Мъж почина зад волана, блъсна се в автобус на "Малинов"

На булеварда има реорганизация на движението
Обновена: 29 фев 2016 08:55 | 29 фев 2016 08:44,
18
Мъж почина зад волана, блъсна се в автобус на "Малинов"
Снимка: Булфото, архив

Мъж е починал, докато е управлявал автомобила си по столичния булевард "Александър Малинов".

Вследствие на това колата му пресякла пътя на автобус 111 и двете превозни средства се сблъскали.

Заради инцидента има реорганизация на движението и са се образували леки задръствания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
2
 
! Отговори
Свидетел преди 8 години
Човека е починал в колата си, но катастрофа с автобус НЯМАШЕ! Колата буквално излетя пред автобуса, който веднага спря - шофьора и част от пътниците се опитваха да помогнат! ТОВА Е! Престанете да пишете глупости и да се карате.
14
0
 
5
 
! Отговори
Факт преди 8 години
Градският транспорт в София трябва да го спрат, с изключение на метрото. Така и така никаква работа не върши, а само запушва движението. Жалко е все пак, защото преди 30 години градският транспорт в София беше на ниво, макар и с старите Икаруси, но превозваше поне 10 пъти повече хора в сравнение с сега, беше и много по-редовен, въпреки че тогава не мислехме така. Имаше много добре обмислена маршрутна мрежа, за разлика от сега. Затова по-добре без него.
13
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човекът е починал докато кара, поради това колата му се е блъснала в автобуса. Коментирате без дори да сте прочели... пфффф
12
1
 
2
 
! Отговори
Nikola преди 8 години
До 3 АнонименА то щото градският транспорт лети в небесата !?И тва да го пишеш под статия , която съобщава ,че колата се е блъснала в автобус 111.Еми крайно *** народ сме.
11
1
 
2
 
! Отговори
до 12 преди 8 години
Смажи се добре!
10
7
 
0
 
! Отговори
Men преди 8 години
До до 7Заповядайте, щом толкова искате да си загубите девествеността на едно място където слънце не огрява.
9
0
 
14
 
! Отговори
do 3 преди 8 години
Евала, прав си!Преди по-малко от месец имаше още един такъв случай в кв. Хаджи Димитър.Светла памет на човека!
8
6
 
3
 
! Отговори
Men преди 8 години
Под нивото ми е да занимавам с такива като теб, а отделно от това днес съм на маникюр и изчистване на вежди! Поддържан мъж съм!
7
4
 
4
 
! Отговори
до 7 преди 8 години
Имам остатъчно пари обаче да наема двама трима миротворци и да ти азтворят голямата уста, давай адреса!
6
4
 
7
 
! Отговори
До 1 преди 8 години
1. Да се оправят условията в градския транспорт.2. Да се пуснат повече маршрутни линии.3. Да се разкарат глутниците агресивни кучета от улиците.Аз лично, заради бездомните кучета, сутрин рано не мога да стигна до спирката и вечер през зимата не мога да се прибера от спирката до нас. През деня, особено когато е топло, същите тези кучета лежат на тротоара и минувачите ги прескачат без да помръднат.
5
18
 
6
 
! Отговори
Men преди 8 години
До do 6Ей го първия ***. Колата не е право, имаш доста добре организиран градски транспорт. Това че нямаш пари за нормална кола, която да отговаря на екологичните нормни не означава, че имаш право да тровиш другите с таралясника си.
4
4
 
27
 
! Отговори
do 6 преди 8 години
ВИкаш бедните няма да карат. Трябва като първа мярка капацитети като тебе да бъдат посичани на дръвника! Това е мярката, която ще даде резултат!
3
25
 
5
 
! Отговори
Men преди 8 години
До АнонименАми то е ясно какво трябва да се направи ама на никой не му стиска щото мизерниците ще почна да пищят на умряло. 1. Всички технически прегледи да не се манипулират, това е възможно само че нарочно не искат да го направят. Същото е и с книжките.2. Камери навсякъде, включително и по патрулките полицая като те проверява всичко да се записва. 3. Прогресивно увеличаване на данъците на автомобилите така че примерно над 15 годишна кола да стане изключително скъпо удоволствие.
2
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз от някой друг месец ограничих шофирането в София, само с градски и не съжалявам: нма нерви с ***, няма риск някой да ми вземе на абордаж автомобила, няма амортизация на автомобила (най - вече от кратерите). Яко с градския, пък нека да съм будала и да не съм баро!
1
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам какво повече трябва да се случи, за да се въведат някакви ограничения за броя автомобили в тоя гаден град. Всяка втора новина е за катастрофа, практически нищо друго не се случва вече.