Задържаха шофьора с бокса, свидетелка: Невинен е!

Вчера мъжът нападна шофьор на градския транспорт
27 яну 2016 08:52,
51
Задържаха шофьора с бокса, свидетелка: Невинен е!
Снимка: Нова тв

Задържан е мъжът, който нападна с бокс шофьор от градския транспорт. Той е арестуван късно снощи за 24 часа и тази нощ е давал обяснения в полицията.

Нападателят е на 32 години, поясниха за bTV от МВР без да разкриват повече информация по случая.

Вчера шофьор на градския транспорт стана жертва на неочаквана агресия на пътя. Случката се разигра сутринта малко след 8:30 часа при гара Подуяне.

Причината - шофьор на лек автомобил засякал автобус по линията 305, след което налетял на бой, разказаха очевидци.

Шофьорът на автомобила избягал, а този на рейса бил ударен с бокс в челюстта.

Още по темата

Раненият шофьор успява да се качи в автобуса отново и да го премести до следваща спирка. Там лекари го преглеждат и устаноявяват, че няма нужда да ходи до болница.

Свидетелските показания за случката обаче се разминават.

"Шофьорът на автобуса беше този, който слезе, извади момчето от колата и му нанесе няколко удара. Мъж от пътниците ги разтърва и докато държеше водача на автобуса другият шофьор се качи в колата и потегли. Надявам се истината да излезе наяве", твърди свидетелка пред Нова тв.

Тя твърди, че вече е дала показанията си в полицията. Шофьорът отрича пръв да е проявил агресия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
4
 
! Отговори
някой си преди 8 години
Шофьорите на градския транспорт са нагли същества. Те са царете на пътя, без значение дали с мигач, или без тръгват, а ти му мисли. Ако искаш не ги пускай - удари се в тях. Една сутрин идвайки по мадрид ще правя ляв завой по канала посока орлов мост. На трамвайните до мен спря някакъв чичка с автобус (празен). Зави пред мен, не съм му и пречил. Кара в лява лента до следващия светофар. И от лентата за на ляво иска да продължи напред (пред него има тротар) Та дава на пред и ми свири да мина в дясн
34
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Шофьора с бокса?????
33
1
 
2
 
! Отговори
Факт преди 8 години
В този случай, 99% е вероятността вината да е само в шофьора на автобуса, а 1% е вероятността за вина и на двамата шофьори.
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много противоречиви информации за този случай. Един от шефовете на шофьора твърдеше по Нова телевизия че това е станало докато са чакали пред светофара и като светнал зелено две коли не тръгнали, като колите били в бус-лентата и говореше за някакви леви завои. Пояснявам - там бус-лента няма, така че тези от градският транспорт твърдо лъжеха. Тук пише друго - имало засичане. Тук пише, че шофьорът на леката кола налетял на бой, а всички останали твърдят друго, вкл. и шефа от градският транспорт.
31
1
 
1
 
! Отговори
xax преди 8 години
В случая не знам кой е крив, кой прав, но аз като видя, че автобус дава ляв мигач на спирката и близо и далеч да съм, винаги спирам - аз съм с кола, нямам проблем ама 20 до 100 човека вътре се надяват да стигнат някъде макар и малко по-бързо (доколкото това може да стане с градски). А и знам какво е да си в рейса и да чакаш нахалниците да се мушнат пред него.
30
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
няма по-долно и изпаднало животно на света от българския шофер.
29
1
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 8 години
До king_for_a_dayНе ми разтягай лакардии.Не може да се насочваш към спирката,засичайки другите около тебе,все едно ще преминаваш през тях!!!За мигачи,престрояване и други такива "подробности"да не говорим.Въпросното келеменце,кара автомобил вече над четвърт век,и е видяло две и двеста,така че акъл от плиткоумници не искам!Приятен път, и умната.
28
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Неандерталци и чалгопитеци... България загина.
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пътниците в автобусът по принцип не са обективни свидетели. Какво казват свидетелите на този случай? Според мен шофьорът на автобусът е отишъл да се саморазправя, измъкнал е другият шофьор от колата и се е опитал да го пребие. После не е ясно какво е станало.
26
2
 
