Мъж се бори за живота си след масово меле в Трудовец

След сбиването са задържани общо 10 мъже и три жени
14 мар 2016 13:52,
32
Мъж се бори за живота си след масово меле в Трудовец
Снимка: Архив Булфото

Един мъж е с опасност за живота и четирима са ранени при масово сбиване в село Трудовец, съобщиха от МВР.

Около 17:20 часа вчера в РПУ - Ботевград е подаден сигнал за нанесени материални щети на къща в село Трудовец, махала "Манастирица", На място полицаите установили сбиване между много хора.

Криминално проявен мъж от Ботевград заплашил униформените с брадва, което наложило да бъдат произведени няколко предупредителни изстрела във въздуха, след което извършителят бил задържан.

При сбиването са пострадали четирима мъже от Ботевград и един от Етрополе - всичките криминално проявени. Един от тях - на 33 години от Ботевград, е настанен в столична болница с опасност за живота.

След бързи оперативно-издирвателни действия за срок до 24 часа са задържани общо 13 души от Етрополе и Ботевград: 10 мъже - деветима, от които криминално проявени, както и три жени.

При огледа на местопроизшествието са иззети моторни превозни средства, брадви, ножове, дървени пръти, бухалка и метална тръба.

Образувано е досъдебно производство. Действията по разследването продължават под надзора на Софийска окръжна прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
12
 
! Отговори
Цецка Българоубийка преди 8 години
Граждани на България не се избивайте помежду си! Бийте политиците ни! Тя ни докараха до това дередже и не заслужават живот! Взимчт ви всичко а нямате право на нищо. Дори на най-святото - спокоен живот. Ето това са политиците на България. Те са едни жестоки еничари българоубийци, които ви ошушкват с помоща на други едни *** от общини ,нап,полиция и данс, за да не ви остане нищо, дори самочувствие и право на нормален живот! Изправете се сервилни овце! Станете и грабнете гнева си!Искайте МЪСТ!
14
4
 
5
 
! Отговори
д преди 8 години
Бах....мамаму какво лравят тези ''българи''.
13
0
 
17
 
! Отговори
до Боливуд преди 8 години
Майко Индия, защо не правиш екшъни? Ни сме готови, знаеш ли как тренираме?
12
0
 
13
 
! Отговори
Кина преди 8 години
Ей, какво са ти сторили ескимосите !? Това са си обикновени *** ! Ако не стават за трансплантации, да се превъзпитават в урановите мини !
11
0
 
13
 
! Отговори
Кина преди 8 години
Ако са годни за донори, тия, директно да се разфасоват за спасяване на криминално НЕпроявени граждани на република България ! Задължително с всеобщо информиране за реализацията на благотворителността.
10
2
 
15
 
! Отговори
Говедо преди 8 години
7-8 века от както са дошли по нашите земи емигрантите от Дасикане Рома. И не успяха да се интегрират и очовечат.Те това са културните им особености.Да се учат г*е*й*ропейцит*е с новодошлите скакалци и начина има на живот.
9
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо бе? Трябваше да ги оставите да се избият!
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
еххх бъче бъче до гражданска война ще ни докараш
7
3
 
31
 
! Отговори
Бъчварова преди 8 години
Това са ескимоси - гласоподаватели на ГЕРБМоля проявете уважение към изконните им традицииНие от ГЕРБ сме толерантни към малцинствата. Те са наши братя.Питайте ПлевнелиевБъчварова
6
0
 
28
 
! Отговори
wss преди 8 години
трябвало е да ги обградят да не шават много и са ги оставят да се избият помежду си докато остане един и накрая и той да почине от тежките си рани, като гладиаторите по времето на римската империя, то й акъла им е като от тогава така че всичко щеше да си бъде нормално, а сега след 1 седмица пак ще се бият...
5
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Индииците вече се самозабравиха.
4
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С тези преселници от Индия, винаги е така.
3
0
 
62
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Толкова много българи не могат да се съберат вече на едно място.Значи са от ромското МНОЗИНСТВО !
2
0
 
53
 
! Отговори
Йордан преди 8 години
Това ако беше в САЩ, след вдигане на брадвата щяха да последват куршуми в главата на ц...и или както тук е прието да им казват роми, а не във въздуха.
1
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За амунджи ли става въпрос?