Спецакция "Мигранти" нагази чужденците в София

Проверени са хотели, хостели и други места за настаняване
Обновена: 8 яну 2016 20:41 | 8 яну 2016 20:34, Анисия Иванова
45
Спецакция "Мигранти" нагази чужденците в София
Архив: Булфото

Специализирана полицейска операция за противодействие на нелегалната миграция се проведе в столицата, съобщиха от МВР. Близо 600 човека са проверени.

Акцията е планирана и утвърдена от главния прокурор на Република България Сотир Цацаров и главния секретар на МВР главен комисар Георги Костов.

По време на първия етап са проверявани хотели, хостели и други места за настаняване. При втория етап са проверени заведения и търговски обекти в съответните райони. Посетени са общо 267 обекта за установяване на незаконно пребиваващи чужденци.

В хода на извършените проверки са съставени 13 акта по Закона за българските лични документи и един по Закона за движение по пътищата.

Десет български граждани са отведени за установяване на самоличност. Трима чужденци без документи за самоличност също са отведени в полицията. Проверени са и 18 моторни превозни средства.

При проверките на заведения и търговски обекти служителите на НАП са съставили два акта за констатирани нарушения, три акта са съставени от Инспекцията по труда. Бистро е затворено от служителите на Българската агенция по безопасност на храните заради лоши санитарни условия. За всички обекти са съставени констативни протоколи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: МВРакция мигранти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ima li Emigranti muselmanini v Bankja
23
0
 
1
 
! Отговори
Nqkoi преди 8 години
До Един от СеверозападаИ аз вече съм на практика уверен, че това е така .Пак от Северозапада, но по към центъра .Активно си питам за огнестрелно, май май ще се ползва и то съвсем скоро.
22
0
 
3
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Пак са сбъркали заглавието. Трябваше да пише наг Ъ зи , а не наг А зи. Една буквичка само, ама определяща. Както при ромите....малки разлики в ДНА-то, ама определящи. Нъл така?
21
0
 
10
 
! Отговори
Shark преди 8 години
Незабавно депортиране!
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кво ми проверяват хотели мотели да проверявст складове и изоставени сгради както и бабички и разни имотни бабаити там са ***
19
0
 
6
 
! Отговори
до хахааааа 28/29 преди 8 години
Като те гледам как си се ухилил, пръв ше се на*гъзиш на арабите. Кефят те май! Даже май вече си на границата и ги чакаш. България жените ще я браним. Мъжете като тебе за нищо не стават. Само по форумите си "мерят ..." и лаят, а ако стане война- първи ще мигрират. Ние жените ще си защитаваме децата, свободата и държавата.
18
5
 
1
 
! Отговори
Чистник преди 8 години
Който иска чист център да се изсели за Сингапур. И там има различни религии.
17
7
 
1
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 8 години
Матросчо , да хода да пази границата от мигранти....!Аз , ше стоя у София и ше му давам "ЦЕННИ СЪВЕТИ"!!!
16
21
 
2
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 8 години
....И кво , сегааааа.....??!!!!За да спираме мигрантите ---ПАК ЛИ НА "РУСНАЦИТЕ" ШЕ РАЗЧИТАМЕ...ХА,АХ,ХААААААА...??!!!АМА , ТЕ ВИ ГИ ПРАЩАТ ,БЕ ***.....!!!ТЕ ГИ ПЪДЯТ /..и бомбандират /...ОТ СИРИЯ ----ЗА ДА ДОЙДАТ У БЪЛГАРИЯ И ЕС!!!СРЕЩАЙТЕ ГИ С ЦВЕТЯ ,БЕ....НАХРАНЕТЕ ГИ ----- И ТЕ СА ВИ "БРАТУШКИ"...!!!!
15
0
 
18
 
! Отговори
матросчо преди 8 години
Руми, не се чуди какво да правиш - и двама да са без документи, веднага на самолета и обратно в пустинята, но на летището извикай всички журналисти да снимат "двамата" с белезниците как се качват в самолета. И ПОКАЖИ НА ДРУГИЯ ДЕН ГРАНИЦАТА, КАК БЯГАТ ОБРАТНО В ТУРЦИЯ.
14
6
 
13
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Най мръсен град в бг е софия....опикана насрана клушари порутени згради мизерия още няма канализация в някой квартали!!!! Клозет
13
7
 
11
 
! Отговори
София преди 8 години
Клозета на България е София.
12
9
 
13
 
! Отговори
Западналевропеец преди 8 години
Глупости. София е клозета на европа. Тук всички се чувстваме мигранти във собствената си държава. Тиквата цц тия отайки от рб абв пф ще ни съсипат
11
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Десет Българина задържани, а само трима чужденци. Браво бе, вие емигранти ли търсите или българи бре ***
10
19
 
6
 
! Отговори
Боев преди 8 години
Всички сeлтaци пишещи по-долу, барабар с автора на статийката да си го набият в тъпите кратуни!Централна гара и околностите не е ЦЕНТЪРА на СОФИЯ! Сeляндyри прости!!!
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
DESET BALGARSKI GRAGDANI V ARESTA--I SAMO TRIMA CUGDENZI.AZ S GOLI RAZE NA LAVOV MOST SHTE VI ARESTUVAM STO 100 NERZAKONNO PRBIVAVASHTI--GOTOVI ZA EKSPULSIRANE.
8
3
 
7
 
! Отговори
До Bond преди 8 години
Да бате, пришълец съм! Роден съм преди 47г.в "Тина Киркова", ако знаеш къде е това. За теб "център" е точка с големината на джанта ли е? Тъппак!
7
0
 
18
 
! Отговори
ГОЛЯМ ПРАЗ!!! преди 8 години
....и кво от това..?!!!ИДВАТ ОЩЕ МНОГО....КОЙ ШЕ ГИ СПРЕ..??!!!!
6
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заглавието и подзаглавието толкова ГРЪМКО звучат, че им повярвах, докато не прочетох статията. 10 българи и 3- *** чужденци!?! Всички знаем на " Лъвов мост" какво става, " Женския пазар", "Симеон", " Халите", "Мария Луиза".... Чувствам се изоставена и беззащитна! Страх ме е!
5
2
 
4
 
! Отговори
До Bobd преди 8 години
И така да е, какъв извод правиш? Че не е проблем да се събира уттайка там? Или не можеш да осмислиш идеята на написаното?