Пребиха 14-годишно момче в Русе, искали пари и цигари

Младежът е със счупен нос, наложила се и операция
16 яну 2016 12:24,
53
Пребиха 14-годишно момче в Русе, искали пари и цигари
Пострадалото момче с баща си; Снимка: bTV

14-годишен китарист от Русе е бил нападнат на връщане от училище от двама непознати младежи. Те са го ударили в корема и са му счупили носа.

По думите на момчето са искали цигари и пари. Той е успял да избяга, след което родителите му са го закарали в болница. Наложило се е да претърпи операция заради счупения нос.

Случаят е отпреди седмица, но родителите решават да го огласят след нова поява на единия от нападателите. Този път той удря посред бял ден друг китарист, и то пред училището. Учениците казват, че се е докачил от смеха на групата деца навън.

"Не знам какви са причините за тази агресия. Най-вероятно да се докажат или да избият някакви комплекси. Искаме да се прекратят тези действия, да не би да се получи нещо по-лошо с някое друго дете, да се вземат мерки", казва пред bTV бащата Емил Енчев.

Родителите на Исаак са подали жалба в полицията. Има предположения за самоличността на нападателя – деветокласник-боксьор.

Полицията изяснява случая. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
5
 
21
 
! Отговори
до 17 преди 8 години
точно така е. при соца имаше същите простотии. и мен в трети и четвърти клас ме изнудваха големите ученици за стотинки от 5 и 10 в двора на училището. същите *** ги имаше и тогава. изобщо не си измислям нещата.
10
27
 
10
 
! Отговори
до 14 преди 8 години
Почти всичко от това, което ни се случва днес е или пряк резултат от соца, или косвен.
9
1
 
28
 
! Отговори
Кукер преди 8 години
Около училището няма ли камери?Ако негодникът е наистина боксьор, то спортните клубове в Русе би трябвало да го изключат завинаги от съставите си.
8
4
 
9
 
! Отговори
до 8 преди 8 години
Да ама сега не са 90 те и не е на власт БСП за да е като тогава налиГЕРБ претендират даса различни
7
6
 
15
 
! Отговори
до 12 преди 8 години
Стига с тоя СОЦ днес не сме тогава !Какво само повтаряте и тогава беше такаДнес имаме ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ РЕЗИЛ
6
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Важното е че държавата е стабилна и нас от ГЕРБ никой не може да ни бутне.Останалото са подробности.
5
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Племе, което не може да излъчи по достоен човек да го управлява от един откровен ***, мутра, лъжец и крадец абсолютно си заслужава съдбата. То не е жертва, а съучастник.
4
3
 
21
 
! Отговори
Мина преди 8 години
Ето какво става, когато в държавата е всичко в една голяма бъркотия и хаос. Когато държавата губи своите нравствени и морални ценности, тази държава не е нищо друго освен един ***. Вижте какво ни се предлага в медиите, какви шоу програми, виждаме на какви ценности учат децата, кои стават известни, ето това са англоамериканските ценности. Четвърт век гледат американски филми с ужаси, които на нищо добро не учат днешната младеж, затова стават все по-агресивни. Трябва да върнем поведението в уч
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Trqbva da se otpusnat pari na uchitelite za integraciq na mladeshta!
2
28
 
9
 
! Отговори
IVo_1 преди 8 години
Айде сега ще ни занимават с всяко едно подобно събитие. Нас едно време (90-те години,а и преди това) като ни биеха големите и ни взимаха парите, не го обявяваха по новините. Сега всяка случка на първа страница. Ще му зарастне носа и корема и след 1 седмица ще сме забравили за тази "трагична" случка, а дори и самия герой ще е забравил.
1
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
всеки си намира майстора