Най-малката жертва на треньора бай Симо – само на 13

Родител влетял на тренировка, искал да се саморазправя с насилника
2 фев 2016 09:07,
114
Най-малката жертва на треньора бай Симо – само на 13
Снимка: 24 часа

Най-малката жертва на 65-годишния треньор Симеон Ценев, за когото заваляха оплаквания за блудство и изнасилване от ученички от Спортното училище в София, е само на 13 години.

От палавия треньор вече се оплакаха четири шампионки по самбо.

Момичетата разказали първо на родителите си как изпълнителният директор на клуб "ЦСКА джудо и самбо" Симеон Ценев ги е опипвал, събличал, мазал с олио, целувал.

Девойките се престрашили да разкажат как Ценев, известен повече като бай Симо, блудствал с тях в кабинета си до залата по джудо в комплекс "Червено знаме", докато им правел масажи и пускал порно.

Ценев отрича казаното от девойките да е истина.

Още по темата

Според техните твърдения те мълчали няколко месеца, защото се страхували, а и той ги заплашвал. Стигнало се дотам обаче, че на 15 декемри родител влетял на тренировка и искал да се саморазправя с треньора. Родителят едва тогава научил за гаврите с детето му, пише "24 часа".

Момичетата заедно с родителите си вече са подали жалби в полицията, съобщиха от МВР. На Ценев пък било забранено да стъпва в залата.

Някои от четирите момичета са си извадили и ограничителни заповеди.

13-годишната спортистка, която е най-малката жертва на Ценев, има над 115 медала и произхожда от спортно семейство. Баща й се занимавал с бойни спортове преди да стане полицай в СДВР. Девойката мълчала заради обещания на Ценев да я води на различни състезания и лагери.

На състезанията ходил и баща на друго момиче, който имал лиценз за съдия. "Не мога да повярвам, че е направил нещо на това дете, защото таткото беше често с него", коментира бившата треньорка Красимира Томова. Тя напуснала клуба именно заради скандала с момичета.

За нейна изненада те обаче не я последвали. Когато разбрала за блудствата треньорката подала молба за напускане и основала свой клуб.

"Много ми е странно, защото момичетата излизаха от стаята на Симо с по-голямо самочувствие", казва Томова. Не се сеща обаче колко точно са седели те в кабинета на директора. Самият той е бивш шампион от джудо.

Сред жертвите попада и петкратна шампионка по бойни изкуства. Наскоро тя взела и европейска титла по самбо. 17-годишното момиче разказало пред свои близки, че е било изнасилено по време на спортен лагер на базата в Белмекен. Това станало през юни 2015 г. Националката обаче се оплакала едва през декември.

Третата състезателка била с най-малко успехи, но също побеждавала в състезания. Тази година 16-годишното момиче дори станало шампионка.

Софийската районна прокуратура проверява случая. След 30 дни ще стане ясно има ли данни за образуване на дело. А Симеон Ценев остана категоричен: "Невинен съм!".

"Винаги съм имал бащински отношения към тях. Прегръщал съм ги, целувал съм ги. Но това, в което ме обвиняват... Съжалявам много, но как ще ме възбуди едно 13-годишно дете. Аз съм на такава възраст, на която съм загубил вече еректилни рефлекси", каза Ценев пред Нова тв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
10
 
! Отговори
таратунчо преди 8 години
До ShoppКакво общо имат Путин,еврогейовете,русофилите,путинистите с децата които обичат да спортуват каквото и дабило вместо да се друсат като теб Shopp!!!
24
3
 
27
 
! Отговори
VIAGRA преди 8 години
Първо кмета на Пазарджик после Треньора , какво става тука тия хора на ВИАГРА ли живеят
23
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще споделя историята си, защото съм анонимен. Мъж съм вече на средна възраст. Като бях малък (тинейджър) един се опита да ми приложи практически същия номер. Мислех, че сме приятели. Заведе ме в офиса си уж да вземе нещо. Пусна порно и се опита да ме опипа. Дръпнах се и си тръгнах. Предполагам съм бил доста наивен и не съм разбрал причината за "приятелството му". Възхищавах му се. Не си падам по мъже изобщо. Няма да забравя случката никога. Не съм казвал на никой от срам.
22
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега, не разбрах защо са мълчали толкова, От Срам? От Страх? Или просто защото са ламтяли за незаслужени титли и медали, спечелени по втория начин, опознавайки какви врати им отваря най-древната професия? Ивинете, но в днешно време моралът е нулев и на 13 знаят такива работи, каквито татковците им не са виждали във филмите за възрастни!
21
13
 