9
 
! Отговори
77777 преди 8 години
Две са основните причини да има такива случки. Първата е, че в България КАТ не работи и в резултат на това, че КАТ го няма, се правят много нарушения от всички. Втората причина е, че шофьорите на автобуси на градският транспорт, си присвояват права за движение базирани на големината на возилото им и че другите се пазят от тях. Това разбира се нямаше да стане, ако КАТ работеше, но при неработещият КАТ явлението отдавна доби уродливи размери. Затова най-вероятно шофьорът на автобуса е виновен.
25
0
 
7
 
! Отговори
Байо преди 8 години
До ShoppНямаш елементарно възпитание и интелект. Нали има мигачи отпред и отстрани по дължината си. Явно си някакъв пубертет с баща, който е шофьор в градския. Личи си по писанията ти. Знаеш ли какво означава "рейс"?!
24
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Автобусът нали е голям и тежък и винаги е с предимство - другите бягат от него, когато ги натисне на пътя. само дето тук се е случило не в движение, а на светофар и май този от градският транспорт по навик е тръгнал да налага със сила, че трябва да мине. Въпросът: няма ли камери там, за да се види какво наистина е станало, а не да се вярва на пътниците в автобуса, които много рядко казват истината?
23
1
 
7
 
! Отговори
Панчо преди 8 години
До егати коменатритеМного точно казано. По улиците трябва да има КАТ и полиция навсякъде. Те на момента да установяват/предотвратяват подобни своеволия, а не да се започва със саморазправи и лъжесвидетелствания. Ще ми се подписват в тетрадка пътниците лъжливи, че аз съм виновен. Та това си е направо престъпление тяхното. Мога ли да съм по-откачен, да им щракна една снимка на всичките и после един по един да ги издиря, и живи да ги одера. Нация от лъжци и измамници, а после реват за правда.
22
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има едно стадно чувство в пътниците а автобусите - стане ли катастрофа с техният автобус, те видяли-невидяли какво е станало, се явяват като свидетели и винаги твърдят, че другият шофьор е виновен. Може би е от омраза - те в автобуса, а ония в лека кола, значи тези от леката кола са виновни. Затова браво на тази свидетелка, че не се е подала на това стадно чувство и е казала какво е видяла наистина.
21
2
 
4
 
! Отговори
егати коменатрите преди 8 години
Каква е тази логика да се търси кой прав кой крив на никой ли не му прави впечатление че само тука шофьори се млатят с пешеходци с други шофьори?! къде са органите къде е следствието къде са шефовете на тези шофьори абе анархия.. и като капак ние седим и отсъждаме кой прав кой крив.. Я по добре да ни превземат ИДИЛците и поне д аси знаем че сме си на мястото ...
20
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като знам как шофират шофьорите на автобуси от градският транспорт, всякакъв бой им е малко.
19
1
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 8 години
При три случая видях какво става, автобусът засича някого, става лека катастрофа по вина на шофьора на автобусът, но куп пътници се подписват в една тетрадка като свидетели на шофьора на автобусът, че другото МПС било виновно. В единият случай пострадах аз - от крайна лява лента, слизайки от моста Чавдар в висока скорост се опита да изпревари колоната чакаща на светофарът и да спре на спирката вдясно, но закъсня. Удари ме отзад при престрояване вдясно, но пътниците твърдяха, че аз съм го засякъл
18
1
 
4
 
! Отговори
Байо преди 8 години
До dsdsaТака е, но не го знаеш шофьора дали от един шамар няма да се спомине и после да те попилеят по съдилищата. При хулиганските прояви са други нещата ;-)Скъсах се жалби и сигнали да пращам. Продължават да си правят простотиите. Призовавам всички колеги шофьори да заливаме ежедневно сайта на центъра за градска мобилност с жалби и сигнали. Най-малкото, което правят е да санкционират с някаква сума съответния водач на автобус.
17
0
 
6
 
! Отговори
dsdsa преди 8 години
До БайоЗащо ще чупиш автобуса....той с нашите пари е купуван....
16
2
 
10
 
! Отговори
Байо преди 8 години
Днес по бул. Сливница шофьорът на линия 285 реши да заобиколи спрял "за кафенце" в бус лентата нахалник. Той хубаво го заобикаля, но това става внезапно и без мигач. Как да реагираме ние като сме по средата на дължината на автобуса, а не зад него. Почти ни удари и ошашкани отидохме и ние внезапно в съседната лента и там щяхме да направим ПТП. По линия 305 също ги правят тези диващини. От утре съм с кози крак в колата и директно им чупя предното стъкло. От СКГТ да си го знаят. Инструктирайте се.