Най-малката жертва на треньора бай Симо – само на 13

Родител влетял на тренировка, искал да се саморазправя с насилника
2 фев 2016 09:07,
114
Най-малката жертва на треньора бай Симо – само на 13
Снимка: 24 часа

Най-малката жертва на 65-годишния треньор Симеон Ценев, за когото заваляха оплаквания за блудство и изнасилване от ученички от Спортното училище в София, е само на 13 години.

От палавия треньор вече се оплакаха четири шампионки по самбо.

Момичетата разказали първо на родителите си как изпълнителният директор на клуб "ЦСКА джудо и самбо" Симеон Ценев ги е опипвал, събличал, мазал с олио, целувал.

Девойките се престрашили да разкажат как Ценев, известен повече като бай Симо, блудствал с тях в кабинета си до залата по джудо в комплекс "Червено знаме", докато им правел масажи и пускал порно.

Ценев отрича казаното от девойките да е истина.

Още по темата

Според техните твърдения те мълчали няколко месеца, защото се страхували, а и той ги заплашвал. Стигнало се дотам обаче, че на 15 декемри родител влетял на тренировка и искал да се саморазправя с треньора. Родителят едва тогава научил за гаврите с детето му, пише "24 часа".

Момичетата заедно с родителите си вече са подали жалби в полицията, съобщиха от МВР. На Ценев пък било забранено да стъпва в залата.

Някои от четирите момичета са си извадили и ограничителни заповеди.

13-годишната спортистка, която е най-малката жертва на Ценев, има над 115 медала и произхожда от спортно семейство. Баща й се занимавал с бойни спортове преди да стане полицай в СДВР. Девойката мълчала заради обещания на Ценев да я води на различни състезания и лагери.

На състезанията ходил и баща на друго момиче, който имал лиценз за съдия. "Не мога да повярвам, че е направил нещо на това дете, защото таткото беше често с него", коментира бившата треньорка Красимира Томова. Тя напуснала клуба именно заради скандала с момичета.

За нейна изненада те обаче не я последвали. Когато разбрала за блудствата треньорката подала молба за напускане и основала свой клуб.

"Много ми е странно, защото момичетата излизаха от стаята на Симо с по-голямо самочувствие", казва Томова. Не се сеща обаче колко точно са седели те в кабинета на директора. Самият той е бивш шампион от джудо.

Сред жертвите попада и петкратна шампионка по бойни изкуства. Наскоро тя взела и европейска титла по самбо. 17-годишното момиче разказало пред свои близки, че е било изнасилено по време на спортен лагер на базата в Белмекен. Това станало през юни 2015 г. Националката обаче се оплакала едва през декември.

Третата състезателка била с най-малко успехи, но също побеждавала в състезания. Тази година 16-годишното момиче дори станало шампионка.

Софийската районна прокуратура проверява случая. След 30 дни ще стане ясно има ли данни за образуване на дело. А Симеон Ценев остана категоричен: "Невинен съм!".

"Винаги съм имал бащински отношения към тях. Прегръщал съм ги, целувал съм ги. Но това, в което ме обвиняват... Съжалявам много, но как ще ме възбуди едно 13-годишно дете. Аз съм на такава възраст, на която съм загубил вече еректилни рефлекси", каза Ценев пред Нова тв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
5
 
! Отговори
6 преди 8 години
Симо целуваше и Цветко лудия може и него да е опипвал.
44
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този е бивш МИЛИЦИОНЕР и е свикнал да убива и изнасилва малолетни.........
43
4
 
3
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 8 години
Obzalagam se che e vyarno...dolen pedofil..otkachat izmetite...Hasan Isaev gi spukva ot boi,mnogo boi.Simeon Kondov s edin kolan nasinyavashe gurbovete na deca...deca...dolni mrusni..izmekyari...Dobro nyama da vidi bai Simo i v zatvora shte ima svatbaaaaa...i pak she mu e malko...
42
6
 
21
 
! Отговори
big mama преди 8 години
До Анонимен20 Не си прав. Изобщо не ни беше смешно, когато даскалът ни по физическо в 6 клас ни опипваше. Беше си нарочил мен и още две мои по-пълни съученички да показваме новите упражнения пред класа, като по време на показното уж да ни помогне, ни обарваше така, че другите деца да не виждат. Или пък започваше да ни крещи, че сме дебели и едновременно с това ни хващаше и стискаше дебелите части.Беше унизително. Не казах на никого вкъщи, защото се срамувах ужасно.
41
8
 
7
 
! Отговори
naTpuoT преди 8 години
РОДИТЕЛИТЕ СА ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО!!!!!
40
5
 
30
 
! Отговори
Радослав Костов преди 8 години
Аз съм завършил спортното училище на ЦСКА. Този човек работи с деца от 80-те години насам. Не мислите ли ,че до този момент щеше да има и други оплаквания , и че е малко странно как точно в момент ,когато искат да го разкарат от ЦСКА се появиха тези ,,потърпевши,, . Ако е виновен трябва да си понесе наказанието.
39
9
 
7
 
! Отговори
hi преди 8 години
triabva kastracia na tozi pedofil
38
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди 1989-та, треньорите не смееха да правят такива неща, защото веднага им свиваха сърмите. Но сега е демокрация и всеки безнаказано може да прави каквото си поиска.
37
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И сега какво,за да си шампион бате Симо требва да пипне тук тамее.Не мога да повярвам , че години наред никой не е забелязал какво се случва.
36
22
 
7
 
! Отговори
Башибозук преди 8 години
Евала Симо ефенди. Само така с българите.
35
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви са взаимоотношенията между родители и деца, щом детето няма доверие да сподели на родителите си, значи показва, че освен очевидният проблем треньора и връзката и доверието между родители и деца куца. Много често казвам на моето дете, каквото и да става трябва да споделяш с нас, понякога децата не разбират какво се случва, затова сме до теб, дори и ти да си виновен за нещо, ще сме до теб и ще търсим решение на проблемите. Но масата от родители просто почват да крещят и да обвиняват децата с
34
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чудя се колко манг0вските осеменители са осъдени задето са пипали и боцкали малолетни римлянски булки. Или това е в графа културни особености на римският етнос и не е приоритет на държавата.
33
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българска работа пиндирастията ви край няма...
32
20
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Полинезия жените се женят официално щом станат на 13 години. В демократична Америка, бащата на рокендрола, Джери Ли Луис когато е на около 32-33 г. сключва брак с 13 годишната си приятелка. Значи в Америка и Полинезия поже, а, в България не може. Кучета и котки може, а, прасета не може! Ще вземат да му докарат на човека некой инсулт или инфаркт, като оня, бившия кмет с 16 годишната!
31
5
 
24
 
! Отговори
БСПар преди 8 години
Честит Втори Февруари, другари! Нека тази вечер всички да си разширим кръга!!!
30
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма страшно... По стар комунистически обичай ще изкарат жертвата виновна и всичко ще бъде потушено. Защо са ходили по полички пред него, защо са го предизвиквали - нещо подобно.
29
4
 
6
 
! Отговори
14 преди 8 години
До VIAGRAлъжат, всички
28
2
 
20
 
! Отговори
6 преди 8 години
Томова нали и тя е минала през стаята на *** Симо Ценев бе. От както го познавам все така е било в тоя клуб. 30 години вече сега ли се сетиха.
27
1
 
24
 
! Отговори
Педигрий пал преди 8 години
Честит Втори Февруари, другари!
26
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
майките са хванали бащите им успели спортисти по този начини децата искат да успеят по същия начин майките са масстии и малките са възпитани по същия начинедната малка се е разсърдила и изпяла цялата схема