Двама от тях са били въоръжени с огнестрелно оръжие, най вероятно пистолети, а един е носил нервнопаралитичен спрей. Д

вама са нахлули в офиса на банката, други двама са ги чакали отвън, а петият участник е шофирал автомобила, с който групата е избягала от местопрестъплението.

Клонът на банката е нов и се намира в блок 752, веднага след тунела за жк "Люлин". Работи до 18:00. Нападението е станало при затваряне. Не е ясно колко души са били в офиса по време на грабежа.

На въпрос дали парите са застраховани, за Bulgaria ON AIR шефът на "Булбанк" Левон Хампарцумян каза, че клиентите няма от какво да се притесняват.

Уникредит е най-голямата българска банка с активи над 13,9 млрд. лв. към септември 2014, съобщава компанията на сайта си. Тя обслужва над 1 млн. клиенти - граждани и компании, местни и чуждестранни.

Огледите продължават. МВР съобщи, че престъпниците се издирват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
4
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
Чудесно нещо е демокрацията / тип САЩ /. Всеки краде - както умее. И колкото свари! Не може държавници да крадат, а простолюдието да гледа безучастно. С административната престъпност процентно расте и всяка престъпност!.Ако тези, които трябва да пазят държавата, пазят само държавниците - защо тези, които бандитстват трябва да обират само дърти бабички. И 170 хилядарки пари ли са? Какви суми бяха в КТБ ? Защо се увеличават цени и такси? Бюджета му е майката !!!!
32
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дано никога не ги хванете
31
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дано никога не ги хванете
30
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ББ ЦВ откраднаха 4 милиарда от КТБтук ни занимавате с дребни суми
29
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво бе хора - значи за вас обирането на банки е геройство? Утре и други престъпления ще възхвалявате - щом нали целта оправдава средствата. Не така стоят нещата ако ви посегнат на партамента нали? Тогава питате къде е полицията. Много от вас нямаше да имат апартаменти без банки. Ако мислите, че е по-добре без тях, ви пожелавам да го усетите на гърба си!
28
0
 
25
 
! Отговори
Ivan преди 8 години
Вътре пише "Бързи пари в брой". Момчетата са се отзовали на рекламата буквално!
27
2
 
20
 
! Отговори
Цървуля преди 8 години
Чудесно.Да откраднеш от мазния *** е добро дело.Дано му фалират гадната банка и да му разма жат самодоволната просташка физиономия.На тия пичове бравос.Да си ги харчат с кеф.Пожелавам и още много успехи в обира на Булбанк
26
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко за две неща: 1-во ще избият загубата от нещастния българин, по един или друг начин; 2-ро откраднатото е твърде малко - има, няма една лимузина. Иначе със здраве да си харчат. Иначе "Левон Хампарцумян каза, че клиентите няма от какво да се притесняват." дали имя някои, който да вярва на това?
25
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И кво са 170 бона делено на 5 примерно?
24
2
 
14
 
! Отговори
викани на бис преди 8 години
ооще, ооще, ощее
23
2
 
26
 
! Отговори
ойе преди 8 години
Хвала на такива хора, да обереш банка не е грях,да им е честито и със здраве да си ги харчат!
22
19
 
5
 
! Отговори
Гецата преди 8 години
Крадлива проста нация - това са българите.
21
2
 
22
 
! Отговори
предприемчив преди 8 години
браво на групата за обири.....само да не убиват хора,а да убиват банки може....така им се пада...от тях по-големи обирджии няма.....ако от бандата четат тези редове,да знаят,че искам да се включа в обира на следващата банка....и да ми се обадят....
20
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия да си слагат главата в торбата за такава малка сума, ми се струва много съмнително. (по 34 бона на човек, хм. странно.) За такива "предприемачи" е прекалено малка тази сума. И няма ли камери, да се видят номерата на колата, или са били мръсни номерата. или...доверено лице има в случая.
19
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Харампацумяна да се лиши от половин месечна заплата и готово!
18
0
 
8
 
! Отговори
123 преди 8 години
До Гневен българинболи го Хампарцумян
17
0
 
0
 
! Отговори
manhattan преди 8 години
Luda rabota, pone tezi imat zastrahovki!
16
0
 
5
 
! Отговори
gruh преди 8 години
NAPRAVO SE RAZPLAKAH
15
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те крадат от хората хората крадат от тях и така .Банките са най големият бич за хората ,колко хора се обесиха заради дългове но това се покрива и не се коментира остава скрито.
14
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дават едни от най-ниските лихви и ограбват по този начин потребителите си и изобщо не ги жаля и какъв неизгоден обменен курс имат само се чудят как да вземат парите на хората!!!!!!!!!!!!!!