30
 
! Отговори
Чингиз Хан преди 8 години
Ми можал топнал пипера. А и ученичките щом са излизали пт кабинета с вдигната глава и високо самочувствие, значи никой не ги е карал насила да вършат нещо, така че бай ви Симо наистина може да е папкал агнешко, ама и агънцата са били доволни. Сега обаче едната някъде нещо се изпуснала че й е било гот и другите да не останат назад и те казали че е било гот. Проблема е че на всички им е било гот, ама сега го изкарват виновен човека щото не моат тези ученички да докажат на коя е било най гот.
20
12
 
7
 
! Отговори
мхх преди 8 години
Още вчера попитах дали нямат бащи тези момичета... Явно с е енамерил един. Ами сега да се съберат и останалите с него и да "поопипат" даскалчето... даго направят и златен и сртебърен и чугунен медалист...
19
12
 
27
 
! Отговори
Ушевио експерт преди 8 години
Я вижте, какви "забележителни" родители имат малките куртизанки. На едната "Баща й се занимавал с бойни спортове преди да стане полицай в СДВР.", а на другата, бащата "имал лиценз за съдия." Естествено, че децата на такива примитивни и долнопробни мутри, са същите гадове, като родителите си. Особено внимание трябва да се обърне на полицайчето. Ушевите се занимават само с тормоз над нормалните хора. Рекет, измами, унижения... Абе, където има замесен Ушев, значи работата не е чиста.
18
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Странна работа - много мирише на нагласено.Случило се било нещо преди няколко месеца или години, те сега се оплаквали, а тогава излизали с повишено самочувствие след случката. Разбира се това, че е на 65 години изобщо не значи, че няма физическата възможност да го направи. Мъжът много често си остава мъж до края на живота си, независимо дали до 70, 80 или 90 години. Само младите лапнишарани си мислят, че само те го могат, а като станат на по 60-70 години ги е срам какви са ги приказвали.
17
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ама аз съм на 85 и еректилните ми функции са превъзходни,а този като е позападнал....ако влезе в затвора ще е от пасивните....
16
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Опипвани били ама иначе са шампионки и златни медалистки. Ако не беше тоя тренер сега щяха да мажат кочана в някоя долнопробна кръчма за без пари.
15
1
 
21
 
! Отговори
Ауслендър преди 8 години
Така значи, на запад били еврогейци..... а в България педо?фили.... ти да видиш!
14
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В тая история всички са с бойни изкуства, така че не се знае кой на кого ще дава уроци, ако се стигне дотам.
13
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** още не се е оплакал от треньора.
12
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бай Симо е един мераклия! На 65 едва ли вдига самолета.
11
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
според мен се е опитал да ги боцне с допинг, ама те не са го разбрали!различни древни племена са вярвали, че като консумират ... течности от по-силните, ще придобият и силите им.тази история звучи странно, при толкова медалисти в най-различни бойни спортове, очакват някой 70 килограмов прокурор ли да им реши спора?!
10
8
 
22
 
! Отговори
ддд преди 8 години
Извратен пергишин и 100 тояги по дъртия му *** са малко.
9
24
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АЙДЕ СТИГА С ТИЯ ГНУСНИ КОМПРОМАТИ БЕ..... ПОРЕДНИТЕ НЕЗАДОВОЛЕНИ УЧЕНИЧКИ КОИТО ЯВНО ЩЕ ИМАТ ДВОЙКИ ПО НЕЩО, И КАКТО ВИНАГИ, ДАСКАЛА Е ВИНОВЕН. ДАЖЕ ФИЗИЧЕСКИ Е НЕВЪЗМОЖНО ТОВА КОЕТО ФАНТАЗИРАТ. ПОЗНАТАТА СЕНЗАЦИЯ СЪШИТА С ДРИПАВИ КОНЦИ,
8
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При бай Ставри Анакондата му е мястото!
7
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
все пак не ги е напивал като оня от Стрелча...но бройката оплакали се е впечатляваща....и интересно защо не го окаушат...
6
26
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отваря им очите, дава им хлеб в ръцете а те го съдят?!Га партийни секретари веь масажираха си траехте? А?