Спецакция "Мигранти" нагази чужденците в София

Проверени са хотели, хостели и други места за настаняване
Обновена: 8 яну 2016 20:41 | 8 яну 2016 20:34, Анисия Иванова
45
Спецакция "Мигранти" нагази чужденците в София
Архив: Булфото

Специализирана полицейска операция за противодействие на нелегалната миграция се проведе в столицата, съобщиха от МВР. Близо 600 човека са проверени.

Акцията е планирана и утвърдена от главния прокурор на Република България Сотир Цацаров и главния секретар на МВР главен комисар Георги Костов.

По време на първия етап са проверявани хотели, хостели и други места за настаняване. При втория етап са проверени заведения и търговски обекти в съответните райони. Посетени са общо 267 обекта за установяване на незаконно пребиваващи чужденци.

В хода на извършените проверки са съставени 13 акта по Закона за българските лични документи и един по Закона за движение по пътищата.

Десет български граждани са отведени за установяване на самоличност. Трима чужденци без документи за самоличност също са отведени в полицията. Проверени са и 18 моторни превозни средства.

При проверките на заведения и търговски обекти служителите на НАП са съставили два акта за констатирани нарушения, три акта са съставени от Инспекцията по труда. Бистро е затворено от служителите на Българската агенция по безопасност на храните заради лоши санитарни условия. За всички обекти са съставени констативни протоколи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: МВРакция мигранти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки петък огромна колона от автомобили на *** се нарежда от джамията до Шератон, в абсолютно нарушение на ЗДП. Отиват си на молитва и не им пука, че пречат на движението. Паяци няма. Обаждал съм се къде ли не, от Центъра за градска мобилност до 112. В резултат-нищо, абсолютно нищо! Какво трябва да направя като гражданин? Мисля да извикам медии, но сигурно и от това няма да има полза. Явно трябва да сме толерантни когато мюслитата нарушават закона!
3
12
 
4
 
! Отговори
Bond преди 8 години
До Анонимен #1Центърът на София никога не е бил около Лъвов мост!
2
0
 
5
 
! Отговори
Drobeca преди 8 години
Да ги хвърлят извън Япония
1
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви акции бе пичове? Всички са на "Лъвов мост"! Всяка вечер, 365 дни в годината! Убеден съм, че всички са "познати" на полицията. Защо не сложите постоянен полицейски пост там? Това е центърът на столицата-сборище на абсолютни отреппки и бокллуци! Заповядайте и берете реколта! Има за всички акции, които могат да ви хрумнат!