Спипаха 1750 л дизел и цигари край Търново

Спецакциите са извършени в понеделник
3
Спипаха 1750 л дизел и цигари край Търново
Снимка: Булфото, архив

Около 1750 литра дизелово гориво и 560 къса цигари иззеха полицаи от Велико Търново и Павликени при акция, информират от Областната дирекция на МВР в старата столица.

В понеделник при извършена съвместна проверка от служители на Районно управление – Велико Търново и Териториално митническо управление – Свищов, са устанвени и иззети 1 750 литра течност с мирис на дизелово гориво, намираща се в товарен автомобил и в метален контейнер.

Проверката е извършена на ТИР паркинг край Килифарево. По случая е съставен констативен протокол. Установеното количество течност е иззето за изготвяне на лабораторен анализ.

560 къса цигари без акцизен бандерол пък установиха и иззеха служители на полицейското управление в Павликени при проверка на адрес в село Върбовка.

Вчера при извършена проверка в дома на 55-годишен мъж са установени и иззети 28 кутии цигари от различни марки, без акцизен бандерол. По двата случая са образувани преписки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
, само когато някои иска да се издигне се правят на интересни
1
2
 
3
 
! Отговори
Така е преди 8 години
Държавата създава условия за нелегален внос на цигари и горива.Не може кутия цигари да се продава 10 пъти по скъпо от реалната им цена.То бива акциз , но това си е чист грабеж.И после се "бори" с контрабандата и корупцията.Я теглете една майна на ЕС и направете цигарите по левче и тагава започва луд износ в съседните страни.И народа доволен и по-вече *** в хазната и няма борба с далаверджийте.