Пребиха 14-годишно момче в Русе, искали пари и цигари

Младежът е със счупен нос, наложила се и операция
16 яну 2016 12:24,
53
Пребиха 14-годишно момче в Русе, искали пари и цигари
Пострадалото момче с баща си; Снимка: bTV

14-годишен китарист от Русе е бил нападнат на връщане от училище от двама непознати младежи. Те са го ударили в корема и са му счупили носа.

По думите на момчето са искали цигари и пари. Той е успял да избяга, след което родителите му са го закарали в болница. Наложило се е да претърпи операция заради счупения нос.

Случаят е отпреди седмица, но родителите решават да го огласят след нова поява на единия от нападателите. Този път той удря посред бял ден друг китарист, и то пред училището. Учениците казват, че се е докачил от смеха на групата деца навън.

"Не знам какви са причините за тази агресия. Най-вероятно да се докажат или да избият някакви комплекси. Искаме да се прекратят тези действия, да не би да се получи нещо по-лошо с някое друго дете, да се вземат мерки", казва пред bTV бащата Емил Енчев.

Родителите на Исаак са подали жалба в полицията. Има предположения за самоличността на нападателя – деветокласник-боксьор.

Полицията изяснява случая. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
7
 
! Отговори
12 преди 8 години
Изселете го тва боксьорче във Враца, тука някой див татко вместо да се жали в полицията ще му помогне да откаже цигарите и ще го отрупа с цветя.
30
0
 
18
 
! Отговори
12 преди 8 години
Полицаите на улицата!Стига са се возили в коли!И всеки да си има район, в който да обикаля постоянно,да има сътрудници по желание...!А да видим тогава гамените дали няма да се знаят,както и дилърите!?Ама не-те искат да са чиновници .Е, намерете си тогава друга работа.
29
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В спортното у-ще в Русе треньорите им почват да ги тъпчат с анаболи на тая възраст горе-долу, 9-10 клас, качете се някой път в автобуса и чуйте какво си говорят децата. Не че щом са в спортно училище са особено културни и интелигентни, но и химията допринася за това поведение.
28
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Епа яж холокоста тогава като си толкова отворен.
27
0
 
27
 
! Отговори
Л преди 8 години
ПРЕЗ ЗАТЪМНЕНИТЕ, ЧЕСТО БРОНИРАНИ СТЪКЛА НА ЛИМУЗИНИТЕ НЕ СЕ ВИЖДАТ НИТО БАНДИТИТЕ, НИТО ДУПКИТЕ, НИТО ТЛЪСТИТЕ, КОРУМПИРАНИ МАГИСТРАТИ, НИТО ЛИПСАТА НА ПОЛИЦАИ ОТ 45 (!!!) ХИЛЯДНАТА ИМ АРМИЯ. ОЧЕВИДНО ЩЕ ТРЯБВА СИЛОВО ДА ГИ ИЗКАРАМЕ НА ЧИСТ ВЪЗДУХ...
26
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
купувайте нелегално оръжие и ги екзекутирайте такива граждани , явно закона е в наши ръце
25
2
 
43
 
! Отговори
!!! преди 8 години
Кога Бъчварова и главния секретар на МВР,който се крие като мишка,ще вземат решение да изкарат полицаите на улицата за да охраняват хората? Патрулиращи полицаи изобщо не се виждат. Всеки ден има по няколко случая на пребити хора? До кога? Докато ни накарат нас да излезем на улицата?
24
4
 
2
 
! Отговори
Ехе преди 8 години
Ами ходи по строежите като ти е за толкова акъла.
23
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига вече! Бъчваровааааааа!!!!!! Борисооооооовввв!!!!!!!
22
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Във всичко съм по-добър, що питаш?
21
4
 
5
 
! Отговори
до 27 преди 8 години
и ти с кво си по-добър?
20
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Насилието ражда насилие, ама като гледам толерасията кво ражда.?!!!
19
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Счупили са му корема и са го ударили в носа...
18
39
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еврейски лъжи. ИСААК И НА СНИМКА ДА ВИДИШ ТРЯБВА ДА МУ УДАРИШ ШАМАР. Вижте, че бащата на "китариста" Исаак прилича на Соломон Паси. Все големи творци, музиканти и интелектуалци се въдят. Никога кофражисти, зидари или арматуристи. Кой ги обича тия?! Никой и никъде. Да ходят да се жалват на еврейския поп, равин Кунцкамерщайн.
17
0
 
46
 
! Отговори
съд преди 8 години
Дано този деветокласник-боксьор не нападне поничка-кличко. Да не събираме пари и за него.
16
1
 
48
 
! Отговори
Пистолеро преди 8 години
Във всеки град има такива хора, които се знаят от всички. Те са на улицата, искат цигари, стотинки за кафе, огънче... И тогава бягай. Правото на самозащита не се гарантира от закона. Не се разрешава носенето на нож за самозащита, пистолет.
15
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
9-то класник спортист чупи нос за цигари ? Мисля , че е време за ТВУ , който не издържи изпита там да обикаля панделите и така , улиците са пълни с ***.
14
1
 
11
 
! Отговори
Men do 17 преди 8 години
Izvinqvai, AMA ta tiq deca i roditelite sigurno ne SA rodeni prez soca ili nai- mnogo malko v kraia mu, taka che soca ti ne e vinoven za nishto, a vesticite che nqma KO da pishat, e qsno
13
0
 
35
 
! Отговори
АНТИ преди 8 години
Пак боксьорче, което налита на бой. Ако китаристчето му отвърне и бокси мен си глътне езика и пукне като поми.яр кой ще е виновен? Китариста, че му е лепнал един шамар ли?
12
2
 
17
 
! Отговори
gost преди 8 години
Такива ги има навсякъде *** се пита цацаров де блее след като ги знае кои какъв е отгодини има такива дето подиграват плашат и унижават добрите е цацаров де си бре